Metal Bloodshed Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Sepultura - Roots bloody roots Slipknot - Heretic song Hatebreed - Defeatist Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Sepultura-Roots Bloody Roots Testament-Legions of the dead .... Quote
woman_of_dark_desires Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Machine Head - Davidian Quote
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Long haired asshole od Nuclear Assaulta Aaaaa,ovo nikada nisam cuo. Odo sada poslusati. Brain Dance je stvarno pomahnitala pesma. Quote
Жвакић Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Battle Ground од "Виталних Остатака". Како ту пичи кечина! Quote
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Jedna od definitivno najludjih i najistripovanijih pesama koje mi se do jaja svidjaju jeste "Nightmare/The Dreamtime" od Motorhead-a.Jeste da nije thrash,ali eto...sjajna stvar.Bolesna stvar. Quote
SixStepsOnTheMoon Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Pain Of Salvation-Disco Queen Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 gomila stvari od zappe Quote
Dawn Daemon Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Jethro Tull - The Story of the Hare Who Lost His Spectacles Quote
Salvation Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Trenutno naj out-there pesma koja mi pada na pamet je Biomechanical - The Enemy Within Quote
DragonHeart Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Trenutno naj out-there pesma koja mi pada na pamet je Biomechanical - The Enemy Within Super je Biomechanical! Quote
Wise Owl Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Mirzino Jato - Carter Let. Ajooooooooooj - pa zaboravila sam da su postojali... Apsolutno moj si broj apsolutno ja sam tvoj... Neka prica ko sta hoce, ali im'o je Mirza glasinu Dubina i boja otprilike k'o Piter Stil... A tek ljubavni tepih... A Quote
MudriPanj Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 apsolutno tvoj je svakako najveci kult, ali carter let je najludja kako je to meni dobar bend! ozbiljno. ljudi su se ekstra zajebavali, kvalitetna kemp furka a i da su bili sasvim ozbiljni (u sto ne vjerujem ali mnogi me ubjedjuju u to) ostaje kvlt Quote
DragonHeart Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Sto ce ova tema na Thrash podforumu, a postuju se pjesme koje veze nemaju s tim pravcem. Quote
Wise Owl Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ma daj bre Filipe - samo bacas hejt i pametujes. Nije ni Biomechanical thrash, ni Jethro Tull, pa nista, nisi reagovao. I sad ti Mirzino jato bode oci. Sta glumis Metal inkviziciju. I jos anonimno, brrrrr Quote
DragonHeart Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Ne mijesaj nas i engleski jezik Biomechanical je Prog Thrash, a to sto ti ne znas da odredis sto svira bend kojeg slusas, to je tvoj problem Ulogovan sam kao "private" i u cemu je tu problem Quote
Wise Owl Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) . Edited June 18, 2007 by Wise Owl Quote
DragonHeart Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Znas odlicno koliko poznajem Metal, ali oko toga se nikad u zivotu nisam takmicio, jer to sto volim drzim za sebe, a ne kitim se kao medaljom na prsima. Imam pravo da ispravim greske koje uocim, a zanimljivo to ljudima ne smeta i ako mislis da je mozda neko sujetan. Mogu te misliti da si moderator kojim slucajem To sto bendovi pricaju me ne zanima, jer oni u ogromnom broju slucajeva i ne zele da "krste" sebe onako kako to cine fanovi i oni koji prate ovu muziku, valjda ti je i jasno zasto. Biomechanical nije Heavy i to zna svako koje cuo i jednu njihovu pjesmu, a ako ti tako mislis, onda cu se zapitati koju muziku slusas Zadnju konstataciju necu da komentarisem, jer je glupa da boli. Quote
Wise Owl Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) . Edited June 18, 2007 by Wise Owl Quote
Recommended Posts