Wolflord Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Ovo je naaaajbolja vest koju sam cuo ove godine! Ovako dobru vest nisam cuo od kada je bila Metallica i Slayer! Ako sve bude kako treba idem na Marduk provereno. Ovo sam cekao godinama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 rekao mi je juce petro. oni treba da im budu predgrupa tako da je provereno. znaci jebeeees vader idemoooo na marduk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Tako nesto! MARDUK FOREVER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Moraju se pare naci za sve,Marduk se ne sme propustiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 (edited) Ej ljudi, ne bih da vam razbijam nade, ali i na MARDUK sajtu pise da vise nece svirati uzivo dok ne izbace novi album. A povrh toga bend je vec obisao istocnu Evropu i Tursku dako da ne vidim u sklopu cega bi oni mogli da se pojave kod nas. Naravno, ja bih iznad svega voleo da ih vidim uzivo jer MARDUK sam gledao dva puta (a i povrh toga jedan mi je od tri omiljena benda) i oba puta je bilo jebeno razarajuce, pogotovu sto Mortuus ima veoma specifican nastup i jebeno razbijacki vokal! Edited October 16, 2006 by Baja Car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 nemam pojma, ja sam samo rekla sta mi je ovaj rekao a stvarno ne znam sto bi me zajebavao... i jos je naglasio da su oni predgrupa... a i na legacy forumu su bile neke price da je od BM bendova jedino marduk moguc tako da mi je njegova izjava bila logicna... stvarno ne bih nista da pricam dok ne bude zvanicnog obavestenja. ja sam samo dobronamerno prenela to sto sam cula iz prve ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Ma samo opusteno, niko te ne napada ovde da siris dezinformacije, ja samo zakljucujem iz onoga sto sam procitao na njihovom sajtu i toga da su kod nas mnogi koncerti najavljeni i vecina njih otkazani. U svakom slucaju poslacu mail Emilu, zivo me zanima. Inace sada slusam preview Throne of Rats sa dolazeceg DVD-a, ala ovaj Mortuus ima zastrasujuc glas, poslusajte samo najavu. A i kako je izvukao onaj zadnji deo Slay the Nazarene-a na Warschau albumu, jebao mu je kevu. Stvarno jedan od boljih pevaca trenutno na sceni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Ej ljudi, ne bih da vam razbijam nade, ali i na MARDUK sajtu pise da vise nece svirati uzivo dok ne izbace novi album. A povrh toga bend je vec obisao istocnu Evropu i Tursku dako da ne vidim u sklopu cega bi oni mogli da se pojave kod nas. Naravno, ja bih iznad svega voleo da ih vidim uzivo jer MARDUK sam gledao dva puta (a i povrh toga jedan mi je od tri omiljena benda) i oba puta je bilo jebeno razarajuce, pogotovu sto Mortuus ima veoma specifican nastup i jebeno razbijacki vokal! I ja sam bio na sajtu i nisam video nista sto obecava Maruk-ov nastup kod nas. Jebiga, skenjao sam se totalno! Ali... jos uvek gajim nadu! Blago tebi Bajo, ti si njih gledao 2 puta!!! Bole' te uvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Ma samo opusteno, niko te ne napada ovde da siris dezinformacije, ja samo zakljucujem iz onoga sto sam procitao na njihovom sajtu i toga da su kod nas mnogi koncerti najavljeni i vecina njih otkazani. U svakom slucaju poslacu mail Emilu, zivo me zanima. Inace sada slusam preview Throne of Rats sa dolazeceg DVD-a, ala ovaj Mortuus ima zastrasujuc glas, poslusajte samo najavu. A i kako je izvukao onaj zadnji deo Slay the Nazarene-a na Warschau albumu, jebao mu je kevu. Stvarno jedan od boljih pevaca trenutno na sceni. Slazem se sa tobom da Mortus razbija sa njegovim vokalom! Pravog coveka su doveli u bend! Mada sam ja licno najvise gotivio Legion-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Who Fart Bubbles Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Samo sam svratio da pozdravim mog prijatelja i kolegu (i najveceg fana ovog benda u drzavi) Baju Cara, poznatijeg po dve fenomenalne zajebantske fraze: 1. "...ne vredi pola kurca ladne vode" i 2. "...crn je ko ponoc u tunelu". Javi se Milance nekad Cao Zdravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Swedish