Black#1 Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 I meni je zao, ako je ovo tacno....ali takodje su mi se smucila najavljivanja koncerata do kojih nikad nije ni doslo, kao recimo Suffocation ili Ancient, da ne govorim o bendovima tipa Slayer, a sve to neki pametnjakovici pisu po ovom sajtu. A da li secate kako je bio otkazan Gorgoroth??? A posle su ljudi koji su najgore stvari pricali o bendu, prvi dotrcali na koncert. Od sad pa nadalje i ubuduce: uzdrzite se od 100% neproverenih informacija Pazi...ja sam ovo smatrala proverenom informacijom jer je nisam videla na netu.Da ne ogreshim dushu,al' mislim da je Courtney bila do Mordora...tamo je valjda po obichaju razgovarala sa Kozeljnikom i saznala to.... Quote
ZWER Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Pazi...ja sam ovo smatrala proverenom informacijom jer je nisam videla na netu.Da ne ogreshim dushu,al' mislim da je Courtney bila do Mordora...tamo je valjda po obichaju razgovarala sa Kozeljnikom i saznala to.... Courtney???? Njoj si poverovala??? haha e ovo je dobro hahaha Od sad pa nadalje i ubuduce: nemoj da joj verujes. P.S. Mislim da je vest za Suffocation potekla iz mordora Quote
Courtney Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Courtney???? Njoj si poverovala??? haha e ovo je dobro hahaha Od sad pa nadalje i ubuduce: nemoj da joj verujes. P.S. Mislim da je vest za Suffocation potekla iz mordora nikad ne veruj osobi sa crnim detetom u potpisu uostalom, lano draga, sto nisi otisla do mordora i proverila? jebe se meni za cmarduk... da, ovo za safokejsn je sirio onaj cika Quote
Frankenchrist Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Koja umobolna spika se vodi ovde. Dajte ljudi ako niste sigurni nemojte siriti glasine... smorili ste. Nego, vredi li ista ovaj novi album? Quote
kuruz Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Still Inferno Vesti mogu da teku iz Mordora,Kozeljnik se druzhi sa Awakenom(shto je i logichno,sviraju zajedno )koji je organizovao na primer Gorgoroth. Quote
dark_lilith Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 bice koncerta ne bi to pricala da nisam saznala iz prve ruke, a organizovace ga ta ekipa Quote
kuruz Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Ako oni budu radili to,eto meni propusnice Quote
Denethor Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Koja umobolna spika se vodi ovde. Dajte ljudi ako niste sigurni nemojte siriti glasine... smorili ste. Nego, vredi li ista ovaj novi album? Meni je album odlichan iskreno bolji mi je od World Funerala inache Mortusov vokal je JAKO slican Legionovom maltene isti samo je malo dublji. Vidi se da su trazili pevaca koji bi najvise licio na legiona. Quote
RokateLi Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 (edited) Mortusov vokal je JAKO slican Legionovom maltene isti samo je malo dublji. Vidi se da su trazili pevaca koji bi najvise licio na legiona. Marduk ce propasti bez Legiona. Edited January 26, 2005 by Ingwar, JR Quote
Black#1 Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 Pa ljudi su se potrudili da nadju poshtenu zamenu........nemoj da si negativan.... Quote
Courtney Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Sta sam vam rekla!---> http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...=0entry681320 umrite, crvi! Quote
Grobodan Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Rece mi onaj smarac iz Mordora (inace,Kozeljnik vise ne radi tamo,dobio je otkaz) da ce svirke biti 25.aprila,pod uslovom da Awaken ne prsne na Desasteru,posto su vec prsli na CF,svirka ce biti u kstu,a cena karte ce ici preko 1000 dindzi,pa stekajte lovu na vreme. Quote
Frankenchrist Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Rece mi onaj smarac iz Mordora (inace,Kozeljnik vise ne radi tamo,dobio je otkaz) da ce svirke biti 25.aprila,pod uslovom da Awaken ne prsne na Desasteru,posto su vec prsli na CF,svirka ce biti u kstu,a cena karte ce ici preko 1000 dindzi,pa stekajte lovu na vreme. Sto znaci da ako ne prsnu na Desasteru, prsnuce najstrasnije na Marduku, jer je opste poznato koliko ljudi vole da daju kintu za koncert, pa cak i kad je extra bend. Znas kako je, lepse je klosariti se pijan po gradu i sve pare dati na pivo, negoli na CD ili kartu za koncert... a jos kad je karta preko 1000 dinara... Quote
Goxy Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Pivo ce im doci glave! Bez piva se moze,a bez metala NE! Quote
Grobodan Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ja bez piva mogu,a bez cigareta ne. Quote
cruel Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Ja bih pre dao za kartu mada bih razmislio Quote
Creasy Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Nightwing - nema boljeg albuma Ovo se zove muzika Quote
Grobodan Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Nabavio novi album - ne iz neke narocite zelje da ga cujem,no chisto da se spremim za svirku...i kakav sam album ocekivao,takav sam i dobio - prosek.Kolotecina.Vec chuto.Ali bice dobra svirka. Quote
MissionVao Posted March 6, 2005 Author Report Posted March 6, 2005 Jesenas sam u Firenci videla kao neko specijalno izdanje- 2 albuma, DVD i jos par stvari, izgledalo je bas extra ali nije mi se davalo 80 evra Quote
Blashyrkh Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 ...The new age of Satan the new age of hell this what I've seen darkness it shall be!!!!Hail!!!! Quote
Frankenchrist Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Tek se sad smilovah da cujem novi album, i ko sto rece grave, sto sam ocekivao to sam i dobio... ovo sam cuo od Marduk vec nekoliko puta samo mnogo bolje. Legion je za Mortuusa pevac i po. Pancer Divizija. Quote
Recommended Posts