Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 jos ne znam koji si, al polako Quote
Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 naravno da nisi, ovo je emo bes, ne mogu ja to stvarno Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Bedak za tebe. ^ ^ Za Mitu. Edited October 26, 2008 by black donkey Quote
Mita Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) znaci bleja e da pokusacu i Sendmena da iscimam da dodje zovem ga preko MSN-a ali ga nema Edited October 26, 2008 by Mita Quote
Dark_Elf Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 naravno da nisi, ovo je emo bes, ne mogu ja to stvarno Ovako nešto? :) :) Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 NUDGE, NUDGE, sorry you cannot send a nudge that often. Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Kako se ovde ulece izmedju postova. :) Quote
Теша Тешановић Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Samo da se javim i kažem da dolazim, ako me ne spreči viša sila. Nadam se da će biti i ženskog sveta (Smorock se ne računa) i da će okup biti zaista konstruktivan - priča o istoriji ili čemu god zanimljivom - tj. da se neće svesti samo na blejanje i pijančenje. Toliko od mene, do okupa, a ako nekoga zanima još koji detalj, neka mi se obrati na pm. P.S. Rok za podnošenje pritužbi za seksualno uznemiravanje je i dalje 31. oktobar. Sve članice foruma koje smatraju da sam izrazio nedozvoljene seksualne pretenzije prema njima, neka mi napišu to na profilu. Posle tog datuma se ne važi, a na okupu ću prokomentarisati rezultate. a bice lepo posto i ti dolazis Teso, nije u redu. Zagrejao si nas za skup, a sad te odjednom nema. ma bitno je da cu ja biti tamo na skupu Quote
Теша Тешановић Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 prepoznavanje je najmanji problem mene po frizuri vrlo lako, mitu cete prepoznati po tome sto je to onaj mali kojeg ja vucem za uvo princ je ikona, veronika nosi mantil i sesir, a ostali...hmmm, pa ostali ce se vec prepoznati a mene cete prepoznati po dugoj prirodno plavoj kosi Quote
Dark_Elf Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 a mene cete prepoznati po dugoj prirodno plavoj kosi A mene ćete prepoznati po dugoj i uništenoj crnoj kosi, koja je doterana u Nick Cave fazonu. :) (da ne bude zabune, tu frizuru je od mene pokupio Nick Cave, taman posla da ga kopiram. ). Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Citam sad Tesin signature, i bas me interesuje kako ce izgledati ceo swarm na platou. Saljite Razbijacu PM. Edited October 26, 2008 by black donkey Quote
Mita Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 mene ce te lako prepoznati bas sam nizak i sad imam kratku frizuru Quote
Mistress Burzum Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Leleeee al ste se vi raspisali. Opet me nema dva dana i eto šta se desi Teša je idol (i svaka mu čast što nema potrebu da pije), Vrag ide (why, oh why?), ljudi dolaze u masama na okupljanje ( ) itd, itd. Elem, ja ne znam još dal' mogu da dođem. Quote
Mita Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 i Sendmen ce se pridruziti najverovatnije Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) Mistress, nije se to desilo za dva dana vec za 2h. Sto vise ljudi to bolje. Edited October 26, 2008 by black donkey Quote
Rob Swire Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Leleeee al ste se vi raspisali. Opet me nema dva dana i eto šta se desi Teša je idol (i svaka mu čast što nema potrebu da pije), Vrag ide (why, oh why?), ljudi dolaze u masama na okupljanje ( ) itd, itd. Elem, ja ne znam još dal' mogu da dođem. komsinice, ti i ja iz bloka zajedno obuci trenerku neku! Quote
Sandman Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Dolazim i ja najverovatnije. .i osecam se lepo sto sam trezan stalno i nikada u zivotu nisam ni osetio potrebu da pijem Trezan,a za sebe ne znam... neeeee Varg ide :'( Ode Varg,odneo ga Vrag. Quote
-Mare Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ja insistiram na name tagovima, cisto da se vidi da je okup foruma u pitanju. Zajeb'te vi ovo, ujutro se ide na faks. Quote
Генеральный Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ma to je on uradio i prosle godine u ovo doba, otprilike. Samo nestao, pa se opet pojavio pocetkom leta. Tako ce i dogodine. можда му се на селу заглавио ниспе у прасету па мора да чека прво целогодишњи тов а ондак и свињокољ да му ослободе тукс и да се поново појави на ЗуМу. смета му прасе док ку(р)ца. Quote
El Karnisero Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Steta sto ide Vrag,dobar je lik. Steta sto necu moci da dodjem. Quote
METAL Man Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Ja cu da dodjem i da vicem mJetal! Ako vidite nekog visokog klipana sa bart simpson frizurom kako se dernja kod platoa - odazovite se. U svakom slucaju znam Princa pa cu vas nekako i prepoznati. Quote
Recommended Posts