Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mortuus izgleda kao da misli "ne znam da li ću uspeti da zgutam tu ogromnu kitu, ali pokušaću".

I da, smorili ste zvanično sa fotkama, dajte link za galeriju pa neka gleda ko hoće.

Posted

Ово је black metal:

2143_photo.jpg

Ово је смешно:

C2.jpg

И још ми није јасно из ког разлога су уста отворена ако је коса преко њих. И зашто Морган изгледа као Атила Хунски.

• Downvote 2
Posted

+1

nego, stvarno mi nije jasno zašto ne može niako da se uspostavi taj proleti intervju sa Mardukom. Uglavnom, Gojko taj intervju te čeka čim se javiš:)

Mogao bi da vidim nešto i sa Ragnarokom, nisu oni toliko loši, posebno predhodna izdanja

Posted (edited)

Је л' су смешно испали зато што је Гојко тако рекао или?

С обзиром да слика није смешна уопште, за разлику од друге која је очајна.

Edited by Narsil
  • Upvote 2
Posted

Да, гледам их. Paint - одличан. Пентаграм ту, бодље - ту, ниједна фаца није пресмешна, све су у домену како треба да буде. Све што black metal треба да буде.

Posted

Black metal treba da bude muzika, a ne neki "imidž". :rolleyes: Ja i dalje ne mogu da skapiram da bendovi u 2009. godini još uvek furaju korpspejnt. Mislim, pogledajte Anaal Nathrakh, sasvim normalno obučeni i tako to, a jebačka muzika.

Posted

Black metal treba da bude muzika, a ne neki "imidž". :rolleyes: Ja i dalje ne mogu da skapiram da bendovi u 2009. godini još uvek furaju korpspejnt. Mislim, pogledajte Anaal Nathrakh, sasvim normalno obučeni i tako to, a jebačka muzika.

Успео си толико да ме насмејеш да ћу да се претурим са столице. Посебно део:"Ја и даље не могу да скапирам да бендови у 2009. години фурају корпспејнт."

Posted (edited)

Meni ne smeta toliko corpse paint, ovaj razmazani što fura Marduk je ok. Ragnarokov je smešan. Ali ostalo... :)

Što reče Baal, muzika je najbitnija. Ništa ne fali Anaalu, Emperoru i sijaset drugih bendova koji sasvim normalno izgledaju, a prave odličnu muziku.

Edited by Brynhildr
Posted

Је ли, Невена, можеш ли ми рећи чији је још пејнт смешан? И упореди ми један пејнт који није смешан са оним горе што ти је смешан.

Posted (edited)

Успео си толико да ме насмејеш да ћу да се претурим са столице. Посебно део:"Ја и даље не могу да скапирам да бендови у 2009. години фурају корпспејнт."

Hefest ima dva profila, ovo je dokaz.

Edited by Sgt. Major
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Hefest ima dva profila.

:) :) :)

тај пост је у фазону:" не могу да верујем да неко у 21.веку користи пољски wc." :) :) :)