Jump to content

Okup: 01.11 * Plato * Okupljanje Povodom Istorije

Recommended Posts

Posted
ja sam to uradio toliko puta da me vec smara.mislim da sam prerastao skidanje na javnom mestu i ako na kraju to opet uradim ponekada iz dosade.ali rekao sam sebi necu vise jer ljudi gledaju na tebe kao na klosara ako ga previse vadis pred njima

:) :) :) :) :) :) :) :) :)

i love you, man...no homo :D

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
flashing. iznenadno pokazivanje)namerno ili nenamerno) genitalnih predela u javnosti u bilo kom smislu. razlikujemo pussy flash, butt crack flash, tities flash i varijacije na temu. pitaj generalnog, covek zna znanje. :pivopije:

moooning :)

Posted
Ah, to je bilo zbog faxa i drugih obaveza..dolazio sam ja povremeno tada..

varg ide? kuda ide varg? da ne ide u vojsku? ili u neku divljinu supertrampovim putevima?

varg, gdegod da ideš srećno ti bilo i da se vratiš na yum :da:

Posted
flashing. iznenadno pokazivanje)namerno ili nenamerno) genitalnih predela u javnosti u bilo kom smislu. razlikujemo pussy flash, butt crack flash, tities flash i varijacije na temu. pitaj generalnog, covek zna znanje. :pivopije:

Hah... :)

Thanks, I get it. :)

A gosn. Generalnog, uz svo dužno poštovanje, nemam šta da pitam.

I pored mog najvećeg truda, mnoge njegove postove ne kontam. :)

Jbg... verovatno bih ga bolje skontao kad bih popio nešto, ili sam, prosto, glup. :) :) :)

Posted
Hah... :)

Thanks, I get it. :)

A gosn. Generalnog, uz svo dužno poštovanje, nemam šta da pitam.

I pored mog najvećeg truda, mnoge njegove postove ne kontam. :)

Jbg... verovatno bih ga bolje skontao kad bih popio nešto, ili sam, prosto, glup. :) :) :)

matori, u to ne bih da ulazim, ali ako njegov post bude uticao na vJeroniku na pravi nacin.... ;)

Posted
matori, u to ne bih da ulazim, ali ako njegov post bude uticao na vJeroniku na pravi nacin.... ;)

We all hope. :) :) :)

Па, попиј и ти нешто! ;-) :pivopije:

I ti imaš šesto čulo. :)

Upravo se čulo prvo pssssssss večeras. :)

Posted

sad me vec intrigira da se pojavim. doduse, ako bude zlih sila blek metala, onda mozda razmislim, znate kakvi su oni, bog licno od njih bezi... :D

ajd da padne neki spisak, ovde i sada!

Posted
ma moze i to.evo ja sada idem da spavam i sutra ujutro idem za bg tako da necu imati net uopste da vidim kako se razvija ova tema.svejedno ja sigurno dolazim na skup i vidimo se tamo

Internet caffe?

Posted
varg ide? kuda ide varg? da ne ide u vojsku? ili u neku divljinu supertrampovim putevima?

varg, gdegod da ideš srećno ti bilo i da se vratiš na yum :da:

Hvala :D

Vise je ovo drugo :)

Posted

Samo da se javim i kažem da dolazim, ako me ne spreči viša sila. Nadam se da će biti i ženskog sveta (Smorock se ne računa) i da će okup biti zaista konstruktivan - priča o istoriji ili čemu god zanimljivom - tj. da se neće svesti samo na blejanje i pijančenje. Toliko od mene, do okupa, a ako nekoga zanima još koji detalj, neka mi se obrati na pm.

P.S. Rok za podnošenje pritužbi za seksualno uznemiravanje je i dalje 31. oktobar. Sve članice foruma koje smatraju da sam izrazio nedozvoljene seksualne pretenzije prema njima, neka mi napišu to na profilu. Posle tog datuma se ne važi, a na okupu ću prokomentarisati rezultate.

Posted (edited)
Sto mi izvrces reci :P

:P

Rekoh ti već...

Elf ne mora da se priprema da bi tebe pobedio. :P

Šalu na stanu, taman bi stvarno mogli da popričamo oko tog turnira i da dogovorimo šta i kako. :da:

Moze, naravno. Da ponesem Segu? :)

Teso, nije u redu. Zagrejao si nas za skup, a sad te odjednom nema. :)

DEFINITIVNO SAM TU :D :D :D

Takodje. :D

Ali, kako cemo repoznati jedni druge?

ZDRAVO, JA SAM BLACK DONKEY, I JA NISAM ALKOHOLICAR? :)

Edited by black donkey
Posted

prepoznavanje je najmanji problem :da:

mene po frizuri vrlo lako, mitu cete prepoznati po tome sto je to onaj mali kojeg ja vucem za uvo :D

princ je ikona, veronika nosi mantil i sesir, a ostali...hmmm, pa ostali ce se vec prepoznati :da: