Jump to content

Okup: 01.11 * Plato * Okupljanje Povodom Istorije

Recommended Posts

Posted
Ja бих од свих људи на Форуму волео да упознам (али самo упознам :mrgreen: ) Мачку Наопачку, Angelystor-a, Double Fire и Гроба Без Дна.

zasto sto si emo

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
Mogu li ja samo da dodjem da vas vidim? Preskocio bih kafanu - ne pijem nista jace od negaziranog sokica. :da:

Pa popi negaziran sokić, ko ti brani. :da:

Uopšte, što se diže tolika fama oko te kafane? Ko da neko nekog bije da pije alkohol unutra. Opustite se ljudi, na kraju krajeva, možda i ne odemo u kafanicu ako bude lepo vreme (ili ako se tako dogovorimo), a i ako odemo baš me briga ko će šta da pije...

Imate u svakoj kafani i sokove da poručite, i kafu, i ako hoćete ćevap da pojedete, salatu neku... a sve to uglavnom nije skupo, mnogo jeftinije nego po nekim kafićima.

Edited by d4rk3lf
Posted

nemoj sokic jer ono pola jbn yumetala ce da te gleda u fazony gledaj ovoj papana i shabana pobego od kuce da bi mog'o da izadje u grad .

znaj shta je za tebe dobro , neka klela , mala chasica samo da sunesh onako ko shto treba kad pochinjesh i josh ima chulo ukusa

Posted
nemoj sokic jer ono pola jbn yumetala ce da te gleda u fazony gledaj ovoj papana i shabana pobego od kuce da bi mog'o da izadje u grad .

znaj shta je za tebe dobro , neka klela , mala chasica samo da sunesh onako ko shto treba kad pochinjesh i josh ima chulo ukusa

Right. :uhoh:

Posted

kleka veruj mi.

interesantno je to shto su nashi preci iskljuchivo klekinim kolcem ubijali vampire , glog je bio ono unkul totalno /

kleka je lek choveche

Posted
Mogu li ja samo da dodjem da vas vidim? Preskocio bih kafanu - ne pijem nista jace od negaziranog sokica. :da:

@donkey: ma opusteno, ja koliko znam ni tesha ne pije alkohol, teko da sigurno neces biti jedini :) a ni ja ne znam koliko cu piti, ne smem previse :)

Posted (edited)

simo, slabo da ce bude karanja to vece. dok svi veliki alkoholicari, jebaci i muzicki kriticari izbace sve lovacke price... :mhihi:

Edited by PeterPetrelli
Posted (edited)
A zato mnogi neće da piju? :) :) :)

Ehhh glupi Elf... :)

ako zene budu pile puno, shvatite to kao licnu uvredu :D

tj, da ne bi doslo do ovakvih raspleta....

file_delete.jpg

Edited by PeterPetrelli
Posted
simo, slabo da ce bude karanja to vece. dok svi veliki alkoholicari, jebaci i muzicki kriticari izbace sve lovacke price... mhihi.gif

Ваистину!

Друга варијанта је да ће да се појаве само ликови са форума, што може истриповати разне групације навијача, Образовце и сл. да су у питању канда каква "топла браћа".

Још ако Имагинос дође у мајици са страначким обележјима, онда је бесплатна ферка са горепоменутим креатурама

загарантована! :) :) :)

Већ видим наслов у новинама:"Педери са Јуметала завели ред у граду" ... :) :) :)

Posted
Viš', meni 100 puta lepše u nekoj old-school kafanici sa kariranim čaršafima i tihom neupadljivom muzikom, nego u nekom kafiću - nekoj mračnoj rupi gde ni svoje misli ne možeš da čuješ, a fensi konobarica te bledo gleda kad je joj kažeš da ti donese stomakliju i kiselu vodu.

i sa flekama i domaćim gulašom :)

proleće. baš kafanica po tvom ukusu.