Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) ... greska hahah meni vise lici na Heil Hitler Edited November 2, 2008 by Uruk Hai Quote
Aces High Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Ma vidim Da i meni vise na Hitlera Edited November 2, 2008 by Aces High Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 na drugoj skroz levo je Killing Hand, mislim Quote
Andrija Smith Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Nije heil Hitler nego Ave Ceasar, to je starorimski pozdrav. Nego, vidim ja vama bilo lepo. Odavde znam samo dvojicu, iz mladje ekipe Edited November 2, 2008 by Andrija Smith Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Propustili ste Demonic-a i Kiling hand-a. Quote
Dark_Elf Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Sa druge slike, Dark Elf, Tesha, Princ i ovaj klinja mora da je Sandman Nema mene uopšte na drugoj slici. Pomešao si me sa nekim Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/5.jpg Kiling Hand, Tesa, Princ, Black Donkey http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/4.jpg Mita, Princ, Tesa http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/2.jpg Demonic, Dark Elf, Princ, Tesa, Metal God http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/3.jpg Black Donkey i Sandman Ispravite me ako gresim. Quote
Uruk Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Kiling Hand, Tesa, Princ, Black Donkey Black Donkey i Sandman Ispravite me ako gresim. pomeao si Black Donkey-a i Sandmana, dake na slici sa Teshom i Princhem je Sandman(mislim), a ovaj sa plavom kosom je Black Donkey. Quote
Dead Man Walking Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Aha, Sandman je ovaj sa afro frizurom. Quote
METAL Man Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Za njih dvoje nisam bio siguran pa sam lupio - sanse su bile pola-pola. Edited November 2, 2008 by KirK-84 Quote
Demonic_Alliance Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 E pa deco stigle i slike -- LINK NA ALBUM Chak sam se potrudio na osnovu mojih izlapelih secanja i informacija koje ste izneli ovde, da ih i tagujem. 2 lika nisam tagovao, verovatno je jedan od njih planina Pa ako vam album ponudi opciju kad predjete preko face "click to name" bud'te ljubazni pa to i uradite Izvinjavam se sto ste cekali, zasp'o sam Quote
-Mare Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 pomeao si Black Donkey-a i Sandmana, dake na slici sa Teshom i Princhem je Sandman(mislim), a ovaj sa plavom kosom je Black Donkey. Tako je, ovaj lepi je Sandman, a ovaj jos lepsi sam ja. E pa deco stigle i slike -- LINK NA ALBUM Chak sam se potrudio na osnovu mojih izlapelih secanja i informacija koje ste izneli ovde, da ih i tagujem. 2 lika nisam tagovao, verovatno je jedan od njih planina Pa ako vam album ponudi opciju kad predjete preko face "click to name" bud'te ljubazni pa to i uradite Izvinjavam se sto ste cekali, zasp'o sam Lepo, lepo. Quote
Demonic_Alliance Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Evo tagovao sam i Planinu. Ostao je jos neidentifikovan samo covek u prugastom duxu i camo pantalonama, sto na jednoj slici cese nos a na drugoj salutira Edited November 2, 2008 by Demonic_Alliance Quote
Sisus Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ovo kao neki intervju njih dvojice... Ne, Teša se dere al ti se baš dereš. Znaci, kako god okrenes, ja najgori? Evo tagovao sam i Planinu. Ostao je jos neidentifikovan samo covek u prugastom duxu i camo pantalonama, sto na jednoj slici cese nos a na drugoj salutira Ugojio si se. Quote
Liberali_ante_portes Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Hahahaha,ali bilo je tu mnogo vanbracne dece!!!! PRINC KRALJ! Quote
Mistress Burzum Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Video je super kao i sličke xD Ja sam bar rekla da ću (možda) da dođem, ostale vajne ženske (sem Smorok koja nije mogla zbog posla) nisu se ni javile. p.s. I nije isto jednom liku među 50 ženskih i jednoj ženskoj među pedeset likova Edited November 2, 2008 by Mistress Burzum Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ma bice jos okupljanja, sa vise ljudi, i nadam se sa mnom. I nekim devojkama Quote
Lunar Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ja predlazem sto pre dok bash puno nezaladni. Ja sam rekao da cu doci ali eto nisam dogodilo se neshto neocekivano...... Quote
Mistress Burzum Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ma i ja sam uvek za, kao što sam rekla, ali eto... Već sam rekla šta je u pitanju. Možda sledeći put dođem i sama, šta me briga. Quote
Novaliis Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Ma i ja sam uvek za, kao što sam rekla, ali eto... Već sam rekla šta je u pitanju. Možda sledeći put dođem i sama, šta me briga. Necemo te pojesti, bices nas ravnopravan ortak Quote
José Luis Chilavert Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Mozemo za sledeci put da dogovaramo nesto ovako : Quote
Mita Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) au picku materinu ala sam ispao debeo na onoj slici kada su princ i tesa au definitivno nisam fotogenican :) edit a da mrzim kratku kosu !!!!!!! Edited November 3, 2008 by Mita Quote
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Znaci, kako god okrenes, ja najgori? da Šta je to Teša obuko? Čovek se baš sredio za skup? Quote
Recommended Posts