-Mare Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Dosao sam samo da bacim pogled na mapu opet, i krecem. Quote
Nazzgul Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 I kako je bilo?! E prolazio sam bas pored plato sa nekim ortacima.. Video sam grupicu metalicara uz Kapetan Misino Zdanje :) Jeste to vi blejali? Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Gde je uopste to Zdanje? Jeeeeeeeea. Bilo je super. Ja sam morao da odem ranije, imao sam prevoz do kuce sa Zelenog. Blejali smo na Kalisu. Bilo je nas 10ak, javice se vec prisutni, da ne pravim spisak. Ima par slika, i najmanje 1 video klip koji ce biti uploadovan na youtube. Pozdrav za sve ljude koji su prisustvovali ovom skupu, moglo bi se ovako nesto cesce organizovati. Quote
Killing Hand Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Bilo je odlicno, a ekipa jos bolja. Bas mi je drago sto smo se okupili. Ja morao da zapalim oko 12 jer ustajem u 7, pa jbg. Tako da se tada razisla i vecina ekipe. Ostali Zare(Sandman), Mita, nas ortak Dare, i jos jedan lik, ne mogu trenutno da mu se setim imena, al nadam se da mi nece uzeti za zlo. Nadam se da ce biti jos ovakvih okupljanja Btw: Vijetnam, satara :) Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Evo , stigoh i ja . Bilo je ekstra na skupu . Nije bilo mnogo ljudi ( cini mi se 12 ) , ali sve su bili gotiva likovi . Nismo isli u kafanu , nego smo sedeli malo na Kalemegdanu . Ima par slika, i najmanje 1 video klip koji ce biti uploadovan na youtube. Ali kakav klip . nesto najjace sto sam video . satara A , da zaboravih lika koji je iz unutrasnjeg dzepa izvadio sataru Edited November 2, 2008 by Planina u pokretu Quote
Nisko_Se_Mazim Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 A ko je sve bio ako nije tajna-onako okvirno Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Btw: Vijetnam, satara :) Evo , stigoh i ja . Bilo je ekstra na skupu . Nije bilo mnogo ljudi ( cini mi se 12 ) , ali sve su bili gotiva likovi . Nismo isli u kafanu , nego smo sedeli malo na Kalemegdanu . Ali kakav klip . nesto najjace sto sam video . Kad ste se pre vec razbezali? Klip bih nazvao clash of the yumetal.net titans. A ko je sve bio ako nije tajna-onako okvirno Nije tajna, al' ne mogu svih da se setim, zna Planina 100%. Quote
Mita Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ovako bio sam prvih petnaest min i onda mi iskrslo nesto pa sam morao u studenjak i onda sam posle dosao na kalis ok je bilo nego ovaj da bio je Tesa i ok je lik nego najace kada nas je lik sa satarom pojurio :) Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 nego najace kada nas je lik sa satarom pojurio :) WTF? Quote
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Najjače ti je kad vas je "lik sa satarom" pojurio? Quote
David Seaman Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 nego najace kada nas je lik sa satarom pojurio :) Je l' vikao: "Is demoni, sotone!!!" ?? Mora da nije imao svetu vodicu da vas poprska Quote
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Da to nije bio Rogozub možda? Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 WTF? Pre nego sto si dosao neki matori , mrtav pijan , izvadi sataru iz unutrasnjeg dzepa jakne . Srecom iskoristismo trenutak nepaznje pa smo se malo udaljili Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Pre nego sto si dosao neki matori , mrtav pijan , izvadi sataru iz unutrasnjeg dzepa jakne . Srecom iskoristismo trenutak nepaznje pa smo se malo udaljili Na Platou? I bilo mi je cudno sto ne stojite na X, prema mapi. Edited November 2, 2008 by black donkey Quote
Killing Hand Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Je l' vikao: "Is demoni, sotone!!!" ?? Mora da nije imao svetu vodicu da vas poprska Rekao je da slusa istu muziku kao i mi Edited November 2, 2008 by Killing Hand Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 I sto je jos bitno, Demonic Alliance se pojavio kao predstavnik modova. Quote
Sandman Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Ma neki lik dosao krenuo da kenja,i kao "slusam ja skoro istu muziku kao vi ,ali"...u tom trenutku prolazi lik za koga se kasnije ispostavi da je sa foruma(MetalGod) i gleda nesto okolo,a lik njemu "sta gledas?"i vadi sataru iz dzepa i krece ka njemu. Inace bio je kul okup. Edited November 2, 2008 by Sandman Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Da probam da se setim ( ne zamerite ako nekoga zaboravim ) : Tesa Princ Uruk Hai Mita Killing Hand Sandman d4rk3lf MetalGod Kirk black donkey Demonic alliance Ja Mislim da je to sve . Quote
Mita Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ma ja kao da nisam bio tu samo svratio dva puta Quote
Mita Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ma ja kao da nisam bio tu samo svratio dva puta Quote
Recommended Posts