Dark_Elf Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 dolazim........ That's the man! Najkraći, a najbolji post na ovoj temi. i sa flekama i domaćim gulašom proleće. baš kafanica po tvom ukusu. Fleke su šarmantni detalj koji se nikada ne pominje, a uvek se podrazumeva. I debela konobarica koju lokalni pijanci dozivaju sa "mama". Quote
White Man Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 А да ли мама (кр)чмарица њих зове "децо моја"? Quote
Dark_Elf Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 А да ли мама (кр)чмарица њих зове "децо моја"? Ma jok. Zove ih samo kad treba da pomere nešto teško. Quote
White Man Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 (edited) Мислиш, да помере њу кад се сруши на под од превише алкохола? Edited October 30, 2008 by White Man Quote
Mita Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Žarko says: nego malo mi cudno,bicemo jedini maloletnici tamo :) Quote
Sandman Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Mita(Raven) says: kao da ce nas da karaju u bulju Quote
Zen Posted October 30, 2008 Author Report Posted October 30, 2008 ako ćeš kasniti - da li ja uopšte da se mučim da dolazim? Ah Nidzo care ko da inace ne mozemo da se vidimo nego samo zbog mene da dolazish. Ih :) Quote
Kokopelli Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 долазим!!! Ti dolaziš? Pffff, da mi je znati šta ti je to privuklo pažnju... Quote
Генеральный Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 ух, не, чекај... је л' ово тема о порнићима? Quote
David Seaman Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Mita(Raven) says: kao da ce nas da karaju u bulju долазим!!! Pravo mesto, pogresno vreme (mislim, za postovanje) Quote
Ivan_Creed Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ne zaboravite da slikate golotinju i prljavstinu koja ce se odvijati tokom tog necistog i blasfemicnog skupa, i podIJelite sa nama ovde pedo-forumasima.... Gori nam pod nogama, treba nam sveze meso. Quote
Axeanosilas Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) Управо то шћедох рећи... Ако неко припампрчи нешто, нека сними обавезно... Гре'ота је да не буде овековечено. Edited October 31, 2008 by Axeanosilas Quote
Ivan_Creed Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Pazi Varg je tamo, i to je dovoljno, moze biT svasta... Golotinja en Trash overload! Samo ne znam dal ce PrinAc da dodje...... Jel ga je neTko mozda zvao?? Quote
WIZARD OF GORE Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ah Nidzo care ko da inace ne mozemo da se vidimo nego samo zbog mene da dolazish. Ih :) pa naravno da možemo, ali ovaj novi posao me ubija...radim po 10+ sati dnevno a bogami i sutra ću iako je subota pa ne stižem ništa da uradim za svoju dušu Quote
-Mare Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Pazi Varg je tamo, i to je dovoljno, moze biT svasta... Golotinja en Trash overload! Samo ne znam dal ce PrinAc da dodje...... Jel ga je neTko mozda zvao?? Kaze da dolazi, a svi znamo Princa - bice orgija 100%. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ja cu doci da vam svima kazem da je emo gay. Quote
Dark_Elf Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Pazi Varg je tamo, i to je dovoljno, moze biT svasta... Golotinja en Trash overload! Samo ne znam dal ce PrinAc da dodje...... Jel ga je neTko mozda zvao?? Jesi siguran da drug Varg dolazi? On prvo reče da neće moći... pa je onda ostalo na "možda". Bilo bi super da i brat viking aka Varg dođe. A princ se najavio na pređašnjim stranama. Quote
Uruk Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 mene razbijac interesuje. bilo bi super kad bi on dosao, a i kako sam video on se najavio Quote
Rob Swire Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 taj fazon. sa vranjesicem da popijem jedno i ja srecan Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 E p lepo se provedite ja necu stici Quote
Bata Trokrilni Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Kaze da dolazi, a svi znamo Princa - bice orgija 100%. Orgije su česta pojava kad sam ja prisutan na nekoj manifestaciji ovakvog tipa, ali ja ne dajem niti inicijativu, niti povod za njih, tako da - hoće li biti orgija to nimalo ne zavisi od mog dolaska. Tim pre što cure koje su dosad najavile dolazak nisu nimalo po mom ukusu, čak nisam siguran u pogledu seksualnog opredeljenja svake od njih, a latentne lezbejke su najteže za komunikaciju. Quote
Recommended Posts