AnaLizator Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 ...osim po tome što Maroth nema Those Of The Unlight u svojoj diskografiji... Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 То се нерачуна, када кажем Мардук мислим - Грајнд Мардук, не Олд Скул Блек Мардук. Quote
Frankenchrist Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Poredjenje vam je malo glupo jer Maroth i Marduk, nemaju puno toga zajednickog... A ipak, Marduk je band koji je dosta toga uradio za Black Metal, i trenutno je jedan od najacih bendova na sceni, i za vreme koje postoje a to je oko 15 godina skoro, normalno je da njihova muzika nece da stagnira vec ce da se krece onako kako oni nju osecaju. E sad, to sto se vama ne svidjaju noviji radovi Marduka a svidja vam se Marothov prvi demo izdat u 200 primeraka je druga stvar... to je vec licni ukus. Naravno, ne kazem ja da je Maroth los, imam demo, i mogu reci da je odlican, ali ipak porediti ih sa marduk je previse... Quote
AnaLizator Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Da, poređenje je čisto tu da bismo pokazali kolko je Marduk puko u odnosu na svoj početak rada... a sem toga nismo mi ni stavili prvi to na upoređivanje... Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Ukus, kao što reče ti, je u pitanju. Ali je činjenica da je Legion Marduk mnogo vuče ka grindu, te nebi trebao da predstavlja neki uzor Black Metala, koji eventualno i predstavlja ili se ljudi samo tripuju da predstavlja. Laku noć vam želim!! Quote
Frankenchrist Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Pa od kako je dosao Legion, oni su bas isfurali taj stil po kome je i poznat Svedski Black, a to je bas sa tim primesama death metala. I ja i dalje ne vidim sta fali recimo Pancrer diviziji, koji je sasvim dobar album cak stavise, ili najnovijem albumu... Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Ti to voliš, ja to nevolim, i recimo da je samo to. Posebno slici o dotičnnom bendu doprinose živi nastupi Legije. Quote
Žderač Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Suviše je grajnd na pogrešan način, barem što se moje vizije o grajndu tiče. Quote
Fiery Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Ukus, kao što reče ti, je u pitanju. Ali je činjenica da je Legion Marduk mnogo vuče ka grindu, te nebi trebao da predstavlja neki uzor Black Metala, koji eventualno i predstavlja ili se ljudi samo tripuju da predstavlja. Laku noć vam želim!! Ma lepo je smisljena definicija za njihov zvuk - norsecore. Quote
Darken Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 Nimalo! Maroth je mnogo bolji od Marduka po svemu! Da malo ne preterujes? Quote
Žderač Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Već postavljeno pitanje, i već odgovoreno od mene. Quote
Denethor Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Maroth nije ni do noznih palaca marduku. Novi marduk kao sto vec rekoh rastura. Quote
(Z)arkhon Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 Mene novi marduk pizdi,kad ga slusam postanem nervozan,ono stvarno smatram za albume koji nemaju nista muzicko,mislim tesko je odsvirati onako brze stvari,ali one melodije moze da smisli gluvi.prvi su ludilo albumi ,ali ovo je Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted August 31, 2004 Report Posted August 31, 2004 Kakav Maroth? Ljudi, jeste li normalni? Jeste li uopce slusali M.A.R.D.U.K.? To su bogovi!!! Jeste da su zadnji albumi perverzija, ali ja to bez Fredrika ne brojim za Marduk Quote
Grobodan Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 New album title and tracklist has been announced: PLAGUE ANGEL 1. The Hangman Of Prague 2. Throne Of Rats 3. Seven Angels,Seven Trumpets 4. Life`s Emblem 5. Steel Inferno 6. Perish In Flames 7. Holy Blood,Holy Grail 8. Warschau 9. Deathmarch 10. Everything Bleeds 11. Blutrache Quote
Ol' Scratch Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Jedva chekam... Ozbiljno... Zna li se datum izlaska? Quote
Denethor Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 AGrhhhhhhhhhh, jupi jupi, valda ce dobro da ispadne. Quote
Frankenchrist Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Zna li bre neko kako peva ovaj novi lik Mortuus? Postoji li ikakav video/audio zapis sa njim i da ga je neko odgledao? Quote
Grobodan Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Nemam pojma.Mislim da ce Mrduk da prsne kao kanta - Morgan je otero i BWara,najavljuje neku elektroniku na albumu...ne znam,ali nisam optimista. Quote
Ol' Scratch Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 (edited) Nemam pojma.Mislim da ce Mrduk da prsne kao kanta - Morgan je otero i BWara,najavljuje neku elektroniku na albumu...ne znam,ali nisam optimista. Kao neki industrial... Ma bio je red da promene zvuk... Edited September 30, 2004 by Ol' Scratch Quote
Frankenchrist Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Da cuo sam da je otisao B. War... bas bedak bio je najgotivniji lik od svih njih... Al ajde necu da sudim pre nego sto cujem album... Pa mozda i jeste red da promene zvuk, ali jaka vajda od toga ako izdaju sranje album. Quote
Ol' Scratch Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Pa ondak su prematoreli i ne treba da se vishe bave muzikom... Tako prosto... Quote
Hamsun Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Kao neki industrial... Ma bio je red da promene zvuk... Elektronika? Industrial? Ko bi rekao da cu ja jednog dana mozda zavoljeti Marduk...? Quote
Frankenchrist Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 Pa ondak su prematoreli i ne treba da se vishe bave muzikom... Tako prosto... Upravo. Quote
Recommended Posts