oʞɾoƃ Posted January 31, 2010 Report Posted January 31, 2010 Jedan od najgorih covera ikad. Ovako već može. Quote
Grobodan Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Malo se podsjecam kultnih albuma. I ja ovih dana dosta vrtim prva 4 albuma + Live in Germania... eh, sjajan bend bese. I ovaj omot HSB je super. Quote
morbid god Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 (edited) Prva tri albuma edit: upalih Dark endless, ovaj intro je i dalje jeziv u picku materinu. Barok. Edited February 1, 2010 by morbid god Quote
Grobodan Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Evo, dao sam još jednu šansu Wormwoodu. Sad ću biti maksimalno ozbiljan - ima tu nekog materijala, ipak je to bend starih vukova ali ne mogu da se otmem utisku da se oko pola albuma vuče bez nekog pravca i cilja, čist primer As a garment ili Chorus of cracking necks (prestanite da svršavate na onaj efekat, pesma je đubre). Plus jesu dobri semplovi doduše, to stoji. I naravno Mortuus, koji je preneo svoje meketanje i stenjanje nedojebanog jarca u Marduk, ne znam ni sam zašto kad čovek ima sasvim moćan glas... valjda sam ja glup za te religiozne zanose. Verdict - ode album sa harda na DVD neki i biće pušten opet ko zna kad. Quote
morbid god Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 E da su religiozni zanosi... ima bas dobrih stvari na albumu, ali i promasaja. A meni je to veliki minus, serem se u sve kad moram da preskacem pojedine numere. Quote
Grobodan Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Slažem se, za mene nije dobar album onaj koji ima slabe pesme. Džaba su tu odlične Unto utter madness, Phosphorous redeemer i prva kad mi sranje numere ostave gorak ukus u ustima. Ja sve albume koje volim slušam u celini, a ako treba da izbacim pola da bih uživao to mi automatski ide u kategoriju "sranje". Quote
Маузер Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Meni na ovom novom Whorecrown jedino valja. Album nije ni za kurac, otisao je on sa mog harda pre mesec dana jos. Quote
Descender Posted February 18, 2010 Report Posted February 18, 2010 Bas danas sam ga ponovo slusao i cak i sa vec odredjenom distancom, da se pjesme malo "slegnu" nije mi se mnogo promijenilo misljenje. Phosphorous Redeemer i Whorecrown su mi dosta dobre stvari, a jos mogu proci i Into Utter Madness i eventualno Funeral Dawn. Ostalo je poprilicno isprazno i vrti se u mjestu, ne vodi nigdje... Kako god, nakon onakvog proslog albuma koji mi je bio medju najboljim albumima godine i mozda i najbolji njihov album uopste, izdali su album kojeg se za par godina niko nece sjecati. Quote
Miilos Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Ja hoću. Meni je album odličan, sviđa mi se čak i više od nekih drugih albuma. Nowhere, No-One, Nothing bih mogao da slušam po ceo dan. Ne shvatam zbog čega su se neki toliko razočarali, album ima odlične pesme, manje-više je u istom stilu kao i Rom 5:12, ali dobro, o ukusima se ne raspravlja. Quote
Milan Posted February 19, 2010 Report Posted February 19, 2010 Hm, ja sam npr. ocekivao mnogo vise, rom je album koji se pusta unucima, a wormwood, po mom misljenju, je vise u fazonu, e! sad smo se malo i(z)probijali pa da opicimo take the money and run biznis, produkcija -, ideje lallala nista sto bi zadrzalo paznju, uvek pustam rom ili plague kad se zazelim marduka, da ne spominjem ranija ostvarenja. Bottom line, sa malo objektivnosti sa strane (ili meskalina ) posle roma sto se mene tice, nedostojan nastavak Quote
-Mare Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 Istina. Razocarao sam se kad je izasao ali sam ga dosta puta obrnuo u poslednje vreme i mogu da kazem da je Wormwood mnogo dobar. Sto ga vise slusam vise mi lezi. Quote
Grobodan Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 How did you create the cracking sound in 'Chorus Of Cracking Necks'? Actually that's our drummer's back! It makes that sound when he stretches. We were very surprised when we heard him do that for the first time. Obviously it suits the song very nicely, so we decided to record and use that sound. You can almost feel it when you hear it. There is also another sound: our bass player pushing his eyeball... Quote
Talvi Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 O budala. Mada, to sa ledjima umem i ja, ali ne bas uvek... Quote
Александар Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 (edited) Preslušao sam dosta puta album i sviđa mi se, između njega i ROM-a ne mogu naći neke veće razlike osim u više Mortuusovog vrištanja i izostanku nekih laganijih delova sa čistim vokalom kao što je na ROM-u Accuser Opposer. Što se pravca kojim su krenuli tiče, radije bih da su ostali u panzer fazonu, koliko bi ih to dugo teralo je druga stvar. Edited March 22, 2010 by Antichrist Hammer Quote
oʞɾoƃ Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Those Of The Unlight 1st press sa roze logom upravo ode na eBay-u za 200$... Quote
Nemethor Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Those Of The Unlight 1st press sa roze logom upravo ode na eBay-u za 200$... Ipak mi je lepsi ovaj sa crvenim, jbg... Quote
Sisus Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Je l' ima neki sa žutim logom na roze tufnice? Quote
oʞɾoƃ Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Haha, sigurno ima i takvih fejlova, samo je pitanje kojem bendu se desilo Quote
Guest Demonia Thegreat Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 stari Marduk jebe kevu,a novi je goooooooooovnoooooooooo!! Quote
Маузер Posted April 24, 2010 Report Posted April 24, 2010 Upravu je covek. Samo Legion, nikad Morguuz. Quote
Recommended Posts