Dark_Elf Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Jbg , ne nadjoh koliki je pritisak . Sta ako ima meteoropata koji treba da dodju na okup ? Daćemo im malo stomaklije da se dovedu u red. Quote
Sisus Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Bolje da vas brinu psihopate, nego meteoropate. Quote
Dark_Elf Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Sisus će inače da bude iznaneđenje večeri... sad mi rekao na pm. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Aaa to je veceras :)JA sam mislila juce Onda mozda i navratim kratko . Quote
White Man Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 QQ леле, колико ја видим има да вас буде 300 милиона вечерас, што је похвално. Само да вам пожелим да се лепо зезате, да не претерујете у алкохолу и тако то... A pritisak? Па ако дође и Разбијач, биће добар притисак. Quote
phantasm of the living Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Sisus će inače da bude iznaneđenje večeri... sad mi rekao na pm. A ti odmah svima razglasio. Sad ce bas da bude iznenadjenje. Quote
Killing Hand Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 A jebem ti, najverovatnije necu moci da dodjem. Moram da ostanem u kraju Quote
Mita Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 (edited) @ mita : Vidim igra se dota preko garene . Bice klanja . naravno nadji me MitaRaven sada sam sedmi level ja mislim nisam sig edit aaaaaaaaaa i dalje sesti jbt fali mi mrvica za sedmi A jebem ti, najverovatnije necu moci da dodjem. Moram da ostanem u kraju e jebi se imas da ides Edited November 1, 2008 by Mita Quote
Sandman Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Jbt ima sve kultne licnosti da dodju...Sisus,Rajbijac,Tesa,Princ... Quote
José Luis Chilavert Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 (edited) Potvrdili ( valjda ) : Smorock d4rk3lf imaginos Теша Тешановић black donkey Mita Kirk-84 Princ Sandman Uruk Hai Killing Hand Mistress Burzum SATAN-iz Batajnice Lunar Sisus Ja Mozda dodju : Varg Zrakomlat ( uslovljeno Pricevim dolaskom , ali opet nije sigurno ) VeronikaJeOdlucilaDaUmre PeterPetrelli ( nisam skontao jos uvek hoce li doci ) FaceOfMelinda Liberali_ante_portes WIZARD OF GORE Генерални Ostalo : Joker ( ceka na Samhain-u ) @Mita Igramo kad nadjem neku stabilniju vezu . Sad imam wireless , ali prilicno nepouzdan . I ne mogu da se setim koji mi je nick , nisam odavno igrao . Edited November 1, 2008 by Planina u pokretu Quote
Dark_Elf Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Potvrdili ( valjda ) : ... Sisus Ako misliš da je Sisus potvrdio na osnovu mog prethodnog posta... šalim se ja malo. Hoću da nateram Sisusa da dođe, bilo bi stvarno cool da se pojavi. Quote
Mita Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Potvrdili ( valjda ) : Smorock d4rk3lf imaginos Теша Тешановић black donkey Mita Kirk-84 Princ Sandman Uruk Hai Killing Hand Mistress Burzum SATAN-iz Batajnice Lunar Sisus Ja Mozda dodju : Varg Zrakomlat ( uslovljeno Pricevim dolaskom , ali opet nije sigurno ) VeronikaJeOdlucilaDaUmre PeterPetrelli ( nisam skontao jos uvek hoce li doci ) FaceOfMelinda Liberali_ante_portes WIZARD OF GORE Генерални Ostalo : Joker ( ceka na Samhain-u ) @Mita Igramo kad nadjem neku stabilniju vezu . Sad imam wireless , ali prilicno nepouzdan . I ne mogu da se setim koji mi je nick , nisam odavno igrao . sto se tice dolaska bilo bi do jaj kada bi svi dosli ali jbg a sto se tice Garene samo cekam nisam toliko dobar ali ono podsecam se polako (jbg nisam igrao sto godina) Quote
Rob Swire Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 vjeroniku i mene moz da maknete sa spiska....jbg, takva su vremena dosla... Quote
Dark_Elf Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 vjeroniku i mene moz da maknete sa spiska....jbg, takva su vremena dosla... Što bre? Šta se desilo? Quote
Rob Swire Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 njoj ne znam sta se desilo ali mi je rekla da nece, dok sam ja kao pregazen posle onog cuda na akademiji....a steta, taman sam se sveze isfarbao, htedoh da vam pokazem... Quote
Mita Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 njoj ne znam sta se desilo ali mi je rekla da nece, dok sam ja kao pregazen posle onog cuda na akademiji....a steta, taman sam se sveze isfarbao, htedoh da vam pokazem... sta si se prefarbao? sto se farbas? :) Quote
Dark_Elf Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 njoj ne znam sta se desilo ali mi je rekla da nece, dok sam ja kao pregazen posle onog cuda na akademiji....a steta, taman sam se sveze isfarbao, htedoh da vam pokazem... Aj bre, nemoj si ko neka baba. I ja sam malko više popio sinoć, piči me mamurluk, usporen sam, pa ću opet da dođem. Izađi malo na vazduh da se oporaviš i da ti se osuši farba. Quote
Sisus Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Sisus će inače da bude iznaneđenje večeri... sad mi rekao na pm. Aj ne kenjaj. Voleo bih ja da dodjem, ali me jebu finansije. Quote
Zen Posted November 1, 2008 Author Report Posted November 1, 2008 Ljudi, spiskovi se prave samo za odstrel. Ko dodje dobrodoshao ko ne dodje, doci ce drugi put. Quote
Guest YaMa again Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Шта каже Разбијач Врањешић? 'Оће ли га бити? Иначе, спискови се праве и за свадбе..а не само за одстрел. Quote
Rob Swire Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 (edited) zapravo spiskovi se NE prave skoro samo za sahrane. uostalom, nije kao da svako ovde ne bi mogao da nacini i licni odstrel spisak. Edited November 1, 2008 by PeterPetrelli Quote
Zen Posted November 1, 2008 Author Report Posted November 1, 2008 Fakat mrzim javne spsiskove pa makar se pravili za poklanjanje para i nekretnina. Quote
Mita Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 jedino se Tesa i ja prestavljamo po imenu/nadimku Quote
Zen Posted November 1, 2008 Author Report Posted November 1, 2008 jedino se Tesa i ja prestavljamo po imenu/nadimku Domacjin Bogdan vas je obojucu preshishao za dve duzine, on ima skeniranu licnu kartu na svom sajtu. Quote
Recommended Posts