Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 ja sam to uradio toliko puta da me vec smara.mislim da sam prerastao skidanje na javnom mestu i ako na kraju to opet uradim ponekada iz dosade.ali rekao sam sebi necu vise jer ljudi gledaju na tebe kao na klosara ako ga previse vadis pred njima :) :) :) :) i love you, man...no homo Quote
Mita Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 flashing. iznenadno pokazivanje)namerno ili nenamerno) genitalnih predela u javnosti u bilo kom smislu. razlikujemo pussy flash, butt crack flash, tities flash i varijacije na temu. pitaj generalnog, covek zna znanje. moooning Quote
Ајлин Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ah, to je bilo zbog faxa i drugih obaveza..dolazio sam ja povremeno tada.. varg ide? kuda ide varg? da ne ide u vojsku? ili u neku divljinu supertrampovim putevima? varg, gdegod da ideš srećno ti bilo i da se vratiš na yum Quote
Dark_Elf Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 flashing. iznenadno pokazivanje)namerno ili nenamerno) genitalnih predela u javnosti u bilo kom smislu. razlikujemo pussy flash, butt crack flash, tities flash i varijacije na temu. pitaj generalnog, covek zna znanje. Hah... Thanks, I get it. A gosn. Generalnog, uz svo dužno poštovanje, nemam šta da pitam. I pored mog najvećeg truda, mnoge njegove postove ne kontam. Jbg... verovatno bih ga bolje skontao kad bih popio nešto, ili sam, prosto, glup. :) Quote
Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Hah... Thanks, I get it. A gosn. Generalnog, uz svo dužno poštovanje, nemam šta da pitam. I pored mog najvećeg truda, mnoge njegove postove ne kontam. Jbg... verovatno bih ga bolje skontao kad bih popio nešto, ili sam, prosto, glup. :) matori, u to ne bih da ulazim, ali ako njegov post bude uticao na vJeroniku na pravi nacin.... Quote
Селектор Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Jbg... verovatno bih ga bolje skontao kad bih popio nešto Па, попиј и ти нешто! ;-) Quote
Dark_Elf Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 matori, u to ne bih da ulazim, ali ako njegov post bude uticao na vJeroniku na pravi nacin.... We all hope. :) Па, попиј и ти нешто! ;-) I ti imaš šesto čulo. Upravo se čulo prvo pssssssss večeras. Quote
KazimKazim Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ovo da narucite u kafani http://www.youtube.com/watch?v=4Q2B-0Ff91o Quote
Machka Naopachka Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Hajde, ljudi, da skacemo kao kenguri! Quote
Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 sad me vec intrigira da se pojavim. doduse, ako bude zlih sila blek metala, onda mozda razmislim, znate kakvi su oni, bog licno od njih bezi... ajd da padne neki spisak, ovde i sada! Quote
Mita Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 e mozete u studenjak sa nama kupicemo pivo i bleja tj yu metal bleja Quote
Теша Тешановић Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 ma moze i to.evo ja sada idem da spavam i sutra ujutro idem za bg tako da necu imati net uopste da vidim kako se razvija ova tema.svejedno ja sigurno dolazim na skup i vidimo se tamo Quote
Mita Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 e mozete u studenjak sa nama kupicemo pivo i bleja tj yu metal bleja Quote
Dark_Elf Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 ma moze i to.evo ja sada idem da spavam i sutra ujutro idem za bg tako da necu imati net uopste da vidim kako se razvija ova tema.svejedno ja sigurno dolazim na skup i vidimo se tamo Internet caffe? Quote
Novaliis Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 varg ide? kuda ide varg? da ne ide u vojsku? ili u neku divljinu supertrampovim putevima? varg, gdegod da ideš srećno ti bilo i da se vratiš na yum Hvala Vise je ovo drugo Quote
Селектор Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Hajde, ljudi, da skacemo kao kenguri! Ма, након колективног уциркавања ходаће се на трепавицама ... а то је, сложићеш се, забавније! Quote
Bata Trokrilni Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Samo da se javim i kažem da dolazim, ako me ne spreči viša sila. Nadam se da će biti i ženskog sveta (Smorock se ne računa) i da će okup biti zaista konstruktivan - priča o istoriji ili čemu god zanimljivom - tj. da se neće svesti samo na blejanje i pijančenje. Toliko od mene, do okupa, a ako nekoga zanima još koji detalj, neka mi se obrati na pm. P.S. Rok za podnošenje pritužbi za seksualno uznemiravanje je i dalje 31. oktobar. Sve članice foruma koje smatraju da sam izrazio nedozvoljene seksualne pretenzije prema njima, neka mi napišu to na profilu. Posle tog datuma se ne važi, a na okupu ću prokomentarisati rezultate. Quote
Селектор Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) "Овај вампир увек све поквари!" едит: улете ми Петер у пост Edited October 26, 2008 by Селектор Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Sto mi izvrces reci Rekoh ti već... Elf ne mora da se priprema da bi tebe pobedio. Šalu na stanu, taman bi stvarno mogli da popričamo oko tog turnira i da dogovorimo šta i kako. Moze, naravno. Da ponesem Segu? Teso, nije u redu. Zagrejao si nas za skup, a sad te odjednom nema. DEFINITIVNO SAM TU :D Takodje. Ali, kako cemo repoznati jedni druge? ZDRAVO, JA SAM BLACK DONKEY, I JA NISAM ALKOHOLICAR? Edited October 26, 2008 by black donkey Quote
Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 prepoznavanje je najmanji problem mene po frizuri vrlo lako, mitu cete prepoznati po tome sto je to onaj mali kojeg ja vucem za uvo princ je ikona, veronika nosi mantil i sesir, a ostali...hmmm, pa ostali ce se vec prepoznati Quote
Селектор Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ма, само стани са Његошеве североисточне стране и неј се секираш! Quote
Recommended Posts