Doom Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Infectious Grooves - Monster Skank Mada se to i ne moze svrstati u metal. A i zavisi sta se podrazumeva pod pojmom najludje. Mada kad bolje razmislim, bice da je to Pantera - Good Friends and a Bottle of Pills. Quote
Divlji Tigar Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Baš simpatičan spot, a pesma je odlična. Quote
Speed_Dead Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 bilo sta od impetiga, violatora, ili bitchslajsera Quote
M-16 Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) A gde je tu Tankard? Inače, mi je baš ludačka pesma Edited June 29, 2009 by M-16 Quote
Speed_Dead Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 i sadus je do jaja a od tankarda mes in d vest Quote
Thrasher Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Sve pesme na Sadus-ovom prvom albumu su prilicno lude. Quote
Лука Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 (edited) Racing down the road In a street machine of steel Gears are jammed in full I'm the madman at the wheel Got my foot pinned to the floor You can feel the engine roar I got thunder in my hands I'm metal thrashing mad Driving like a maniac Can't go any faster Burning up the road Headed for disaster Najluđa kad sam imao 13 godina, doduše Edited June 29, 2009 by Luka Akuma No Kuma Quote
Thrasher Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Racing down the road In a street machine of steel Gears are jammed in full I'm the madman at the wheel Got my foot pinned to the floor You can feel the engine roar I got thunder in my hands I'm metal thrashing mad Driving like a maniac Can't go any faster Burning up the road Headed for disaster Najluđa kad sam imao 13 godina, doduše Quote
kiki Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Baš simpatičan spot, a pesma je odlična. sjajna pesma, maltene ne prodje dan da je ne pustim bar jednom od kako sam je cuo haha, tankardove su maltene sve lude jedini comedy thrash koji zaista volim, oni bas imaju smisla za to i originalni su.. ^^ recimo ovaj nas nadimac ne mogu da slusam zbog "comedy" textova... prdez u facu, hrani babu da te ujede... muzika je bas super ali dzabe kad me textovi odbijaju skroz. bez uvrede za clanove benda, to je samo moje misljenje i moj ukus... Quote
Speed_Dead Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 da anthrax ima do jaja konfuzne tekstove ponekad, najbolji mi je among the living, sve pesme su lude Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 haha da... Nick, Nick, Niiick...i onda u pozadini (Fuck me) Realno ! Ja sam se pokidao kad sam cuo to! Quote
El Pistolero Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Municipal Waste - Drunk As Shit To je definitivno najludja thrash metal pesma koju sam cuo!!! 1 Quote
SkullKrusheR Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 (edited) dodajem d.r.i. - you say i'm scum. ja ovo pustim u sobi, napravim shutku sam sa sobom i polomim sve oko sebe. D.R.I.- You Say I'm Scum Edited August 12, 2009 by SkullKrusheR Quote
Јарослав Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 да сте ви мени живи и здрави. послушајте ово, па ће те сви од реда променити мишљење. Soothsayer - Deadly Fear Quote
Feral Ghoul Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Nisi mi promenio misljenje. Ali zvuci ok sobzirom na datum. Quote
Јарослав Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 у принципу све песме су им зајебантске. али шта друго очекивати од бенда који пева о насиљу на свиркама, кућним љубимцима, нуклеарним ратовима и акнама! :) Quote
F4R15 Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 sjajna pesma, maltene ne prodje dan da je ne pustim bar jednom od kako sam je cuo haha, tankardove su maltene sve lude jedini comedy thrash koji zaista volim, oni bas imaju smisla za to i originalni su.. ^^ recimo ovaj nas nadimac ne mogu da slusam zbog "comedy" textova... prdez u facu, hrani babu da te ujede... muzika je bas super ali dzabe kad me textovi odbijaju skroz. bez uvrede za clanove benda, to je samo moje misljenje i moj ukus... Ili headshot u glavu No offence Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Uh bilo sta od lika sa mog avatara ali evo jedne za domaci http://www.youtube.com/watch?v=69rOgWg_-ck...=PL&index=6 Poslushati sva tri dela Quote
Recommended Posts