morbid god Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Jos nisam skinuo taj Amorphis. Vidim da obilato svrsavate na njega, ajde da probam i ja. A sto se tice novog albuma Marduka - necu da se istrcavam. Dacu mu propisan broj slusanja i odredjeno vrijeme da legne prije nego sto donesem konacan sud. Na Maranathu sam se previse brzo zaletio, evo skoro sam je slusao i da potvrdim - super je to album, al moze da ga duva jednom monumentu kao Salvation. Ko tvrdi drugacije, nema pojma. Quote
F4R15 Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Iako nemam nekog bm iskustva, ja sve nade polažem u Gorgoroth. Quote
Brynhildr Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Jos nisam skinuo taj Amorphis. Vidim da obilato svrsavate na njega, ajde da probam i ja. A sto se tice novog albuma Marduka - necu da se istrcavam. Dacu mu propisan broj slusanja i odredjeno vrijeme da legne prije nego sto donesem konacan sud. Na Maranathu sam se previse brzo zaletio, evo skoro sam je slusao i da potvrdim - super je to album, al moze da ga duva jednom monumentu kao Salvation. Ko tvrdi drugacije, nema pojma. Pa, eto, meni je Maranatha za nijaaansu bolja od Salvationa. Mada, debilno je porediti dva vrhunska ostvarenja. Kod mene i dalje stoji da od januara nije prošla nedelja, a da je nisam preslušala. Mada mi ovih dana leži više Salvation. Kako kad. Quote
morbid god Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) Blah,jedino ako je Infernus sve ove godine suvog kompozitorskog kurca pametno cuvao muzicko sljeme. Ono produkcijski zvuci bas fino, a to je bitno. Ja nade polazem u Marduk i Ondskapt, to su izdanja koja uz Gorgoroth bas iscekujem. I mozda jos par nekih kultova, ne mogu da se sjetim ko je sve najavio nove albume u skorije vrijeme. edit: iskopah listu, evo sto nas ceka do kraja godine, a meni je zanimljivo. Secrets Of The Moon - Privilegivm Marduk - Wormwood Immortal - All Shall Fall Belphegor - Walpurgis Rites - Hexenwahn Gorgoroth - Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt Dark Funeral - TBA Enthroned - Pentagrammaton Negator - Misanthropic Manifest Sigh - Scenes From Hell Melechesh - TBA Avsky - Scorn Darkthrone - TBA Ondskapt - Arisen From The Ashes Thorns - TBA Edited August 24, 2009 by morbid god Quote
F4R15 Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Onaj Gorgoroth isječak ima neki old school duh, bar kad poredim sa starim ostvarenjima Mayhema, Emperora, Satyricona... Quote
oʞɾoƃ Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Ne zna se ni za Ondskapt ni za Watain, zna se samo da su oba snimljena (ili bi bar trebalo). Quote
Grobodan Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Darktron će opet biti najjači Za sada prvo mesto je Anal Nakurac, kakav crni Marakana. Quote
Brynhildr Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Pfft, 'ajde da porediš Eschaton ili Hell is empty sa Maranathom, ali In the constellation? Nema šanse. Dobar je album, ali ne može prismrdeti M. Quote
Brynhildr Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) Sve mi dirajte, Maranathu/Funeral Mist/Mortuusa ne. :) Edited August 24, 2009 by Brynhildr Quote
morbid god Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Nisu snimljeni jos novi Ondskapt i Watain, kamo srece. Ondskapt se najavljaju vec dugo za decembar, al imam osjecaj da ce to 2010e. A Watain je tek u magli, ne znam okle gojku informacije. Sto se mene tice, super mi je Absu. Shining me je isto uzbudio, novi Analni Nakitnjak, Katharsis, FM je dosta dobar i uce u top listu.. tu je onda novi 1349(NOT), Blut aus nord, Beherit, Cobalt, Distrojer666, Weapon, Samael i Sarke. To je onako sto mogu da izbacim iz ovog prokuvanog mozga, sasvim fina godina koja jos ima dosta toga da ponudi. Quote
