kuruz Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Сваких неколико година им пружим још једну шансу, ал' не вреди. Један од мени најдосаднијих бендова, не само у металу. Quote
:matija Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 (edited) Skida se!!! edit: kurac ovaj beotel je sranje i stalno mi prekida downloadove sa rapidshare-a i slicnih, moram da cekam torrent :/ Edited September 13, 2009 by :matija Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 (edited) Smells like worst Marduk album. Prvi put mogu tako nesto da kazem Album cak na momente zvuci ne-Mardukovski, lisen one njihove brutalnosti i oporosti. Preslusao sam ga 3x, i na momente me je smorio big time. Ocigledno su pravljeni kompromisi unutar benda, Mortuus je htio 'da se i on malo pita'. Morgan se debelo nasankao sa tim, vjerovatno je i on istripovao da uradi nesto novo za promjenu. Rezultat - solidan album, na momente bezidejan, ponekad pretenciozan. Vokal je poceo opasno da mi ide na kurac, sve se nesto krevelji, cvili, pishti, iskenjava.. mars u picku materinu, zvuci odvratno. Ako su htjeli da eksperimentisu, mogao je Morgan fino da svira gitaru u Funeral Mist. Jer ovo je vise naslednik Maranathe nego Rom512. Romans je bio brutalniji, i imao je 100% Marduk-ish vibe. Ne kazem da Wormwood nema Marduk pechat, al tacno ides od pjesme do pjesme i mislis 'e da, ovo je Morgnov riff, ovo je radio Mortuus'. Kad gledam zasebno, Wormwood je ok. Ima bas dobrih momenata, al ima i nekih totalno bezveznih. Ocjena je tu oko 3. Obrnuce se jos koji put. Al bih rekao da je ovo veliki promasaj za Marduk, obzirom da se ispostavilo na kraju ono sto smo sumnjali - Morgan je dao guzu. edit: e da, vrati se Emile Dragutinovicu Edited September 13, 2009 by morbid god Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Znao sam da nece na dobro izaci cim je Gojko rekao da je album raznovrstan. Jebite se, skidam i ja, ne mogu odoleti. Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ma Gojko ce i za Mortuusov prdez na albumu rec da raznosi. 2 Quote
Talvi Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ovo ode pravo na najsmesnije postove. :) Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Realno, takav sam i ja za Kinga, da izda DVD na kom sedi na WC solji sat vremena, kupio bih limited edition sa fan recorded prdezima. Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Znam brate, al ti ne bi pricao kako su to ultimativni krici mizantropskog bica i kako ga zbog toga obozavas. I molim te, nemoj da uporedjujes ni na koji nacin(cak ni posredno) KRALJA sa Mortuusom. Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ajd odo da skidam pa da pricamo, necu da pljujem napamet, pomislice Gojko da ga mrzim a obratno je Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Mrzi on tebe, a? Opusteno, bas me zanimaju tvoje impresije albumom. Mozda sam ja previse subjektivan Quote
Narsil Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Други пут га преслушавам управо. Морам признати да ми је први утисак изузетно разочаравајућ. Две или три песме су оставиле неки утисак, нећу да кажем ништа више док га не преслушам још пар пута. Quote
BLAGOJE Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 meni je licno mortuus faza najzanimljivija,tako da sumnjam da cu se razocarati.uvijek me dobro nasmiju u svakom slucaju,nikako ozbiljno da ih dozivim.nije da su mi neozbiljni,vec nekako kao KISS i venom,dosta dobre zabave. Quote
oʞɾoƃ Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Povukao sam preorder, to je sve što ću za sada reći. Ne kažem da je loš album, ali moram još par puta da preslušam da bih doneo sud. No čini se da će i ovaj album malo podbaciti u odnosu na očekivanja. Kakva šugava godina, koliko samo dobrih bendova izdade prosečna izdanja. Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Jebem ti, vec treci put mi zakiva dl! Kao da mi dusa pokojnog Krstana Cvijica govori da batalim ovaj album... nista, pokusavam opet, a za to vreme se zabavljam sa SotM, nije da mi tesko pada Quote
