Rle Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Ja бих од свих људи на Форуму волео да упознам (али самo упознам ) Мачку Наопачку, Angelystor-a, Double Fire и Гроба Без Дна. zasto sto si emo Quote
-Mare Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Mogu li ja samo da dodjem da vas vidim? Preskocio bih kafanu - ne pijem nista jace od negaziranog sokica. Quote
Dark_Elf Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) Mogu li ja samo da dodjem da vas vidim? Preskocio bih kafanu - ne pijem nista jace od negaziranog sokica. Pa popi negaziran sokić, ko ti brani. Uopšte, što se diže tolika fama oko te kafane? Ko da neko nekog bije da pije alkohol unutra. Opustite se ljudi, na kraju krajeva, možda i ne odemo u kafanicu ako bude lepo vreme (ili ako se tako dogovorimo), a i ako odemo baš me briga ko će šta da pije... Imate u svakoj kafani i sokove da poručite, i kafu, i ako hoćete ćevap da pojedete, salatu neku... a sve to uglavnom nije skupo, mnogo jeftinije nego po nekim kafićima. Edited October 30, 2008 by d4rk3lf Quote
-Mare Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ... i nije te sramota... Sada jeste. Pa popi negaziran sokić, ko ti brani. Vidis, u pravu si. Quote
Rle Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 nemoj sokic jer ono pola jbn yumetala ce da te gleda u fazony gledaj ovoj papana i shabana pobego od kuce da bi mog'o da izadje u grad . znaj shta je za tebe dobro , neka klela , mala chasica samo da sunesh onako ko shto treba kad pochinjesh i josh ima chulo ukusa Quote
-Mare Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 nemoj sokic jer ono pola jbn yumetala ce da te gleda u fazony gledaj ovoj papana i shabana pobego od kuce da bi mog'o da izadje u grad . znaj shta je za tebe dobro , neka klela , mala chasica samo da sunesh onako ko shto treba kad pochinjesh i josh ima chulo ukusa Right. Quote
Rle Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 kleka veruj mi. interesantno je to shto su nashi preci iskljuchivo klekinim kolcem ubijali vampire , glog je bio ono unkul totalno / kleka je lek choveche Quote
Uruk Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Mogu li ja samo da dodjem da vas vidim? Preskocio bih kafanu - ne pijem nista jace od negaziranog sokica. nemoj sokic jer ono pola jbn yumetala ce da te gleda u fazony gledaj ovoj papana i shabana pobego od kuce da bi mog'o da izadje u grad . znaj shta je za tebe dobro , neka klela , mala chasica samo da sunesh onako ko shto treba kad pochinjesh i josh ima chulo ukusa @donkey: ma opusteno, ja koliko znam ni tesha ne pije alkohol, teko da sigurno neces biti jedini a ni ja ne znam koliko cu piti, ne smem previse Quote
Simadin Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 javite posle samo ko se s kim karao i to.. Quote
Zen Posted October 30, 2008 Author Report Posted October 30, 2008 ..pa da okacish na bulletin na myspace... )) Quote
Rob Swire Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) simo, slabo da ce bude karanja to vece. dok svi veliki alkoholicari, jebaci i muzicki kriticari izbace sve lovacke price... Edited October 30, 2008 by PeterPetrelli Quote
Dark_Elf Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 A zato mnogi neće da piju? :) Ehhh glupi Elf... Quote
Rob Swire Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) A zato mnogi neće da piju? :) Ehhh glupi Elf... ako zene budu pile puno, shvatite to kao licnu uvredu tj, da ne bi doslo do ovakvih raspleta.... Edited October 30, 2008 by PeterPetrelli Quote
Теша Тешановић Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 evo ja se javljam iz nekog net cafea da kazem da sam obavezno tamo u subotu Yup, Teshu ne mozete promashiti, isti je ko na slikama hehe da jesam Quote
Селектор Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 simo, slabo da ce bude karanja to vece. dok svi veliki alkoholicari, jebaci i muzicki kriticari izbace sve lovacke price... mhihi.gif Ваистину! Друга варијанта је да ће да се појаве само ликови са форума, што може истриповати разне групације навијача, Образовце и сл. да су у питању канда каква "топла браћа". Још ако Имагинос дође у мајици са страначким обележјима, онда је бесплатна ферка са горепоменутим креатурама загарантована! :) Већ видим наслов у новинама:"Педери са Јуметала завели ред у граду" ... :) Quote
Zen Posted October 30, 2008 Author Report Posted October 30, 2008 Ja dolazim direktno sa posla, tako da postoji sansa da cu malo kasniti. Quote
WIZARD OF GORE Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ako ćeš kasniti - da li ja uopšte da se mučim da dolazim? Quote
Mita Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 nije dosla keva u skolu dolazim milion posto Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 U 8 mi pocinje svirka.Hahah znaci okup juma.To je to Quote
Ајлин Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Viš', meni 100 puta lepše u nekoj old-school kafanici sa kariranim čaršafima i tihom neupadljivom muzikom, nego u nekom kafiću - nekoj mračnoj rupi gde ni svoje misli ne možeš da čuješ, a fensi konobarica te bledo gleda kad je joj kažeš da ti donese stomakliju i kiselu vodu. i sa flekama i domaćim gulašom proleće. baš kafanica po tvom ukusu. Quote
Recommended Posts