oʞɾoƃ Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ne mogu da dočekam. BTW, kladim se da će okačiti onu prvu "Nothing, No One" kako već. Quote
dimmu1 Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 ^i ja mislim da ce ta biti okacena,no koja god bude svejedno mi je samo da cujem barem deo albuma Quote
Brynhildr Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Znala sam da mi je odnekud poznato wormwood i sinoć skontah. O sweetest wormwood, o glorious gall, yes sweet is the fruit that grows from the tree of bitterness. - The gall and the worm- wood, the wormwood and the gall, a velvet kiss and a thousand knives of salt in thy cunt Za neupućene - tekst Funeral Mista - Jesus saves! Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Tek si to sinoć skontala? Totalno si untrue. Quote
Brynhildr Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Nisam odavno čitala njihove tekstove, nego juče uzeh onaj buklet u ruke... Ili sam prosto previdela ranije. Quote
Grobodan Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) Super, eto još jedne sličnosti sa novim Funeral mist, već serem u trećoj deklinaciji od sreće. Edited August 26, 2009 by Grobodan Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Hoćeš još jednu? Poslušaj početak Slay The Nazarene sa Warschau, Mortuus na početku vikne "Jesus saves!" Quote
Маузер Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 (edited) thousand knives of salt in thy cunt Po cemu se ovo razlikuje od Dark Funerala mame ti? Edited August 26, 2009 by Grishnackh... Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Pa zato što je struktura Dark Funeral tekstova obično: Oh Satan Satan Satan Satan [adjective] [adjective] Satan [verb] [object] Satan Quote
Brynhildr Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 hahahaha @Uroš - pa uzmi ceo tekst i pročitaj, pa onda skontaj zašto je bolji. Quote
Маузер Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 My nocturnal queen, Infernal, earthly and divine. There on your knees, My beloved concubine. You look deep into my eyes, As your mouth opens wide. Lips moves up and down, Soon in demon seed you'll drown. Now close your eyes my love, Drink my essence, and forever you'll be mine. Atrum Regina, my nocturnal queen. Atrum Regina, you fulfil me. Now rise in front of me, Oh how I wish to enter thee, Of lust overwhelmed. Is this a dream, or is this real. Now bend down, Feel my claws runs up your back. As I enter thee, with full force from behind. Feel how the demon seed, ejaculate inside. Goddess of my dreams, my beloved concubine. Atrum Regina, my nocturnal queen. You fulfil me, Atrum Regina. Ja ovde ne vidim rec satan. Quote
morbid god Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 To je black metal, svi su tekstovi na neki nacin pateticni. Cesto razmisljam da ih je bolje pisati ovako retardirano nego izigravat kvazi elitizam i inteligenciju sa tarzan engleskim jezikom i ocajnim poznavanjem srednjevjekovne filozofije. Eno se sprdamo sa Belphegorom, a njih tako boli kita za tekstove, vec se koncetrisu samo na muziku. Quote
Sisus Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Nijedan bend sa prefiksom Drk ne valja. Svaki je njesra i tacka. Up yours. To je black metal, svi su tekstovi na neki nacin pateticni. Cesto razmisljam da ih je bolje pisati ovako retardirano nego izigravat kvazi elitizam i inteligenciju sa tarzan engleskim jezikom i ocajnim poznavanjem srednjevjekovne filozofije. Eno se sprdamo sa Belphegorom, a njih tako boli kita za tekstove, vec se koncetrisu samo na muziku. Pa poenta muzike i jeste muzika, a ne kvazi-filozofija. Quote
Маузер Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ako Belphegor nije kvalitet, jebem ti oca, sta jeste? Quote
morbid god Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Pa poenta muzike i jeste muzika, a ne kvazi-filozofija. Pa naravno da poenta muzike jeste muzika, dok poenta tekstova jesu tekstovi Nemam ja nista protiv filozofiranja, al naravno zna se sto je glavno - bubanj, gitare, vokali Quote
Lunar Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Normalno.Šta serete bre o kvalitetu, kao da se neko od nas razume u muziku slušali bi kao DsO da je muzika krš, ma da. Budite metalci. Ovo sam slucajno obrisao. Inache medju BM bransom,kada ne bi rachunali kvazi teoloshke tekstove, nepoznajem ni jedan bend koji bash ima neki dubok filozovski tekst, ali sta ce to BMu uopste. Mozda eto Enslaved pise ok tekstove ali samo ok. A ako ocete bend koji ima odlichnu muziku i odlichne tekstove. ,a pritom su medju novijim bendovima. Quote
F4R15 Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Poenta dobrog texta je da u svojoj jednostavnosti kaže mnogo. Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Inache medju BM bransom,kada ne bi rachunali kvazi teoloshke tekstove, Ovo mi zvuči vrlo pretenciozno sa tvoje strane. Odbaciti nešto što ne razumeš kao "kvazi" je prilično prepotentno. Quote
banne_marduk Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 aaaaaaaaaaaaa kad ce wishe pesma!?!?!?!! Quote
oʞɾoƃ Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 I ja refreshujem svakih 15 minuta I izbaci to W majke ti, ne ide uz black metal nikako. Quote
banne_marduk Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 I ja refreshujem svakih 15 minuta I izbaci to W majke ti, ne ide uz black metal nikako. ok xDDD izbacicu to W xDDD Quote
Recommended Posts