black metallers MARDUK have now confirmed that their upcoming studio album will be the band's final effort to feature drummer Emil Dragutinovic. A source close to Emil told BLABBERMOUTH.NET that the drummer officially quit the group on November 1 but has agreed to perform on the new CD as a session musician (but only "if he gets paid upfront"). MARDUK will enter Endarker studio in December 2006/January 2007 to begin recording the new CD for an April 2007 release. A "massive" tour will follow. Dragutinovic is currently working with former MARDUK vocalist Legion (a.k.a. Erik Hagsted) and ex-MARDUK bassist B.War (a.k.a. Roger "Bogge" Svensson) on their ELIZIUM project (formerly REBELANGELS). ELIZIUM is: Legion (a.k.a. Erik Hagsted) - Vocals B.War (a.k.a. Roger "Bogge" Svensson) - Bass Marcus Lundberg - Rhythm Gutar Jonas Mattson – Lead Guitar Emil Dragutinovic (MARDUK, THE LEGION) – Drums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Ovo je lepa vest! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Who Fart Bubbles Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Gde je bre Baja Car na ovoj temi?! Ne ide ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Nesto' u sumi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Samo sam svratio da pozdravim mog prijatelja i kolegu (i najveceg fana ovog benda u drzavi) Baju Cara, poznatijeg po dve fenomenalne zajebantske fraze: 1. "...ne vredi pola kurca ladne vode" i 2. "...crn je ko ponoc u tunelu". Javi se Milance nekad Cao Zdravo! Аj kolega, jebi ga, znas ti da se trudim da ostanem u svim tokovima, pogotovu kada su MARDUK u pitanju. Evo i ja uzvracam pozdrave i jesi li, jebi ga, konacno provalio u cemu lezi snaga ovijeh razbijaca?!? I kada ces na probu da svratis vise, jebi ga? Sveze sarme i truli oraji 666 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Who Fart Bubbles Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Stizem cim pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Swedish black metallers MARDUK have set "Cross of Iron" as the title of their new album, tentatively due in April 2007. The upcoming studio album, which is currently being recorded at Endarker studio, will be the band's final effort to feature drummer Emil Dragutinovic. A source close to Emil told BLABBERMOUTH.NET that the drummer officially quit the group on November 1 but has agreed to perform on the new CD as a session musician. Dragutinovic is currently working with former MARDUK vocalist Legion (a.k.a. Erik Hagsted) on his ELIZIUM project (formerly REBELANGELS). Inace,ja bas zavoleh Plague Angel,Mortuus>Legion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Sta je,svi zaboravili na Marduk,niko se ne raduje Cekicnom Krstu... Evo,ja preslusao tek sad Warchau live,mnogo dobro!Mortuus je mnogo bolji od Legiona,ponovicu po ko zna koji put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Evo, ja se radujem Al' to, inace, ne prilici pravim true blackerima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Sta je,svi zaboravili na Marduk,niko se ne raduje Cekicnom Krstu... Evo,ja preslusao tek sad Warchau live,mnogo dobro!Mortuus je mnogo bolji od Legiona,ponovicu po ko zna koji put. Ja se radujem "Metalnom krstu" grave... Meni ipak Legion bio i ostao vrh!!! NJihov najbolji vokal ikada!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ..secam se kada mi je prijatelj prvi put pustio Marduk uz komentar - ovim ces sigurno oterati nezeljene goste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Prva pesma koju sam cula je "Bleached Bones". Pustio mi je tadasnji decko uz napomenu da me bas toliko voli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 E to je ljubav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Trajalo je 6 dana Prava ljubav se desila te hladne noci, davne 2003. godine. Bili smo celu noc zajedno. Kad se zavrsilo, samo sam o njemu mislila. I od tada je moja ljubav samo jacala... I sad cu da ga slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Lepo, lepo! I treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts