FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Pa da sam ja znao o kakvoj se agenciji radilo od pocetka nikad ne bih usao u igrarije sa time... al nema veze, ne mogu da objasnjavam svima sta je i kako je . Samo cu okaciti oficjalnu informaciju ima li ili nema koncerta . Quote
Azaralena Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Ako otkazu, ima da im odem tamo, i svima slomim prste da rodjenu bulju ne mogu da brisu!!!! Frubi, nemoj to raditi, nekome ce da stane trosna srcka zbog otkazivanja. A neko moz' da bidne i ubiven Dovedi ih bar na kafu, da ih vidimo... Quote
Josif Visarionovič Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Da nije malo pogresan citat? Ma bre svuda se mafija uvukla,oko svega se vrti gomila para Quote
Josif Visarionovič Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Onda je bag...kod mene haha jbg,ne gotivim preterano marduk ali bih voleo da ih vidim uzivo,al sta je tu je.Nekima ce ostati kreator i satyricon kao uteha... Quote
Blathaddar Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Ja kuvam! Imam novu mutilicu za nes! ovo sa odlaganjem nema apsolutno smisla....piih.. :rolleyes: @ Blacksmith: 4 kave!!! @DCL: Ma,te utehe su nenadjebive :rolleyes: Quote
mara! Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 moze i 4, ali mi je ponestalo kafe, tako da, kupi negde usput, a dacu ti posle pare! Nadam se da nece odloziti... Quote
dimmu1 Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 i ja se isto nadam nikako da dochekam septembar,a josh ako se odlozhi ili pomeri Quote
Josif Visarionovič Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Idi ti na satyricon,pa ako ne bude marduk da ne bude da si 2x pojeo govno Quote
Guest Plague Angel Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 doci ce marduk,nista ne brinite! Quote
Blathaddar Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 hocu ja tako raszmiljati'...al ne da mi se... Quote
dimmu1 Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Idi ti na satyricon,pa ako ne bude marduk da ne bude da si 2x pojeo govno tako ce izgleda i biti doci ce marduk,nista ne brinite! rechi ti se pozlatile Quote
Minerva Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 KOD NJIH ME PRIVLACI SAMO NJIHOV MITOLOSKI NAZIV BENDA Quote
Blathaddar Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 ukljucen ti je caps lock jos jedan razlog da se svi iznerviramo,ali ja sam heeepiieeeee...so hepppieee.e. Quote
Azaralena Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Sta bi na kraju? Hoce li biti otkazano ili ne? Kafa? Ubistvo? Koga? Sta? HOCU MARDUK!!!!! Quote
mara! Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Bejah na sajtu, tamo pise kao da je potvrdjeno... Njah, imaju koncerte i u Zagrebu i Sarajevu, sto, budimo realni nije tako daleko. Quote
Zen Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Chill Out bre, jesu rekli da ce doci? Doci ce Quote
+Abigail+ Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Bejah na sajtu, tamo pise kao da je potvrdjeno... Njah, imaju koncerte i u Zagrebu i Sarajevu, sto, budimo realni nije tako daleko. U Sarajevu ne. Otkazan nakon behemotha. Quote
mara! Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Pu majku mu. Dobro, valjda Hrvate nece ispaliti, njih niko ne preskace... Quote
Recommended Posts