-Mare Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Otidjite do Skadarlije, bilo bi bas old skul, a i nije preterano daleko A sto ti ne dolazis? najbolje u studentskom da izblejimo realno Park? Moze, sto da ne. Quote
KazimKazim Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 A sto ti ne dolazis? Idem kod ortaka, drugi dan slave...da me zvao danas, dosao bih 100%...znao sam da ce takav scenario biti, zato nisam ni najavljivao dolazak Quote
Uruk Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) skadarlija bi bila kul...ali sam pomislio bas ovo sto je palnina napisao, gomila metalaca u skadarliji je bas bizaran pizor...mada i onaj kazino u skadarliji je bizaran takodje taman sam hteo da pitam kakve su im cene cisto da znam...nije kul ta burzujska skupoca kvari tu staru atmosferu totalno...koliko je pivo tamo, zanima me mozda bih otisao tamo da izblejim sa drustvom. jesu li im cene skuplje nego inace ili su bas skupi ma u stvari ajmo u Dorian Gray :) ja sam takodje za neku kafanica varijantu mada mi vecina opcija odgovara ima tu onaj quuens pub ne znam kako je tamo???? Edited October 31, 2008 by Uruk Hai Quote
José Luis Chilavert Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 PIVNICA KOD MACORA Nalazi se na kraju kneza prelaz za Kalemegdan ul.Pariska 13. Svaki dan mozete se opustiti sa drustvom uz novije domace hitove kao i tamburase,starogrdske a pri tome da nemislite na novcanik jel su sve cene oko 100din... pola litra piva (krigla) 90din, domaca rakija cokanjce 90din, domace vino bocun 100din itd Quote
Uruk Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) to se trazi samo ovo domaci hitovi mi deluje sumnjivo... valjda ce biti mesta unutra za sve... Edited October 31, 2008 by Uruk Hai Quote
-Mare Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Queens je mali, nema sanse toliko ljudi da se ugura tamo. Quote
KazimKazim Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Bravo Planina legendo...aj, javite kako je bilo, moracu i ja da pocnem da zalazim u tu kafanu cesce Quote
José Luis Chilavert Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 (edited) to se trazi samo ovo domaci hitovi mi deluje sumnjivo... valjda ce biti mesta unutra za sve... Nikada nisam bio tamo , pa nemam pojma koliko ima mesta . A kombo kafana + narodna/starogradska > metal + rupa ( KST ili sl. ) . vo Planina legendo...aj, javite kako je bilo, moracu i ja da pocnem da zalazim u tu kafanu cesce zvuci pristojno . Zna li neko nesto o ovom kaficu ? a ti , kad zavsis sa slavom , vidi navrati Edited October 31, 2008 by Planina u pokretu Quote
Simadin Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Zar nisi najavio svoje prisustvo? ..a ja sam mislio da je ocigledno da je sprdacina u pitanju, cak sam okacio i fotku onog retardiranog lika simo, slabo da ce bude karanja to vece. dok svi veliki alkoholicari, jebaci i muzicki kriticari izbace sve lovacke price... Eee Lekicu stari, pa valjda ti je poznato da volim da ironisem okolo Quote
-Mare Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 ..a ja sam mislio da je ocigledno da je sprdacina u pitanju, cak sam okacio i fotku onog retardiranog lika Sta ja znam. Sad ako kazem da lik jeste bio retardiran moze da se ispostavi da si to stvarno ti, a ja ne bih da se ljutis. Quote
Sandman Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 najbolje u studentskom da izblejimo realno Ne. Quote
METAL Man Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ljudi u koliko sati se nalazimo? Ima neka kafana Exluziv ili lsicno u knezu, ja sam bio letos tamo. ima cak i parce hleba da se poruci na komad. Bilo bese 12 dinara ili slicno. :) Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 ma u stvari ajmo u Dorian Gray :) Mesto gde izlaze najveci beogradski fenseri-jednom sam greskom zavrsio tamo Quote
vudun Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 klub Mr.Stefan Braun vam je najtr00 mesto za izlaske po Bg-u. Quote
Uruk Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Mesto gde izlaze najveci beogradski fenseri-jednom sam greskom zavrsio tamo ne izlaze tu najveci fenseri nego najvece budze, glumci i slicno(koliko ja znam) kako si tamo zavrsio majke ti??????? zar su te uopste i pustili da udjes Quote
Bata Trokrilni Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Aj sad ozbiljno. Ja stvarno ne idem na ovakve događaje (a bio sam već na nekoliko okupljanja sa drugim forumašima) da bi sad tražio devojku, ili gledao ribe, ili šta ti ja znam. Idem zato što je lepo da čovek proširi kontakte i poznanstva, jednom mi se desilo da mi jedan dečko pomogao oko posla baš preko ovakvog okupljanja (tad sam ga upoznao) i sve u svemu idem da se dobro prozajebavam sa ljudima, popijem koju, stupim u kontakt sa onima koje nađem da su mi zanimljivi i odem kući da spavam. A ribe ko ribe... ima ih svugde... ako me neka zaintrigira startovaću je i dok čekam u redu za hleb, ne treba mi okupljanje yu metalaca za to. Iz istog razloga i ja idem, samo ne volim da odem da spavam kad se napijem, već najpre da se istreznim, jer ako pijan legnem, mamurluk sutradan. za razliku od strejt riba koje ti samo kazu da odjebes? Jebi ga, na takve nisam naišao. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 ne izlaze tu najveci fenseri nego najvece budze, glumci i slicno(koliko ja znam) kako si tamo zavrsio majke ti??????? zar su te uopste i pustili da udjes Ne pitaj Some things are best left untold Quote
Rle Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 nechu doci idem u arandjelovac na zurezu , sestra mi diplomirala knjizavnost . videcemo se na sledecem oqpu Quote
Nazzgul Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 I gde Vam je to okupljanje, anyway?! Quote
-Mare Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 nechu doci idem u arandjelovac na zurezu , sestra mi diplomirala knjizavnost . videcemo se na sledecem oqpu Koji car. I gde Vam je to okupljanje, anyway?! Plato, ispred Filozofskog. Nego, meni je ovo vreme nesto cudno, pogledajte prognozu za danas. Quote
José Luis Chilavert Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Oblacno bez padavina . Temperatura do 21 . Vetar 7 m/s juzni . Vlaznost vazduha 55% . Quote
Nazzgul Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Je l` ovo gore reklama za Vistu ili Aplikacije?! :) Quote
José Luis Chilavert Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 @ mita : Vidim igra se dota preko garene . Bice klanja . Jbg , ne nadjoh koliki je pritisak . Sta ako ima meteoropata koji treba da dodju na okup ? Quote
Recommended Posts