Brynhildr Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 A, da, zaboravila sam na Absu i Katharsis. Ova godina je stvarno sjajna. Još kad bi DsO izbacili novi album. Quote
oʞɾoƃ Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Nisu snimljeni jos novi Ondskapt i Watain, kamo srece. Ondskapt se najavljaju vec dugo za decembar, al imam osjecaj da ce to 2010e. A Watain je tek u magli, ne znam okle gojku informacije. Ondskapt rekoše još polovinom juna da su ušli u studio, a Watain je posle koncerta u Uppsali povodom 10 godina benda objavio da obustavlja sve koncertne aktivnosti do daljnjeg i da će 2010. biti u potpunosti posvećena snimanju četvrtog albuma. Pritom Watain polako već bukira turneju za sam kraj godine, što znači da će imati album gotov do tada. Quote
Talvi Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) A naredne godine Moonsorrow i Dark Fortress - the party goes on. Btw, meni je onaj Nachtmystium EP bio odlican, "Life of fire" mi je verovatno black pesma godine. Edited August 24, 2009 by Talvi Quote
morbid god Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Ondskapt rekoše još polovinom juna da su ušli u studio, a Watain je posle koncerta u Uppsali povodom 10 godina benda objavio da obustavlja sve koncertne aktivnosti do daljnjeg i da će 2010. biti u potpunosti posvećena snimanju četvrtog albuma. Pritom Watain polako već bukira turneju za sam kraj godine, što znači da će imati album gotov do tada. Ovo znaci August 13th 2010 - novi Watain. Al naravno, najveci dio moje paznje je usmjeren na Ondskapt. Videcemo. Quote
oʞɾoƃ Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 (edited) Hteo sam da kažem 2009., moja greška. Inače, novi Ondskapt će se zvati "Arisen From The Ashes". Edited August 24, 2009 by Gojko Quote
morbid god Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Huh, to je vec iznenadjenje. Al nidje najave za novi Watain, to me cudi. Nego ako je tako, super! Quote
Sisus Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Blah,jedino ako je Infernus sve ove godine suvog kompozitorskog kurca pametno cuvao muzicko sljeme. Ono produkcijski zvuci bas fino, a to je bitno. Ako mislis na Gorgoroth, ono zvuci kao stari Gorgoroth (sto je po meni dobro), ali to je eonima daleko od fine produkcije, bas kao i svaki drugi Gorgoroth. Quote
Lunar Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Sto se mene tice, super mi je Absu. Shining me je isto uzbudio, novi Analni Nakitnjak, Katharsis, FM je dosta dobar i uce u top listu.. tu je onda novi 1349(NOT), Blut aus nord, Beherit, Cobalt, Distrojer666, Weapon, Samael i Sarke. To je onako sto mogu da izbacim iz ovog prokuvanog mozga, sasvim fina godina koja jos ima dosta toga da ponudi. Za sve se slazem osim za Sarke i Distrojer. Pfft, 'ajde da porediš Eschaton ili Hell is empty sa Maranathom, ali In the constellation? Nema šanse. Dobar je album, ali ne može prismrdeti M. Verovatno, posle stvanro intezivnog slusanja, In the constellation je najbolji AN album. Posto su se meni poslednja dva Marduka veoma dopala, jedva cekam ovaj novi. Quote
oʞɾoƃ Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Verovatno, posle stvanro intezivnog slusanja, In the constellation je najbolji AN album. Nikad. Quote
Маузер Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Poslednji Anaal Nathrakh je ubedljivo njihov najjaci album. Tu su naravno i svi ostali albumi. Quote
Brynhildr Posted August 24, 2009 Report Posted August 24, 2009 Daj, jebote. Ne može da se meri sa Eschatonom i prethodnim. Od prva dva je možda i bolji. Quote
banne_marduk Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 A song from the upcoming Wormwood album will be posted on the Marduk myspace site within a day.!!! Quote
Recommended Posts