Jump to content

Okup: 01.11 * Plato * Okupljanje Povodom Istorije

Recommended Posts

Posted (edited)
A, pa nisam mogao to da čujem, pošto Teša prilično glasno priča, pa sam u tom trenutku slušao samo njega. :D

Tesa car. Stvarno glasno prica. :)

Edited by black donkey
  • Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stvarno? Sta jos mozete da kazete o njemu, bez ikakve zelje za ogovaranjem i sl. Bas sam hteo da ga upoznam i licno, posto se dopisujemo preko neta duze vreme :)

Jel ima jos neke specificnosti? :)

Posted
Stvarno? Sta jos mozete da kazete o njemu, bez ikakve zelje za ogovaranjem i sl. Bas sam hteo da ga upoznam i licno, posto se dopisujemo preko neta duze vreme :)

Jel ima jos neke specificnosti? :)

Heh, kakav je na yumetalu, takav je i uzivo. Ne znam kako da ga opisem, jbg, to moras sam da vidis. :)

Posted
Btw: Vijetnam, satara :) :) :)

KWLT! :D

Pomenuo sam Singapur, a Vijetnam u kontekstu priče o Singapuru. Pominjali smo i Maleziju, Laos... Ne znam šta ste se za Vijetnam uhvatili.

Demonic je pricao neki vic i kako je rekao odose muda, jebiga brate - vijetnam, ti si uzviknuo vijetnam! :)

Nije smesno kada se ovako pise, to mora da se iskusi. :D

Sta je picke, vi kao neki opasni metalci a niko ne pije! :)

Meni bilo cool, morali bi cesce da se ovako skupljamo. :pivopije:

Posted
Znaci sledeci okup krajem novembra?

:rockdevil:

ja sam raspolozen, i dolazim 99%, osim ako tad ne budem bio u van bg-a ili imao neki kolokvijum sledceg dana

Posted
Znaci sledeci okup krajem novembra?

:P

ja sam raspolozen, i dolazim 99%, osim ako tad ne budem bio u van bg-a ili imao neki kolokvijum sledceg dana

Takodje. :da:

Posted

Bilo je cool. :)

Ja nisam imao tu sreću da se susretnem sa likom koji je imao sataru, pa mi posle prepričavali. Uglavnom, bili smo dosta dugo na platou i čekali ljude (na Tešino insistiranje, jer je dobri Teša hteo sve da sačeka, za razliku od mene koji sam bio za kafanica varijantu). Na kraju (oko pola 11 mislim) smo rešili da umesto kafanice kupimo neko(liko) pivo i odemo na Kališ.

Sedeli smo... cirkali... pričali, dok je Tešin glas je nadjačavao sve ostale :) Inače Teša je prirodan, spontan... ono, uživi se, pa počne da ti priča nešto brzo, glasno, radosno :) Ili ono.. hahaha... ja pitam nešto Princa oko politike i princ počne polako da mi saopštava njegovo mišljenje i Teša odmah uskače "Nemoj da ga slušaš Elfu! To je propaganda! To nije tačno! On hoće da te obmane!" hahaha :) :) :) Pričao sam sa Tešom i o Vargu i da nam je žao što nije došao (Teša mi je čak rekao da je otputovao, ali sad vidim da je ovde i postuje).

Malo bre ljudi piju. Pili smo samo Ja, Princ, Demonic, God i ne znam više.. još samo jedan mislim.

Mnogo sam se razočarao što neki ljudi nisu došli. :(

Mislim, jebale vas pare, ko da je to razlog. Pomogli bi mi koji smo imali kintu, a pošto nismo ni išli u kafanicu niko nikoga nije ni pitao za kintu. A i da smo išli, uopšte ne bi bio problem.

Jbg.

Posted (edited)
...još samo jedan mislim.

;)

jbg, i meni je zao sto ne odosmo u kafanicu...

EDIT: i kirk

Edited by Uruk Hai
Posted
Pričao sam sa Tešom i o Vargu i da nam je žao što nije došao (Teša mi je čak rekao da je otputovao, ali sad vidim da je ovde i postuje).

Malo bre ljudi piju. Pili smo samo Ja, Princ, Demonic, God i ne znam više.. još samo jedan mislim.

Mnogo sam se razočarao što neki ljudi nisu došli. :(

Mislim, jebale vas pare, ko da je to razlog. Pomogli bi mi koji smo imali kintu, a pošto nismo ni išli u kafanicu niko nikoga nije ni pitao za kintu. A i da smo išli, uopšte ne bi bio problem.

Jbg.

Hehe. Ma ja sam trebao da putujem, kontaktirali smo preko pp-a uostalom. A i Teshi sam javio isto to, samo u medjuvremenu su se promenile stvari. Bio sam u BG-u od srede do petka, kod devojke, kada sam uhvatio bus u 17h, sa parama za kartu i 40din viska :) I bez mesta za nocenje..

A promena je u tome sto umesto na put idem u vojsku za mesec dana. Tako da mu dodje isto.

Posted

Ma mogli bi opusteno jos nekada da se dogovorimo za nesto slicno . Sasvim je bila ok ekipa , opustena atmosfera , pa bi verovatno sledeci put doslo i vise ljudi nego sinoc .

Samo da se promeni ime teme u Okupljanja ili nesto slicno ... i eventualno da se stavi kao vazna tema .

Posted (edited)
Znači bilo je interesantno :) Kao što sam rekla Pereliju, došla bih da su ostale ženske došle, a ovako bih bila sama među gomili muških koje prvi put vidim pa bi mi bilo bez veze. : /

I pošto su sve ženske tako razmišljale, nije došla nijedna. Vidiš, meni ne bi bilo nimalo bezveze da budem jedini muškarac među petnaestak devojaka koje prvi put vidim.

Edited by Prince of Darkness
Posted
Znači bilo je interesantno :) Kao što sam rekla Pereliju, došla bih da su ostale ženske došle, a ovako bih bila sama među gomili muških koje prvi put vidim pa bi mi bilo bez veze. : /

Da, ali to ne znaci da bi te mi pojeli. :)

Posted (edited)

E vako, kao prvo premestio sam temu tamo gde joj je i mesto - na OKUPLJANJA :)

Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde:

Shteta sto me mrzelo da snimam dalje, ali sledeci put lepo ponesemo stativ pa snimamo full :)

Fotke cu sad da postavim pa obavestavam u sledecem postu...

Btw. jes bilo gej, al sta da se radi, fino smo izblejali. Posto je bilo lepo vreme mozda je i bolje sto smo osli na kalish, a ako sledeci put bude bilo hladnije, moze se i u kafanu.

Po mom utisku kao "veterana" (ali ne vijetnamskog) ovo okupljanje se dosta razlikovalo od onih nekadasnjih po koncepciji, a bome i po clanovima (sem mene od 'one' ekipe nije bio niko!), al je atmosfera bila pozitivna sto je i najbitnije. Eto ne bi bilo zgoreg i da se ponovi, i da mozda ovaj put dodje jos poneko...

@Mistress Burzum -- e vidis za razliku od tebe da sam bio sam medju gomilom zenskih koje prvi put vidim, ne bi mi uopste bilo bez veze...

A i sledeci put bi stvarno bio red da se pojave i ti nevidljivi zenski clanovi, prosto je neverovatno da pored tol'kih metalki koje sinoc videh na svirci, mi ovde pravimo gejbar. Nije da tako nesto nisam ocekivao, no opet...

Edited by Demonic_Alliance