BLAGOJE Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 upravo zavrsavam prvo preslusavanje.ja sam prezadovoljan,svako ko voli malo vise atmosfere nek' skida,vokal sjajan,vise zajebavanja nego na rom-u,dosta dobrih rifova,instrumentalni djelovi su vise blekerski nego na rom-u,iako nije ovo ni blizu p. angel-a,mada nisam ni ocekiv'o nikad vise da pridju ni blizu tom albumu. 1 Quote
dimmu1 Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Smells like worst Marduk album. Prvi put mogu tako nesto da kazem znao sam da ces to reci Ako su htjeli da eksperimentisu, mogao je Morgan fino da svira gitaru u Funeral Mist. Jer ovo je vise naslednik Maranathe nego Rom512. Romans je bio brutalniji, i imao je 100% Marduk-ish vibe. Ne kazem da Wormwood nema Marduk pechat, al tacno ides od pjesme do pjesme i mislis 'e da, ovo je Morgnov riff, ovo je radio Mortuus'. Al bih rekao da je ovo veliki promasaj za Marduk, obzirom da se ispostavilo na kraju ono sto smo sumnjali - Morgan je dao guzu. edit: e da, vrati se Emile Dragutinovicu kao sto bi luka rekao aleluja! Quote
Josif Visarionovič Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Auf brate,daleko od onog Marduka na kakav smo navikli,ja sam za to da treba biti inovativan u muzici i svaki put ici korak dalje,nadmasiti sam sebe,ali ocito da ovim ljudima to nije poslo za rukom.Previse dosadno,bezlicno,na momente stvarno zanimljivo,i onda kad me taj momenat ponese i ponadam se necemu stvarno dobrom krene proseravanje,cviljenje,rikanje,ne ide... Quote
Svart Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Slaba godina sto se tice albuma do sad. Svega nekoliko vrhunskih je izaslo. Cekamo Immortal... Quote
Talvi Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 (edited) Ja najvise ocekujem Gorgoroth, a i ovi ostali ce dobro doci. Meni je ovaj album zabavan, sto rece drug Radovan David, fino prangijanje. Eto meni je, npr, "Nowhere..." skroz kul i zabavna pesma, Morganov rad 100%. Moze ovo fino da se vrti i ne smara, sve sto ja trazim od Marduka. I, opet sto rece covek, niko nije ni ocekivao novi "Plague Angel", to ih je prosralo onda i nikad vise. Edited September 13, 2009 by Talvi 1 Quote
morbid god Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Na kraju je samo falila melodija iz ovog klipa/filma. http://www.youtube.com/watch?v=bnkywLw9i7o Hm.... pitam se zasto ne. Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Ma kakav PA, Cigan brise pod s njim. Inace, slazem se sa vecinom na osnovu 2 slusanja, videcemo da li ce se menjati misljenje kasnije. Sto rece Morbid, tacno izvaljujes ko je sta pisao, recimo za Funeral dawn (koja zvuci kao White stone u strofama a rif je totalno Blessed curse) i As a garment se kladim da je radio Mortuus, za kog mi nije jasno zaista zasto onako cvili kao da se gusi na crnackoj kiti, a covek ima sasvim mocan glas. Bubnjar zvuci studijski slabije od Emila, a uzivo smo se vec uverili da je kurac. Mada nije sve tako crno, ima finih pesama kao sto su uvodna, ove dve sto su izletele ranije... ali rak rana su sporije, koje su dosadne do jaja. Plus minus, tamo ovamo, gore dole - album nije govno ali Marduk jeste podbacio. Fuck off religious Black Metal. 1 Quote
Sisus Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Slaba godina sto se tice albuma do sad. Svega nekoliko vrhunskih je izaslo. Cekamo Immortal... Cekamo novi Nile. Btw, novi Marduk je sranje. 1 Quote
Grobodan Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Nile, Belphegor, Immortal, Gorgoroth sto se tice ekstrema, bice bar jedan dobar album U imaginarnom fajtu 13.9. SotM > Marduk. Quote
Recommended Posts