Mr. Smarty Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Slabo mi radi internet...ajde narezi mi jedan disk od njih dvojce a ja cu tebi za uzvrat narezati nesto sto tebe zanima...ajde pitaj Quote
Zhad Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Cacophony su strava bend )) Marty & Becker su zaista postorjavali kao tandem ja ih volim, mada je meni ipak Marty ispred Beckera ali to je vec stvar ukusa obojca su smrt gitaristi )) Njihov album speed metal symphony je zakon )) Quote
Mr. Smarty Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Pa naravno da je Marty ispred ...Marty je vrlo brzo izasao iz tog Shred fazona i postao fenomenalan kompozitor...za razliku od Becker-a nazalost ...nego Zhad ti se sigurno slazes samnom...Satch & Vai pa svi ostali ...jesi li nabavila ovaj novi G3? Quote
C.A_R.I.A. Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 ma "speed metal symphony" je zakon,onaj drugi je bezveze... i marty,mogao si mi se javiti ja bih ti to narezao ... Quote
Zhad Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 (edited) Naravno da je marti brzo promenio stil covek je jako kreativan i sklon raznim experimentima koji su uvek egzotike zato ga obozavam ... a tandem koji je broj jedan tu se slazemo potpuno samo moj redosled je malo drugaciji Vai & Satch )) nisam jos nabavila zadnji g3 ali nabavicu nije frka )) nego jer zna neko sta se desava sa g3 oce li biti u Beogradu ili ne??? Edited April 21, 2004 by Zhad Quote
Mr. Smarty Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Nece biti ali nema veze icicu ja u Sloveniju @Diamond Nisi me razumeo ja sam mislio na Friedman-ovu solo karijeru Quote
vudun Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Nije mi jasno sto se busate toliko u Satrijanija , on IPAK nije uradio virtuozno tako fascinantan album kao Dragon's Kiss. Evo trenutno slusam njegovu najpoznatiju Summer Song, pesma jeste fenomenona , ali nije bas toliko komplikovana za odsvirati. A sviraj ti recimo "Forbidden City" chik ako mozes! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Morash razumeti da muzika nije cirkus... Kao sto je Mike Angelo gitarista ali nije muzicar... Quote
Zhad Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Nece biti ali nema veze icicu ja u Sloveniju @Diamond Nisi me razumeo ja sam mislio na Friedman-ovu solo karijeru 100% posto si siguran da Vai nece svirati u bg-u???? ako nece bogami i ja cu za Sloveniju to ne zelim da omasim nikako ... vici kad budes imao neke informacije .... Quote
RNA Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 А шта би са концертом у Швабији на крају? Quote
Zhad Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Kume nemam pojma izgleda da i svabiju zaobilazi na ovoj turneji mada jos nisu svi datumi popunjeni ali tako izgleda a ne bi da ga propustim bas nikako ... pozdravljam te inace i saljem pusu kume ) Quote
Mr. Smarty Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 (edited) Nije mi jasno sto se busate toliko u Satrijanija , on IPAK nije uradio virtuozno tako fascinantan album kao Dragon's Kiss. Evo trenutno slusam njegovu najpoznatiju Summer Song, pesma jeste fenomenona , ali nije bas toliko komplikovana za odsvirati. A sviraj ti recimo "Forbidden City" chik ako mozes! Kada Marty bude mogao da "svira" iliti primenjuje Pitch Axis kao sto to radi Joe neka se onda javi ...Tipa: The Mystical Potato Head Groove Thing, Cool#9, Powercosmic pt 1...a da ne pricam tek o teoriskom znanju, i to se racuna...ja licno znam nekoliko ljudi koji bez problema sviraju Cacophony i sl. ali im je zato ovo jos uvek dosta nedostupno...ali ako vec tako gledamo na to onda su Rusty Cooley i Francesco Farerri najbolji gitaristi na planeti...ali kao sto je Mare rekao muzika nije sport...bar za sada ...bilo kako bilo sve njih zajedno JEDE jedan Paco De Lucia Edited April 22, 2004 by Marty F Quote
C.A_R.I.A. Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Nece biti ali nema veze icicu ja u Sloveniju @Diamond Nisi me razumeo ja sam mislio na Friedman-ovu solo karijeru au trt ma kako koji album.... sarenis... Quote
Mr. Smarty Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Da malo osvezim temu ...Evo slike novog benda Quote
Mr. Smarty Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 (edited) Ma salim se ...to je slika sa Marty-jeve turneje po Japanu...gde je izmedju ostalog svirao sa mega popularnom pop-rock pevaciom Aikawa Nanase i njenim bendom ...ona ti je tamo popularna kao Ceca kod nas ...tacnije on joj je bio neka vrsta predgrupe...pa je posle svoje "solo tacke" izlazio sa njom na binu...kao sto ce sada Satriani da ide na turneju po Americi sa Deep Purple-om i Thin Lizzy-jem Edited June 1, 2004 by Marty F Quote
vudun Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Da malo osvezim temu ...Evo slike novog benda Ala se Marty propeshovanio, boga ti Pa ovo uopste ne lici na njega! Urotsukidoji! Quote
Mr. Smarty Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Pa mora da bude u "elementu" ...evo jos jedne slike Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Kada Marty bude mogao da "svira" iliti primenjuje Pitch Axis kao sto to radi Joe neka se onda javi ...Tipa: The Mystical Potato Head Groove Thing, Cool#9, Powercosmic pt 1... Sve te pesme imaju Pitch Axis?!?! u jebote... zajebano je raditi takvu mjuzu a ne zvucati "fusion-hladno" moracu da proverim Provalio sam samo za Satch Boogie i Not Of This Earth Quote
-Abraxas- Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Ne ne pogresno si me razumeo...Becker je (uz duzno postovanje) meni kao muzicar 0 ...ali je zato vrhunski tehnicar...znaci 10 ...Friedman je za njega bog i batina i to je cinjenica...ja i Maniac smo mislili iskljucivo na "sirovu" tehniku...u cemu Friedman nije toliko potkovan-navezban kao Becker jbg cim kazes da je becker muzicar kao 0 onda stvarno ne znam!pa posluaj altitudes ili air i puno drugih stvari !i hoces da mi kazes da je to samo tehnike ajde bre ..................... Quote
-Abraxas- Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 Ala se Marty propeshovanio, boga ti Pa ovo uopste ne lici na njega! Urotsukidoji! gde je ove garibe nasao Quote
Metnegomilj Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Sa fali Beckeru?Covek ima dusu,ki da je nas. Quote
Mr. Smarty Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 jbg cim kazes da je becker muzicar kao 0 onda stvarno ne znam!pa posluaj altitudes ili air i puno drugih stvari !i hoces da mi kazes da je to samo tehnike ajde bre ..................... Pa dobro nije 0 i ja serem sad ali ne cenim ga mnogo...a cuo sam sve od njega...imao sam neki njegov kompletan mp3 jedno 5-6 meseci...a onda je pao SHIFT-DELETE Quote
Recommended Posts