Ol' Scratch Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Meni se samo svidja Those oF The Unlight,a to im je valjda neki demo? Pa i nije neki demo sobizrom da ima 8 pesama... Jes' da je malo kracji al' vecjina black abuma su tu negde po duzhini... Elem, meni se svidja Panzer Division Marduk... Quote
Denethor Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Od marduka su SVI ALBUMI ODLICHNI: mada prednost imaju Those if the unlight, Panzer division marduk, Heaven shall burn i Nightwing. Nije tachno da su neoriginalni. World funeral nije nishta loshiji od ranijih radova, a legija ima fenomenalan scenski nastup. Chovek se maximalno uzivi na koncertima. Po meni kad gledamo iz brutalne perspektive Marduk mi je i bolji od Dark F-a. Quote
Grobodan Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Neoriginalni nisu,jer su medju prvima poceli da furaju taj zvuk.Ako vam se ne svidja,to je vec druga prica. Quote
dijaz Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Meni se samo svidja Those oF The Unlight,a to im je valjda neki demo? To je drugi album. Quote
Ol' Scratch Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) zna li ko kad' izlazi novi album? Edited May 9, 2004 by Frankenchrist Quote
Žderač Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 zna li ko kad' izlazi novi album? This post has been edited by Frankenchrist on 9. 5. 2004, 22:59 Franja jaše ponovo! :HAHAHA: Jedva čekam da ga čujem.(Album, ne franju) Quote
deathangel Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Marduk udara!!!Gledao sam ih uzivo!!! Quote
kasapin Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Marduk udara!!!Gledao sam ih uzivo!!! aaaaaaaaaaa gde?gde?gde?gde?gde?gde? Quote
dijaz Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Od marduka su SVI ALBUMI ODLICHNI: mada prednost imaju Those if the unlight, Panzer division marduk, Heaven shall burn i Nightwing. Nije tachno da su neoriginalni. World funeral nije nishta loshiji od ranijih radova, a legija ima fenomenalan scenski nastup. Chovek se maximalno uzivi na koncertima. Po meni kad gledamo iz brutalne perspektive Marduk mi je i bolji od Dark F-a. Mislim da je ipak Dark Funeral bolji i muzicki i tekstualno od Marduka Quote
Žderač Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Marduk je smešan u svakom slučaju, ali da neko smatra da su tekstovi Marduka lošiji od tekstova Dark Funerala... Za nepoverovati. Quote
Frankenchrist Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 MARDUK bassist B.War has been replaced By Magnus Devo Andersson who was the second guitar player on the band’s first two albums ‘Dark Endless’ and ‘Those Of The Unlight’ Sta ovo treba da znaci???!!! Quote
AnaLizator Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 Da ce opet zvucati kao black metal i da ce Analizator od sada imati pesme koje lice na STARIJE radove istog... Quote
Grobodan Posted May 24, 2004 Report Posted May 24, 2004 MARDUK bassist B.War has been replaced By Magnus Devo Andersson who was the second guitar player on the band’s first two albums ‘Dark Endless’ and ‘Those Of The Unlight’ Sta ovo treba da znaci???!!! Fuck,ode i B.War,bash je bio lik...Valjda Morgan zna sta radi... Quote
Thereisnolight Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Najbolji album mi je definitivno nightwing,koji ima i vrlo dobre lyricse s povijesnom tematikom o Vladu Tepešu.Inače mi je marduk muzički dosta dobar,ali lyricsi kvare sveopći dojam.Više volim "pjesničke" black lyricse tipa Emperor-In the nightside eclipse i NSBM bandova ,a ne ova sotonistička sranja. Quote
jelena13 Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Najbolji mi je njihov poslednji album, mada je i 'Nightwing' odlican. Quote
Žderač Posted May 25, 2004 Report Posted May 25, 2004 Možda Marduk zaista postane kvalitetan bend, onakav kakav je bio u početku. Quote
rustik Posted May 26, 2004 Report Posted May 26, 2004 Da je Marduk los ne bi se gro novih bendova koji sviaju BM ugldali na njih!! Jedino sto su optereceni Satanom i sl. ali niko nije savrsen Quote
Žderač Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Ma koji novi bend se ugleda na stil Marduka, sem Novosadski grajnd bend Analizator?! Ajde, leba ti nabroj jedan Mardukastičan bend, a da nije Analizator. Quote
Darken Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Ma koji novi bend se ugleda na stil Marduka, sem Novosadski grajnd bend Analizator?! Ajde, leba ti nabroj jedan Mardukastičan bend, a da nije Analizator. Meni Maroth lici na marduk Quote
Žderač Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Nimalo. Imaju totalno apsurdno-preterane pržžž rifove (Maroth), za razliku od Marduka koji je 100% grajnd. Maroth može eventualno da podseća na starije radove Marduka koji su daleko bolji od novijih. Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Nimalo! Maroth je mnogo bolji od Marduka po svemu! Quote
Recommended Posts