-Mare Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Hvala, takodje Nego da priupitam, jel sa tobom bio Killing Hand? Onaj shto je nekako naprasno pobegao kad me video :):) Nije to Killing Hand, to mi je kolega sa faksa. Ne secam se koji tacno, ali znam da nije Hand. Quote
Rob Swire Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 neko je pomenuo livingroom kao sledecu destinaciju. moze da se vidi, pa da se napravi neki najt u fazonu jumetal okupljanja. naravno, trebalo bi da padne dogovor oko mjuze, da ne bi upali u glupu raspravu Quote
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Uf dobro je, mislila sam da Kiling Hand nece da se druzi sa ostalom decom Evo ga smeje se iznad mene, ups Perelija Edited November 3, 2008 by Mistress Burzum Quote
Novaliis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 neko je pomenuo livingroom kao sledecu destinaciju. moze da se vidi, pa da se napravi neki najt u fazonu jumetal okupljanja. naravno, trebalo bi da padne dogovor oko mjuze, da ne bi upali u glupu raspravu E da su svi kao ja, pa da slusaju sve Quote
Mistress Burzum Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 A sto bi mjuza bila problem. Valjda se ide zbog drustva a ne mjuze? Quote
Novaliis Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Pored Teshe, moze da svira ko hoce, nebitno je Quote
-Mare Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 neko je pomenuo livingroom kao sledecu destinaciju. moze da se vidi, pa da se napravi neki najt u fazonu jumetal okupljanja. naravno, trebalo bi da padne dogovor oko mjuze, da ne bi upali u glupu raspravu Moz', sto da ne. A sto bi mjuza bila problem. Valjda se ide zbog drustva a ne mjuze? Zbog drustva, naravno. Zezni se pa dodji sledeci put. Quote
Rob Swire Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ama naravno, meni licno ne bi nista smetalo, nego otkud znam... plus,trebalo bi da ima nedeljom DJ david u onom kaficu la lune ruge, bivsi street cafe u dositejevoj. em je blizu centra, tj u centru je, em ima finih separea da se sedne, em se ne placa ulaz, sve u svemu, zezanje. mislim, ide heavy i hard rock, a nekako kapiram da je to najuniverzalnije ajd proverim, pa javim. Quote
-Mare Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) ama naravno, meni licno ne bi nista smetalo, nego otkud znam... plus,trebalo bi da ima nedeljom DJ david u onom kaficu la lune ruge, bivsi street cafe u dositejevoj. em je blizu centra, tj u centru je, em ima finih separea da se sedne, em se ne placa ulaz, sve u svemu, zezanje. mislim, ide heavy i hard rock, a nekako kapiram da je to najuniverzalnije ajd proverim, pa javim. Vidi ga sad, sve organizuje. Tako i treba. Pa sto nisi dosao, bre? Edited November 3, 2008 by black donkey Quote
Rob Swire Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Vidi ga sad, sve organizuje. Pa sto nisi dosao, bre? zenu volim vise od vas, nemo' da se ljutite ma samo predlazem, ima plejsova gde se to sve da srediti brzo, a da je kul atmosfera. jbg, kao sto svi vidimo, lepo je vreme, ali nece dugo tako. Quote
-Mare Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 zenu volim vise od vas, nemo' da se ljutite ma samo predlazem, ima plejsova gde se to sve da srediti brzo, a da je kul atmosfera. jbg, kao sto svi vidimo, lepo je vreme, ali nece dugo tako. Dogovoricemo se vec nesto, vise se ne stidimo. Quote
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) Pored Teshe, moze da svira ko hoce, nebitno je Ja mislim da bi Tesa najradije hteo da svira Baja Mali Knindza,jer je sam rekao da mu je to bio najbolji koncert u zivotu. Edited November 3, 2008 by Sandman Quote
Zen Posted November 3, 2008 Author Report Posted November 3, 2008 Evo sad se ja cimam oko Livingroom-a... Sto se tice muzike svejedno mi je sta god tamo da pustaju u 90% slucajeva je ok. A Livingroom mi se dopada jer je znacajno velik ako nas zamisli cuda dodje vishe od 30 da imamo gde da sednemo.... Peter, javim ti za livingroom pa ti vidi za muziku. Quote
LazaGNR Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 Sad sam video ovu temu. Kasno Marko na Kosovo stize...sto bi neki rekli... Ova tema je trebala odma da bude na 'Okupljanima i koncertima',a ne na 'Sve i svasta'... Al' posto je misija imala za cilj da odvuce ljude na Samhain fest,onda OK... Quote
Recommended Posts