Killing Hand Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 axaxaxaxaxaxaxaxa....kako sam gay na slikama :) :) :) Quote
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ček kako ne znate ko je onaj u prugastom duksu? Quote
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Par slicki: http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/6.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/5.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/4.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/3.jpg http://i110.photobucket.com/albums/n91/kir...kup%20YUM/2.jpg E pa deco stigle i slike -- LINK NA ALBUM Hvala za slike,do jaja su. Aha, Sandman je ovaj sa afro frizurom. Ostao je jos neidentifikovan samo covek u prugastom duxu i camo pantalonama, sto na jednoj slici cese nos a na drugoj salutira Ček kako ne znate ko je onaj u prugastom duksu? To je Darko,koji inace nije sa foruma. Tako je, ovaj lepi je Sandman, a ovaj jos lepsi sam ja. Edited November 3, 2008 by Sandman Quote
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Tako je, ovaj lepi je Sandman, a ovaj jos lepsi sam ja. Po frizurama bih rekao da si ti Bilbo a Sandman je Frodo. Quote
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Necemo te pojesti, bices nas ravnopravan ortak haha onda da pustim brkove do sledeceg puta :):) ... Ipak ne :) Ok, ortak Quote
Dead Man Walking Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ma laže te bre, samo tako kaže a 'vamo oštri nož. Quote
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ma laže te bre, samo tako kaže a 'vamo oštri nož. Quote
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 A i ona vec ima brkove, garant. Ma jeeeeeste Quote
METAL Man Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Tesha ladno nije celav A sto bi bio celav majke ti? Quote
Novaliis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Da, zasto bi bio celav Tesha? Nije on skins. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ja na okupljanje nisam mogo doći,jer sam bijo i u petak i u subotu na slavi,pa sam zagino ko volusina.Nisam znao de udaram.Imao sam na umu napraviti ''zloćin'' sa drugarom,da pojebemo kumicu sa slave u paru,ali toliko sam bijo rendisan,da se i ne sećam kako sam došo kući,i sta sam radijo ostatak slave. samo znam ovo: pijem votku,pijem pivo,pijem pivo,pijem pivo,pivo,pivo,absint,votka,dohvatam potom kriglu piva,prinosim ustima-gutljaj,mrak,crne rupe.sledeca scena,petrovaradniska tvrdjava,ja lezim na klupi,vidim dunav,glava ubija.pola deset,nedelja.haos.nemam blage veze kako sam tu dospeo.ortak mi sinoc prica,kad sam nekako doso sebi,da sam reko svima ''kurve i klošari,premalo vas je na ovom svetu da bi moja kita zadovoljna bila.''ispalo je da sam na izlazu ortakom ćaletu,koji je slavio slavu rekao ''popuši ga opeglani'',povratio sam u saksiju asparagusa tokom žurke,i tako,ja se toga uopšte nesećam. Ali,vidim da na tom vašem okupljanju nije bilo riba???? izgleda da su pićke osetile da ja neću doći.ja ZNAM,provereno,da je većini njih pićka plakala osećajući da ja neću doći,ali šta mogu.sigurno vam je bilo ludo na okupljanju.ja znam da sam bijo koma za vikend,ali ako bude sledeći okup,potrudiće se ćika peca da dodje. VOLIM VAS,ali volite i vi mene. Quote
Ivan_Creed Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Dajte utiske i slike goleme sa okupljanja, bre. Quote
Demonic_Alliance Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 pa evo ih na prethodne 2 - 3 strane... Quote
Ivan_Creed Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Shizni, tek sad videh, ja i moja leNost! Ovaj PrinAc je ogroman, nEje cudo sto ga zene vole... To ti je kao kada su Ameri na Nemce bacali 75mm a ovi nazad 88mm! Samo bih komicno zeleo da napomenem, moram, da me darkelAf podseca na nekog folk pJevaca iz 80-tih (sada se bavi iskljucivo produkcijom i zavodjenju mladih pevaljki), Kirk na nekog svercera-svalera (jos i basadzija), a KillingHand na nekog underground thrash bubnjara, ne mogu se setiT benda u ovom teskom momentu (homoeroCki)... Pa gdi su ostali bili? Kaj nEje Smorock dosla? Edit: Kad sam zadnji put vidiJo Demonik Alijansu, imao je duzu kosu.... bejase to 2003... Edited November 3, 2008 by Ivan_Creed Quote
Novaliis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Ja sam pisao na prethodnim stranama sto nisam dosao.. bice jos okupljanja. Jesi pogledao klip? Quote
RNA Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Edit: Kad sam zadnji put vidiJo Demonik Alijansu, imao je duzu kosu.... bejase to 2003... Од садашње дужине, све је дуже. Quote
Ivan_Creed Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Од садашње дужине, све је дуже. Naravno nego imao je nedje do ispod usiju! Onako eroCko-klasicno.. Jeli ti i dalje imas dugu ili si je potkratiJo? Quote
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Po frizurama bih rekao da si ti Bilbo a Sandman je Frodo. Gledajuci tvoj potpis... Tesha ladno nije celav A sto si ocekivao da je celav?Pa imas mu sliku u profilu i vidi se duga plava kosa. Quote
Uruk Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 E pa deco stigle i slike -- LINK NA ALBUM Chak sam se potrudio na osnovu mojih izlapelih secanja i informacija koje ste izneli ovde, da ih i tagujem. 2 lika nisam tagovao, verovatno je jedan od njih planina Pa ako vam album ponudi opciju kad predjete preko face "click to name" bud'te ljubazni pa to i uradite Izvinjavam se sto ste cekali, zasp'o sam hvala za slike.... na ovoj si zaboravio da tagujes mene i planinu http://picasaweb.google.com/ro.osswald/YUM...107784132787954 Quote
Bata Trokrilni Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Од садашње дужине, све је дуже. Dođi i ti sledeći put na okup. Quote
Lunar Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Mene bre ovaj Tesha mnog opodseca na Karl Sandersa iz mladjih dana. XD Quote
Novaliis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Mene bre ovaj Tesha mnog opodseca na Karl Sandersa iz mladjih dana. XD Haha, gle stvarno! Quote
Faustus Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 E, pa jbg... ja sam zelela da dodjem, al taj dan sam slavila rodj. I ne bi mi bio problem da budem jedino zensko na skupu, znam ja kako treba s njima... Mada ja bih dosla zbog Vraga, on mi je onako posebno zanimljiv, al ni on nije bio. A dodjavola, kao da sam kome i nedostajala Quote
Recommended Posts