Veles Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Nekako zvuchi... hm... semitski. sam bog vas je poslao na jewmetal Izjava godine br. 2 Quote
Veles Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 nazisti Šta znači ova riječ? Mogao si bar reći ''nacisti'' ali i to je pogrdan naziv za nacional-socijaliste. Ali to Marduk nisu već se samo pomalo furaju na to, ''lijepeći'' malteške krstove i svastikie na majce. Nacional -socijalizam je arijevski način života a ne sastavljanje pjesmica o klanju jevreja (a do juče si pjevao o satani). Quote
Ol' Scratch Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Pogreshno ste vi mene razumeli volim Marduk i nemam nishta protiv arijevaca (kojima kao pripadam)... Nego poslushajte miziku na "....Macabre..." mislim zvuchi istochnjachki na momente, zar ne? Quote
Veles Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Možda ali definitivno ne da im se da epitet semitski Quote
Ol' Scratch Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Ne njima vecj im mizika na momente tako zvuchi... I NAZISTA sam napis'o sa Z zato shto je blizhe od C na tastaturi u odnosu na A... Quote
Cryfemal Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Pa da, MARDUK nije los, ali im je "For Those..." ipak najbolje doba... Quote
Veles Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ne njima vecj im mizika na momente tako zvuchi... I NAZISTA sam napis'o sa Z zato shto je blizhe od C na tastaturi u odnosu na A... e vidš kod mene nije kod mene je z u prvom redui slova šesto a slovo a mi je u drugom redu prvo a slovo c u trećem redu treće pa ti izračunaj šta je bliže, ali sve u svemu čemu tu bliže dalje, pišeš riječi kao što se pišu sem kad si italijan oni pišu sa z a čitaju c. Quote
Ravendark Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Pa dali mu roditelji takvo ime,nije on kriv. Quote
dima Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Grupa je uzas boziji!!!!!!!!I to bas zbog pesama kao sto je Fuck Me Jesus!!! a: a: A tebe cu Bobane da ubijem sto ih hvalis !! slazem se a: a ti bobane stvarno................ lezbejčure pustite vi ove dve dame na miru i naucite da citate...tema se ne zove "HVALJENJE MARDUKA" vec samo "MARDUK"... Quote
Denethor Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 Hoce li neko da objasno zasto im se bubnjar zove Emil Dragutinovic Ma taj Emil je inace rodjen u svedskoj i ranije je svirao u nekom demo bendu zvanom Legion. Onda se njima svidelo kako svira kad su ga culi i pozvali su ga u bend. To je to. Quote
Ol' Scratch Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 To je iz Exploziva zar ne? Nego jedna stvar mi nije jasna kad' se vecj tetoviraju malteshkim/gvozdenim krstovima shto ne sviraj neku keltsku/nordijsku narodnu vecj... hmmm... pa najblizha odrednica bi bila semitsa izvorna. Quote
Natasha! Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ajde ljudi, šta se svađate? MARDUK JE JEDAN OD NAJBOLJIH BLACK METAL BENDOVA! ONI NEMAJU LOŠ ALBUM (sem možda La Grande)! Pogotovu je World Funeral savršen! Marduk je to što jeste i zato su svake reči suvišne! a: Quote
VOJVODA Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Grupa je uzas boziji!!!!!!!!I to bas zbog pesama kao sto je Fuck Me Jesus!!! a: A tebe cu Bobane da ubijem sto ih hvalis !! slazem se a: a ti bobane stvarno................ lezbejčure Ja bih ih tukao da sam na tvom mestu. Zamisli, one ne vole ono sto ti volis! 8O To im niko nije dozvolio! I zato udri! Quote
Ol' Scratch Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Ajde ljudi, šta se svađate? MARDUK JE JEDAN OD NAJBOLJIH BLACK METAL BENDOVA! ONI NEMAJU LOŠ ALBUM (sem možda La Grande)! Pogotovu je World Funeral savršen! Marduk je to što jeste i zato su svake reči suvišne! a: Niko nije rek'o da je to losh band... A dobro ako su svake rechi suvishne kako si ti 'lebati napisala post? Quote
Natasha! Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Ma nije, nego me iznervirala ova riba što je napisala nešto u fazonu da su očajni. 8) Quote
Ol' Scratch Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Ne bi da zvucim sexistichki ali Marduk i nije bash bend za zhensk uho... Quote
Natasha! Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Ha, ha, ha!!! Šta, po tebi onda devojke ne mogu da slušaju ni death metal, jel? :x :x :x Nema to veze sa polom, to je samo pitanje ukusa! 8) 8) 8) Quote
dijaz Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Jedan veliki aplauz za Natassju(in eternal sleep) Bravooooooo Quote
varg14 Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Ko ne voli Marduk nek ne dolazi na ovu temu,ni ja ne idem na temu o Iron Maidenu i serem. Btw. Koja vam je najbolja stvar od Marduka? Quote
Frankenchrist Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Uh, tesko pitanje.... Mozda Darkness It Shall Be sa "Heaven Shall Burn..." i World Funeral a istoimenog albuma. Mada ima jos 20 pesama najmanje koje su rame uz rame sa ove dve. Quote
VOJVODA Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Ko ne voli Marduk nek ne dolazi na ovu temu Zasto? Covek je lepo rekao da ovo nije tema "Hvaljenje...", a diskusija nije diskusija ako se svodi na "E, ona pesma je bas super', "E jeste, bas si u pravu", "Znam, i ti si" "A i ona pesma je super", "Da znas da jeste, opet si u pravu". Ni ja ne volim Marduk, i to je moja licna stvar, i reci cu svoje misljenje o njima, a vama moze da se svidi ili ne. Istinu govoreci, zasvrbe me. Quote
Natasha! Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Pa zar Marduk ima neku pesmu koja je loša?!? :? 8O :? Meni je najbolja The Black sa Darkendless. Sviđa mi se i ova nova With Satan And Victorious Weapons. Quote
AnaLizator Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Marduk je Jaje nadjajno Salim se, samo je osrednji. Ustvari skrnav je. Ustvari nije. Mozda? Svejeedno, imaju dobre albume (Those... , Heaven Shall Burn... , Panzer Division Marduk ,...) Ma u stvari , Marduk je dojajan i ja im se klanjam. Hejl Marduk, liv long end prosprli !! Quote
All_Destroyer Posted January 19, 2004 Report Posted January 19, 2004 Marduk ima ceo losh album pod imenom La Grande Sranje Macabre - nit' je black, nego neka ultra-sporo-smarachka deathchina, koja ni za k**ac nije. Bio sam poprilichno skeptichan prema World Funeral dok nije izashao, i na svu srecu pogreshio sam. Vratishe se fazonima sa Heaven-a, Nightwing-a i Panzer-a. Mada ostaje nezaboravna Blooddawn sa Panzer-a. a: Iako joj se primichu Slay the Nazarene i With Satan... Pa i Infernal Eternal. Quote
Recommended Posts