morbid god Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ali doza objektivnosti mora da postoji. To lici malo na ono, furaj i dalje svoje iako znas da nisi upravu. Ti polazis od toga da jesi u pravu, naravno uz svu dozu objektivnosti Kapiram ja sto hoces da kazes, i za dosta toga se i slazemo. Al mislim da previse ides u neke krajnosti, pa se ono furanje po svom i na tebe moze odnositi. Samo suprotno... Quote
Sadomator Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ne. To je isto kao ako cura ima sise onda ima, ako nema onda nema, nema sredine, u cemu je problem Nemoj mi samo reci, pa ima nas razlicitih i nekome te male sise izgledaju velike. Quote
morbid god Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ne, al nekom male sise izgledaju DOBRO, nekome ne. To je poenta. Ti pricas o kvantitetu umjesto o kvalitetu.. Quote
Sadomator Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ne, al nekom male sise izgledaju DOBRO, nekome ne. To je poenta. Ti pricas o kvantitetu umjesto o kvalitetu.. Ne, pricam o necemu sto je OCIGLEDNO, pomjesao si. Quote
Brynhildr Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) TEBI izgleda očigledno, a drugi ne gledaju tako na to. Edited September 2, 2009 by Brynhildr Quote
Talvi Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ja nemam nista protiv malih sisa. Quote
Brynhildr Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ja nemam nista protiv malih sisa. hahahhaa, care. xD Samo da ne krene sad rasprava o tome. Quote
Svart Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Morao sam da proverim koja je ovo tema Quote
Talvi Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Мале сисе не могу да се месе. Naravno da mogu, samo treba iskustva. Quote
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Naravno da mogu, samo treba iskustva. Ја бих пре рекао да треба пинцета. Quote
Sisus Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ja imam paorske sake i volim da su popunjene. Ali opet kazem, dobra bradavica vadi i malu sisu. Mora samo da je savrseno okrugla i da je usisna grana tacno na sredini kruga. Quote
kuruz Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ovaj BLACK bi nas sve banovao da može, al' ga, srećom, niko ništa ne pita. Quote
Sadomator Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 TEBI izgleda očigledno, a drugi ne gledaju tako na to. Ti onda objasnjavaj drugima kako je zemlja u obliku kornjace. Quote
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ali opet kazem, dobra bradavica vadi i malu sisu. Mora samo da je savrseno okrugla i da je usisna grana tacno na sredini kruga. И да лепо стаје међу зубе кад се грицка. Quote
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) I da nema dlaka. :) Edited September 2, 2009 by Narsil Quote
Talvi Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Samo da ne krene sad rasprava o tome. Jbg, Bryn, sta da ti kazem. :) Quote
Svart Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ovaj BLACK bi nas sve banovao da može, al' ga, srećom, niko ništa ne pita. Ma kakvi ... U poslednje vreme sve nekako mirno, nema nikakvih sranja po forumu. Quote
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Али велика сиса је велика сиса. Quote
Brynhildr Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Ti onda objasnjavaj drugima kako je zemlja u obliku kornjace. Nije to isto, upravo to pokušavam da ti objasnim. Quote
Talvi Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) @Narsil: Naravno, to stoji. Ali i male zasluzuju postovanje. Edited September 2, 2009 by Talvi Quote
Talvi Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Dobro, sta cemo sledece - dupe ili Slejer? :) Quote
Recommended Posts