RNA Posted June 15, 2003 Author Report Posted June 15, 2003 I Just Saw The Gayest Guy On Earth-Anal Cunt Ko ovo nije cuo obavezno neka poslusa. Nisam znao da može da se pravi komparacija od imenice!? Ako se misli na najveselijeg (pošto gay u izvornom, značenju znači veseo), onda naslov zvuči bezveze. Quote
Telcontar Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 neki hrvatski "bend" ima pesmu koja se zov MOJA DEVOJKA UOPCE KURVA NIJE... text je u fazonu moja devojka (ili draga) uopce nije kurva ona se samo jebe sa svima i kad je leto i kad je zima..... Quote
Telcontar Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Najludja pjesma koju sam ja cula je neka koju je moja seka odsvirala na gitari. Nazvacemo je "U trenutku sizofrenije"... Otprilike, nastala je tako sto je ona pocela da svira Fade To Black, pa je pomijesala neke akorde s Sweet Child O`Mine od Gunsa, i na kraju smo obje vesele skakale i pjevale uz Green Roses od Celta! 8) moracu to da cujem Quote
Frankenchrist Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 I Just Saw The Gayest Guy On Earth-Anal Cunt Ko ovo nije cuo obavezno neka poslusa. Nisam znao da može da se pravi komparacija od imenice!? Ako se misli na najveselijeg (pošto gay u izvornom, značenju znači veseo), onda naslov zvuči bezveze. Ne mislio je na najpederskijeg lika na svetu. Quote
Mr.Torture Posted June 23, 2003 Report Posted June 23, 2003 setih se... sve pesme od Primusa su lude Quote
blondie Posted June 24, 2003 Report Posted June 24, 2003 Devin Townsend - Bad Devil ha ha... ja mislim da su mu u gacama bili neki gadni mravi dok je pisao tu stvar! Quote
Kai Hansen Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Nuclear Assault-PSA a i "Hang The pope" je u tom rangu Quote
RNA Posted January 22, 2004 Author Report Posted January 22, 2004 Oni se ne računaju. To se podrazumeva da su uvrnuti (lepše nekako zvuči za njih reći da su IŠČAŠENI). Quote
Harvester Of Sorrow Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Venom - Station(IDS For America),nije bas pesma ali je cool... Quote
Harvester Of Sorrow Posted January 23, 2004 Report Posted January 23, 2004 Venom - Station(IDS For America),nije bas pesma ali je cool... Quote
Kai Hansen Posted January 25, 2004 Report Posted January 25, 2004 A, šta kažeš na "F#"? TA je meni omiljena pesma Nucleara Quote
vudun Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 DESEKRATOR - Execution Ubedljivo najludja thrash pesma koju sam ikada cuo! Klanica ziva Quote
Natasha! Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 I Just Saw The Gayest Guy On Earth-Anal Cunt Ko ovo nije cuo obavezno neka poslusa. SVE NJIHOVE PESME SU LUDE... ALI BOLJA JE ONA DRUGA... IDE NESTO U FAZONU '' beat beat beat beat..... /100 puta/ your wife'' Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Annhilator ona hidden song na Carnival diablos ono chiken in corn:) Quote
ZorGe Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 CRADLE OF FILTH-DINNER AT DEVIANT'S PLACE To je Oce nas naopacke! Okreni je u Sf-u! Quote
Angelystor Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Mike Patton - One-armed Vs 9 killers Quote
Angelystor Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Dobro je, ja mislio ce kazesh neku Metalikinu Quote
шмизла Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 u uzi izbor ulaze svakkao pesme satana panonskog i zaklane celjadi.ql. pa onda mali mrav i ostale turbo folk baljezgarije zbog kojih se valjas po podu od smeha Quote
шмизла Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 u uzi izbor ulaze svakkao pesme satana panonskog i zaklane celjadi.ql. pa onda mali mrav i ostale turbo folk baljezgarije zbog kojih se valjas po podu od smeha u jbt kako sam se zajebala,mislila sam da je ovo na sve i svasta... . pa dobro,moze i mali mrav da prodje kao thrash Brisite oba posta Quote
Orbituated Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 prs prs prs.... previshe visish na forumu...pobrkala si teme..deshava se i najboljima.. South of heaven... Quote
Recommended Posts