NatashaNS Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde: Haha, stvarno, Tesha bas glasno prica. Vidim, bilo vam je veselo! Edited November 2, 2008 by NatashaNS Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Verujem da ce se pojaviti skoro cela ekipa od juce, i jos 10ak ljudi Slazem se. Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde: Category: Education Ekstra je klip , a treci ucesnik u raspravi je d4rk3lf ( levo , ne vidi se ) , a desno na klupi je MetalGod Quote
Zen Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Hmmm.. kraj novembra... Meni se cini da bi lepo mesto za okup mogao da bude Livingroom u SKC-u... Lepo se najavimo i uzmemo najveci separe pa u krajnjoj liniji ako nas bude vishe mozemo na sred kluba... Ono, najavimo se da bude mesta i muzike po zelji - da ne bude preglasna da moze lepo da se pricha... Videcu sta mogu da ucinim povodom toga kada budemo ugovorili datum... Quote
Dark_Elf Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 a treci ucesnik u raspravi je d4rk3lf ( levo , ne vidi se ) Onaj što najmudrije zbori. A vidi mi se ruka koja drži pivo i silueta, baš kao što treba za Dark Elfa :) Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 E vako, kao prvo premestio sam temu tamo gde joj je i mesto - na OKUPLJANJA Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde: Shteta sto me mrzelo da snimam dalje, ali sledeci put lepo ponesemo stativ pa snimamo full Category: Education haahhaha to je to.... super sto ste premestili temu na ovaj deo foruma.... Po mom utisku kao "veterana" (ali ne vijetnamskog) Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ... muzike po zelji - da ne bude preglasna da moze lepo da se pricha... Livingroom nije bas kafana , ali cu ja doneti Tozovca , Miroslava Ilica i ostale na cd-u , pa da bar malo priblizimo atmosferu onoj kafanskoj . Quote
Demonic_Alliance Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ja sam i dalje za exkluziv, mnogo je veci trash, ali tamo ubijaju s preglasnom i losom muzikom (ono nisu ni narodnjaci nego neke dizel 90-te) No aj videcemo, ima vremena jos... Quote
Zen Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Poslacemo im dva cjelava metalca sa CDom Quote
#METALGOD Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Kad neizgubi glavu sinoc! Matori krenuo na mene satarom! Kakvih sve ludaka ima! Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Livingroom nije bas kafana , ali cu ja doneti Tozovca , Miroslava Ilica i ostale na cd-u , pa da bar malo priblizimo atmosferu onoj kafanskoj . Au, nemoj molim te. Pozdrav za sve koji su bili, a i za ljude koji planiraju da dodji sledeci put. Nego, gde su slike? Quote
#METALGOD Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 ma samo sam mu rekao da iskulira i produzio dalje. onda vidim policajca i razmishljam da se vratim do chiche sa njim ali mi je pao mrak na ochi i krenuo sam nazad sam da ga malo prevaspitam . medjutim on je vec zapalio a ja sam se onda upoznao sa Teshom i ostalima koji su prichali kako ih je gnjavio ... Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ja sam i dalje za exkluziv, mnogo je veci trash, ali tamo ubijaju s preglasnom i losom muzikom (ono nisu ni narodnjaci nego neke dizel 90-te) No aj videcemo, ima vremena jos... Exluziv je skroz tr00! Zeldi ruleZ! Pa ako nas bude doslo vise nego prosli put to bi bio odlican prostor jer ima mesta za gomilu ljudi. Kad neizgubi glavu sinoc! Matori krenuo na mene satarom! Kakvih sve ludaka ima! Ludnica. Jeee. Quote
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Drugo, video klip sa okrsajem titana mozete videti ovde: Ovo kao neki intervju njih dvojice... Znaci, Tesa je pravi sagovornik za mene, posto se i ja derem kad pricam. Ne, Teša se dere al ti se baš dereš. Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Par slicki: http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/6.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/5.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/4.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/3.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/2.jpg Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Slike jesu malo losije, al' to je to. Fala Kirke. Sad cekamo da Alliance postavi slike sa digitalnog. Edited November 2, 2008 by black donkey Quote
Grob Bez Dna Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 sem princa i tese ne znam nikoga. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 hvala za slike http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/4.jpg e tesho tesho Quote
Aces High Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) sem princa i tese ne znam nikoga. Sa prve slike, znam samo MetalGod-a... Sa druge slike, Dark Elf, Tesha, Princ i ovaj klinja mora da je Sandman Sa trece slike, ovaj levo mora da je Mita jebem liga... ne znam... Sa cetvrte slike, ovog ne znam i ovo je Sandman Sa pete slike, ovu prvu dvojicu nemam pojma, a ostalo se zna Edited November 2, 2008 by Aces High Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Ovaj smesni sa trojke sam ja, pored Sandmana. Edited November 2, 2008 by black donkey Quote
Aces High Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 a ti li si ti taj Lepo lepo hahahah.... Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Sa druge slike, Dark Elf Sa pete slike, ovu prvu dvojicu nemam pojma, a ostalo se zna na prvoj slici smo MetalGod, ja i Planina u pokretu(aka Butna sila, aka Maljavi Razbijac) na drugoj slicinnema Dark elf-a... na petooj slici su Demonic_Alliance, pa Dark Elf, pa posle Princ, Tesha... ovo govorim po redosledu slika, odozgo na dole ne po broju koji je u imenu slike Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
Aces High Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 na prvoj slici smo MetalGod, ja i Planina u pokretu(aka Butna sila, aka Maljavi Razbijac) na drugoj slicinnema Dark elf-a... na petooj slici su Demonic_Alliance, pa Dark Elf, pa posle Princ, Tesha... EDIT: donkey je na cetvrtoj slici ne na trecoj Ma znam na sta je mislio... A ko je onda na drugoj skorz levo? Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Hehe, dobar onaj Tesha, ''ave cezare'' Quote
Recommended Posts