-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) A, pa nisam mogao to da čujem, pošto Teša prilično glasno priča, pa sam u tom trenutku slušao samo njega. Tesa car. Stvarno glasno prica. Edited November 2, 2008 by black donkey Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Stvarno? Sta jos mozete da kazete o njemu, bez ikakve zelje za ogovaranjem i sl. Bas sam hteo da ga upoznam i licno, posto se dopisujemo preko neta duze vreme Jel ima jos neke specificnosti? Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Stvarno? Sta jos mozete da kazete o njemu, bez ikakve zelje za ogovaranjem i sl. Bas sam hteo da ga upoznam i licno, posto se dopisujemo preko neta duze vreme Jel ima jos neke specificnosti? Heh, kakav je na yumetalu, takav je i uzivo. Ne znam kako da ga opisem, jbg, to moras sam da vidis. Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Btw: Vijetnam, satara :) KWLT! Pomenuo sam Singapur, a Vijetnam u kontekstu priče o Singapuru. Pominjali smo i Maleziju, Laos... Ne znam šta ste se za Vijetnam uhvatili. Demonic je pricao neki vic i kako je rekao odose muda, jebiga brate - vijetnam, ti si uzviknuo vijetnam! Nije smesno kada se ovako pise, to mora da se iskusi. Sta je picke, vi kao neki opasni metalci a niko ne pije! Meni bilo cool, morali bi cesce da se ovako skupljamo. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 slike i snimci su kod Demonic_Alliance-a...tako da ga moramo cekati za to... Quote
Zen Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Znaci sledeci okup krajem novembra? Quote
Bata Trokrilni Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ha, znači krivo ti je što nisi došla, kad si čula kako smo se lepo proveli. Biće hladno tad, moraćemo i zaista u kafanu. Juče je vreme bilo idealno za blejanje napolju. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Znaci sledeci okup krajem novembra? ja sam raspolozen, i dolazim 99%, osim ako tad ne budem bio u van bg-a ili imao neki kolokvijum sledceg dana Quote
Zen Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Jeste, krivo mi je. No, traman cu primiti te pare do sledeceg skupa :) Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Jbg, ja sam dosta zauzet krajem novembra, a 2. decembra idem. Na mene racunajte tek sledece godine.. Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Znaci sledeci okup krajem novembra? ja sam raspolozen, i dolazim 99%, osim ako tad ne budem bio u van bg-a ili imao neki kolokvijum sledceg dana Takodje. Quote
Killing Hand Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Verujem da ce se pojaviti skoro cela ekipa od juce, i jos 10ak ljudi Quote
Dark_Elf Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Bilo je cool. Ja nisam imao tu sreću da se susretnem sa likom koji je imao sataru, pa mi posle prepričavali. Uglavnom, bili smo dosta dugo na platou i čekali ljude (na Tešino insistiranje, jer je dobri Teša hteo sve da sačeka, za razliku od mene koji sam bio za kafanica varijantu). Na kraju (oko pola 11 mislim) smo rešili da umesto kafanice kupimo neko(liko) pivo i odemo na Kališ. Sedeli smo... cirkali... pričali, dok je Tešin glas je nadjačavao sve ostale Inače Teša je prirodan, spontan... ono, uživi se, pa počne da ti priča nešto brzo, glasno, radosno Ili ono.. hahaha... ja pitam nešto Princa oko politike i princ počne polako da mi saopštava njegovo mišljenje i Teša odmah uskače "Nemoj da ga slušaš Elfu! To je propaganda! To nije tačno! On hoće da te obmane!" hahaha :) Pričao sam sa Tešom i o Vargu i da nam je žao što nije došao (Teša mi je čak rekao da je otputovao, ali sad vidim da je ovde i postuje). Malo bre ljudi piju. Pili smo samo Ja, Princ, Demonic, God i ne znam više.. još samo jedan mislim. Mnogo sam se razočarao što neki ljudi nisu došli. Mislim, jebale vas pare, ko da je to razlog. Pomogli bi mi koji smo imali kintu, a pošto nismo ni išli u kafanicu niko nikoga nije ni pitao za kintu. A i da smo išli, uopšte ne bi bio problem. Jbg. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) ...još samo jedan mislim. jbg, i meni je zao sto ne odosmo u kafanicu... EDIT: i kirk Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
Sisus Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Znaci, Tesa je pravi sagovornik za mene, posto se i ja derem kad pricam. Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Pričao sam sa Tešom i o Vargu i da nam je žao što nije došao (Teša mi je čak rekao da je otputovao, ali sad vidim da je ovde i postuje). Malo bre ljudi piju. Pili smo samo Ja, Princ, Demonic, God i ne znam više.. još samo jedan mislim. Mnogo sam se razočarao što neki ljudi nisu došli. Mislim, jebale vas pare, ko da je to razlog. Pomogli bi mi koji smo imali kintu, a pošto nismo ni išli u kafanicu niko nikoga nije ni pitao za kintu. A i da smo išli, uopšte ne bi bio problem. Jbg. Hehe. Ma ja sam trebao da putujem, kontaktirali smo preko pp-a uostalom. A i Teshi sam javio isto to, samo u medjuvremenu su se promenile stvari. Bio sam u BG-u od srede do petka, kod devojke, kada sam uhvatio bus u 17h, sa parama za kartu i 40din viska I bez mesta za nocenje.. A promena je u tome sto umesto na put idem u vojsku za mesec dana. Tako da mu dodje isto. Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ma mogli bi opusteno jos nekada da se dogovorimo za nesto slicno . Sasvim je bila ok ekipa , opustena atmosfera , pa bi verovatno sledeci put doslo i vise ljudi nego sinoc . Samo da se promeni ime teme u Okupljanja ili nesto slicno ... i eventualno da se stavi kao vazna tema . Quote
Mistress Burzum Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Znači bilo je interesantno Kao što sam rekla Pereliju, došla bih da su ostale ženske došle, a ovako bih bila sama među gomili muških koje prvi put vidim pa bi mi bilo bez veze. : / Quote
Bata Trokrilni Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Znači bilo je interesantno Kao što sam rekla Pereliju, došla bih da su ostale ženske došle, a ovako bih bila sama među gomili muških koje prvi put vidim pa bi mi bilo bez veze. : / I pošto su sve ženske tako razmišljale, nije došla nijedna. Vidiš, meni ne bi bilo nimalo bezveze da budem jedini muškarac među petnaestak devojaka koje prvi put vidim. Edited November 2, 2008 by Prince of Darkness Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Znači bilo je interesantno Kao što sam rekla Pereliju, došla bih da su ostale ženske došle, a ovako bih bila sama među gomili muških koje prvi put vidim pa bi mi bilo bez veze. : / Da, ali to ne znaci da bi te mi pojeli. Quote
Demonic_Alliance Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) E vako, kao prvo premestio sam temu tamo gde joj je i mesto - na OKUPLJANJA Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde: Shteta sto me mrzelo da snimam dalje, ali sledeci put lepo ponesemo stativ pa snimamo full Fotke cu sad da postavim pa obavestavam u sledecem postu... Btw. jes bilo gej, al sta da se radi, fino smo izblejali. Posto je bilo lepo vreme mozda je i bolje sto smo osli na kalish, a ako sledeci put bude bilo hladnije, moze se i u kafanu. Po mom utisku kao "veterana" (ali ne vijetnamskog) ovo okupljanje se dosta razlikovalo od onih nekadasnjih po koncepciji, a bome i po clanovima (sem mene od 'one' ekipe nije bio niko!), al je atmosfera bila pozitivna sto je i najbitnije. Eto ne bi bilo zgoreg i da se ponovi, i da mozda ovaj put dodje jos poneko... @Mistress Burzum -- e vidis za razliku od tebe da sam bio sam medju gomilom zenskih koje prvi put vidim, ne bi mi uopste bilo bez veze... A i sledeci put bi stvarno bio red da se pojave i ti nevidljivi zenski clanovi, prosto je neverovatno da pored tol'kih metalki koje sinoc videh na svirci, mi ovde pravimo gejbar. Nije da tako nesto nisam ocekivao, no opet... Edited November 2, 2008 by Demonic_Alliance Quote
Dark_Elf Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde: 5 stars from me! Hahahaha... nisam znao da si ovo snimao. Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Hahaha hvala za klip, bar da osetimo delic atmosfere, koja je, vidim, bila ekstra Tesha car, Princ smiren. Bravo svima Quote
Recommended Posts