Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Btw: Vijetnam, satara :) kvltni dogadjaji veceri cekamo demonica da uploaduje snimke na youtube i da linkove za fotke Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Nijedno žensko čeljade? Sramota... Mislio sad da bar Smorock dolazi... Quote
Sandman Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Tesa vs Princ? Ima jedan takav klip o istoriji. Okacice Demonic valjda. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) a sta bese vijetnam...demonic je pricao onaj vic i kad je pomenuo vijetnam desilo se sta??? zaboravih Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 U isto vreme je Princ pomenuo Vijetnam, objasnjavajuci nesto Tesi, nisam cuo o cemu se tacno radilo. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) U isto vreme je Princ pomenuo Vijetnam, objasnjavajuci nesto Tesi, nisam cuo o cemu se tacno radilo. da znam da je to bilo nego da nije bilo nesto pored toga???? da nije taj lik sa satarom neko sa foruma, mada sumnjam, ali me ne deluje nemoguce Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
WIZARD OF GORE Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 niste išli u kafanu? znači nisam pogrešio što nisam došao Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 KRANG je bio taj lik sa satarom ne? ovaj lik je bio mnogo stariji niste išli u kafanu? znači nisam pogrešio što nisam došao pa da si dosao mozda bi i isli Quote
Nazzgul Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Gde je uopste to Zdanje? Jeeeeeeeea. Bilo je super. Ja sam morao da odem ranije, imao sam prevoz do kuce sa Zelenog. Blejali smo na Kalisu. Bilo je nas 10ak, javice se vec prisutni, da ne pravim spisak. Ima par slika, i najmanje 1 video klip koji ce biti uploadovan na youtube. Pozdrav za sve ljude koji su prisustvovali ovom skupu, moglo bi se ovako nesto cesce organizovati. U Kapetan Misinom Zdanju je danas Filoloski Fakultet.. Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) U Kapetan Misinom Zdanju je danas Filoloski Fakultet.. Omg, pa ja tamo studiram. Nismo bili na toj strani. Lik sa satarom je 100% sa yum-a. I bezveze sto nije bilo zenski, pih. Ja sam bio u bg-u od srede do subote u 17h, nisam mogao nikako da produzim boravak, ostalo mi 40din Pa dodji sledeci put. Edited November 2, 2008 by black donkey Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Hocu sigurno, cim dodjem iz vojske. Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Hocu sigurno, cim dodjem iz vojske. Za otadzbinu. Quote
Zen Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Izdala sam vas zbog para ostala na poslu .... Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 sto se lika sa satarom tice, ja sam pomislio da je sa yum-a, ali taj neko sa yum-a ko bi dosao da nas traumira bi najverovatnije bio trezan, a ovaj je bio bas pripit...a sem toga da je sa yum-a potegao bi sataru na nas a ne na lika koji je prolazio(kasnije se ispostavilo da je taj prolaznik takodje sa yum-a, ali to u tom trenutku niko nije mogao da pretpostavi)...mada opet bilo je tu jos metalaca, on se navrzao bas na nas...ali stariji je lik bio mislim da je imao 40 godina sigurno Izdala sam vas zbog para ostala na poslu .... i pretpostavio sam da je zbog toga, rekla si da radis do kasno Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 sto se lika sa satarom tice, ja sam pomislio da je sa yum-a, ali taj neko sa yum-a ko bi dosao da nas traumira bi najverovatnije bio trezan, a ovaj je bio bas pripit...a sem toga da je sa yum-a potegao bi sataru na nas a ne na lika koji je prolazio(kasnije se ispostavilo da je taj prolaznik takodje sa yum-a, ali to u tom trenutku niko nije mogao da pretpostavi)...mada opet bilo je tu jos metalaca, on se navrzao bas na nas...ali stariji je lik bio mislim da je imao 40 godina sigurno Ja cak i sumnjam na nekog sa yum-a, starijeg lika..mada verovatno gresim.. bilo bi cool da je on Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Izdala sam vas zbog para ostala na poslu .... ... i nije te sramota. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Ja cak i sumnjam na nekog sa yum-a, starijeg lika..mada verovatno gresim.. bilo bi cool da je on ako imas njegovu sliku posaljes mi na pp, pa cu ti reci da li je to bio...srednje visine, kratka kosa, mozda malko tamniji ten... EDiT: ako mislis na feniksa, nije on Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
Zen Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Iju, pa nije Feniks "malo stariji lik" pobogu :):) Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Nemam sliku, na zalost I nisam mislio na Feniksa, pa on je zdrav covek Jeste kratka kosa, pogled pomalo cudan.. ali ne verujem, bilo bi to previse Uglavnom, mislim na jednu osobu koja ostavlja ludacke postove po forumu.. Nemam pojma sto mi je to palo na pamet, ali ne zelim da gresim dusu, sto se kaze. Verovatno je samo neki ludi prolaznik Quote
Bata Trokrilni Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 U isto vreme je Princ pomenuo Vijetnam, objasnjavajuci nesto Tesi, nisam cuo o cemu se tacno radilo. Pomenuo sam Singapur, a Vijetnam u kontekstu priče o Singapuru. Pominjali smo i Maleziju, Laos... Ne znam šta ste se za Vijetnam uhvatili. Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Pomenuo sam Singapur, a Vijetnam u kontekstu priče o Singapuru. Pominjali smo i Maleziju, Laos... Ne znam šta ste se za Vijetnam uhvatili. U trenutku kad si ti pomenuo Vijetnam, Demonic_Alliance je zavrsio vrlo dobar vic sa "Vijetnam, Vijetnam," pa zato. Quote
Mita Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ma neko je pricao vic za Vijetnam i ti si slucano rekao Vijetnam bas tad,i zato su se nasmejali Quote
Bata Trokrilni Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 A, pa nisam mogao to da čujem, pošto Teša prilično glasno priča, pa sam u tom trenutku slušao samo njega. Quote
Recommended Posts