Azaralena Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Nece biti, oni su ti koji su ga stvorili i napravili takvim - znaci, moraju sad i kusati sto su zakuvali. A muzika moze imati neprocenjiv uticaj, samo ako padne na plodno tle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 A Azaralena je najbolji ruski černozem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 :) Ne, ja sam zivi dokaz kakvo sranje ispadne kad se previse djubri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Nemojte Azaralenu da mi dirate, otkinucju vam jaja.xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ljubi te baka, samo trazis razlog da pipnes Gojka, priznaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Ljubi te baka, samo trazis razlog da pipnes Gojka, priznaj. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ljubi te baka, samo trazis razlog da pipnes Gojka, priznaj. ah...Gooojkooooooo....huh, on je moja ljubav....xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Samoa da kazme da World Funeral album slusam vec nedelju dana i nemzoe da mi dosadi po meni jedan od najboljih Black albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Meni se svidjaju njihova vokalna resenja. Legion je legenda. Nije ni Mortus los ali je Legion bolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Meni se svidjaju njihova vokalna resenja. Legion je legenda. Nije ni Mortus los ali je Legion bolji! nije legion los,ali mortus je bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 svaki na svoj nacin. . vokali na poslednjem albumu rom5:12 su odlicno uradjeni, citav album razbija. dopadaju mi se posebno njihove spore pjesme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ne znam. Ja World Funeral i Panzer Division kada cujem vokale odsecem se. A ima taj poseban neki vokal. Kao da si ukrstio kozu i coveka. Nekako mekece dok growluje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 I puca mu glas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ipak neprevaziđeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ali u minus bendu ide i sto je Emil otisao. Naspram onog sto je svirao u Beogradu je kralj! A i nije los bubnjar mora se priznati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Pa, bolje je svirao od Fredrika. Ja nisam neki fan Marduka, ali mi je Pancir ipak najbolji album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Divizija u panciru, marka "MarduK": "Sa MardukoM ste uvek bezbedni, kompaktan je, i lako ce cisti! Sve najbolje, zeli vam MarduK, sigurno da sigurnije ne moze biti!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Posljednji album je zaista vrhunski, meni licno jedno od najboljih izdanja u posljednjih godinu dana uopste... Ha,ha, da mi je neko rekao da cu to nekad reci za Marduk - nikad mu ne bih povjerovao! Mislim imaju oni par sasvim solidnih albuma, ali ovaj je po meni ubjedljivo nesto najbolje sto su do sad napravili... A spore pjesme UBIJAJU... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Meni se te spore nimalo ne svidjaju. Obicno ih prebacim kad slusam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Pa sta da ti kazem... Probaj par puta da ih NE prebacis... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Sisus i spore pesme? Mislim da ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Probao sam, zato ih i prebacujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Solidno,krajnje solidan bend...iz nekog razloga dobio sam Marduk-Swedish Black Metal patch od ortaka koji me podjebava sto slusam black.Prema njegovoj teoriji Dark Funeral je buka,a Cannibal Corpse su bunt...on topic...najbolji su mi THOSE OF THE UNLIGHT I HEAVEN SHALL BURN+solidna produkcija...malo BM klishe,ali kida.Fotke na CD-u...priceless...vidi se da svedska televizija dosta reprizira Night of the Living Dead...(izvinte trenutno Vintersorg cepa...) TILL FJALLLS,TILL FJALLS,PHIL'S PALS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 World Funeral je od svega što su napravili najviše po mom ukusu. Mada sam čuo da su prošli put svirali jednu stvar sa njega, možda dve... Nadam se da će u decembru ispraviti grešku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Meni se te spore nimalo ne svidjaju. Obicno ih prebacim kad slusam. Meni su upravo te spore pjesme na novom albumu najbolje pale. Ja uglavnom sve albume preslusam od pocetka do kraja, ne volim da izdvajam pjesme vec sve to posmatram kao cijelinu, ali sam zato Imago Mortis stavio na repeticiju par puta. Kakav ritam i riffovi, kao stvoreni za slemovanje. I Accusser/Opposser je odlicna, sa sve onim clean vokalima. Sto da dodam, osim da je album odlican, i veoma prijatno iznenadjenje. Interesantan je podatak da je ove sporije numere radio novi bubnjar, dok je Emil(naravno) bubnjao na ovim brzim. Marduk je definitivno velikan BM scene, i po mom misljenju, nemaju loseg albuma. Cak suprotno, svaki album je kvalitetan, a pojedini bi se lagano mogli ugurati u neke top BM albume svih vremena. Uzivam da ih slusam i osjetim tu bolesnu energiju i mrznju koja kulja iz zvucnika(ili slusalica). Hvali im Legion, ali ni Mortuus nije los, obzirom da se enormno popravlja vremenom. A da, i dalje sam uskracen za taj original Rom5:12 i buklet od 44 strane, koji je sam po sebi must have. Do koncerta u decembru cu ispravit taj propust.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts