Perfector Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Speed Metal Manijak!!! Gde se seti... Quote
шмизла Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 prs prs prs.... previshe visish na forumu...pobrkala si teme..deshava se i najboljima.. South of heaven... ma prsla sam ja odavnooo oprasta mi se,bilo je pola dva.......tako da u sustini nisam imala pojma ni sta kucam,a kamoli gde.. Quote
Vuk Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 angel of death!! ona LEGENDARNA promena u sredini jebe keve kako te poremeti Quote
Jellybelly Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 siptara pod noz od totalnog kasapljenja Quote
GROM Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Slazem se za pesmu koju je obradila Metallica!! By the way, zove se "So what"..... Quote
Vic Rattlehead Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Hang the Pope - Nuclear Assault, Quote
Angelystor Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Kolega el si slushao prvi album? to je josh grdje.. Takodje preporuchujem: Mike Patton - Adult Themes For Voice <- Grdji album od ovog nema! Quote
kuruz Posted January 26, 2005 Report Posted January 26, 2005 U bre,sad sam se setio! Mr.Bungle!!Bolestan bend... Quote
soul reaper Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Tankard-The morning after Najludj su,gledao sam live iz '80 i neke(ne znam tacno koja je godina) na video kaseti,najjace je kad vokal uradi kolut naprijed kao na spotu "the morning after". Samo jos jedna stvar,treba ih slusati u pijanom stanju,onda imaju najbolji efekat. Quote
vudun Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Overkill - Evil Never Dies Ono je izivljavanje na svim instrumentima, totalna ludnica (barem sto se tice mjuze). Quote
Swarthyard Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Nije bas najludja koju sam cuo, ali najludja koju sam svira Angle Of Death Quote
vudun Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 A to mu dodje kao '' Ugao smrti '' ? Quote
RNA Posted January 28, 2005 Author Report Posted January 28, 2005 Tankard-The morning after Najludj su,gledao sam live iz '80 i neke(ne znam tacno koja je godina) na video kaseti,najjace je kad vokal uradi kolut naprijed kao na spotu "the morning after". Samo jos jedna stvar,treba ih slusati u pijanom stanju,onda imaju najbolji efekat. Е, сад ће са оном стомачином сигурно да прави колутове. Може једино да се дочека на нос или на дупе. Quote
Tomislav Sawyer Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Verovatno "The Radio is Broken" ... Frank Zappa. Obavezno preslusajte. Mnogi Zappa albumi (pogotovo oni raniji) su strashan trip, on je prakticno uzor i nasem rambu i mnogim freakovima svetske scene, obavezno stivo. Fantomas, Mike Patton solo works....nema greske, zazmuris i zahvatis i sve melje mozak na keca Quote
blondie Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 ja mislila ovo tema samo o thrash pjesmama.. btw, zappa je lud inace. na svoj nacin! Quote
Mr. Smarty Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Prvo sto mi pada na pamet je Steve Vai - Salamanders in the Sun...retardirano Quote
Шарки Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 E kad smo kod thrasha već, skoro sam čuo i video "pesmu" Annihilatora "Chicken and Corn"... Aaaaaaa kakvo je ono ludilo! Chick-Chick-Chick-Chick Chicken and Corn! I love chicken and corn. A najjača je scena na sredini spota (koji je urađen u flešu tako da svi članovi benda imaju kljunove ) kad se pojavi konzerva na kojoj piše "Annihilator's Chicken And Corn"!!! A riff je ultra zarazan!!! Chick-Chick-Chick-Chick Chicken and Corn!!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Kad smo vec kod Annihulatora, Brain Dance je zesce opicena Quote
kuruz Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ima ih mnogo,ali uglavnom nisu metal..na primer Djura i Mornari ima neku pesmu shto se vrti na MTS-u,uvek zaboravim kako se zove,spot sa dosta riba i nekim insertima iz filma u kojem "mornari nece da jedu borshch" Onda Rambove pesme,pa SMF... Od metal bendova,Nomicon imaju jako lude pesme,kao i Ephel Duath. Quote
Гласник смрти Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Bombarder-Spiritualni ogled Мада је мени од Бомбардера Чекићара најлуђа. Quote
Angelystor Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 More, ja ga na SO nista jebote ne razumem, razvezao ga je chovek k'o moja komshinica A josh oni zvuci na sredini..luudo burazeru..luuuudo! Quote
Angelystor Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Ima ih mnogo,ali uglavnom nisu metal..na primer Djura i Mornari ima neku pesmu shto se vrti na MTS-u,uvek zaboravim kako se zove,spot sa dosta riba i nekim insertima iz filma u kojem "mornari nece da jedu borshch" Onda Rambove pesme,pa SMF... Od metal bendova,Nomicon imaju jako lude pesme,kao i Ephel Duath. Bre kolega, ovo je thrash forum. Quote
Recommended Posts