Jump to content

Blackdivison

Recommended Posts

Guest Black_565
Posted

Pozdrav svima!

Evo i ja predstavljam jedan mladi bend koji stvara muziku koju zaista voli... Blackdivision, snimljen je CD u Pozegi, jako smo zadovoljni krajnjim rezultatima...

Ako zelite saznati nesto vise o bendu, odite na:

http://www.myspace.com/blackdivisionband

Tamo je postavljena jedna pisma s tog albuma/dema i mozete cuti u kojem se pravcu krece bend. 28.10. ce biti uploadovane i ostale pjesme, barem se nadamo, tad bi trebao biti zavrsen mix...

Pozdrav svima! :pivopije:

Posted
Pozdrav svima!

Evo i ja predstavljam jedan mladi bend koji stvara muziku koju zaista voli... Blackdivision, snimljen je CD u Pozegi, jako smo zadovoljni krajnjim rezultatima...

Ako zelite saznati nesto vise o bendu, odite na:

http://www.myspace.com/blackdivisionband

Tamo je postavljena jedna pisma s tog albuma/dema i mozete cuti u kojem se pravcu krece bend. 28.10. ce biti uploadovane i ostale pjesme, barem se nadamo, tad bi trebao biti zavrsen mix...

Pozdrav svima! :pivopije:

ste vi srbi?

Posted
ste vi srbi?

Alo, kakve to veze ima?

Super zvuci, samo sto.... Pise se thrash, a ne trash i planirate da izdate album, koliko ja vidim na myspace-u, pod nazivom "Under The Influence" :) :) :) Overkill, alooooooo... hahahah

Samo przite :muzicar:

• 2 weeks later...
Posted

ја за ово стварно немам речи!!! добио сам одговор зашто су албум назвали исто као Оверкил: "Cekaj, zasto bi to uradili? Znamo postoji naziv Overkil-ovog albuma, i mi time odajemo njima pocast. A i ne odgovara nikako drugacije tematici nasih pjesama. Mozda ga u dogledno vrijeme promjenimo, mozda ne..."!!! а за то што пишу "trash", е тек за то не знам шта да кажем...

Guest Black_565
Posted
ја за ово стварно немам речи!!! добио сам одговор зашто су албум назвали исто као Оверкил: "Cekaj, zasto bi to uradili? Znamo postoji naziv Overkil-ovog albuma, i mi time odajemo njima pocast. A i ne odgovara nikako drugacije tematici nasih pjesama. Mozda ga u dogledno vrijeme promjenimo, mozda ne..."!!! а за то што пишу "trash", е тек за то не знам шта да кажем...

Vidi ovoga... :D:D:D

Jesam li ja naveo u podforumu da smo "neka vrsta thrasha:D"... Znaci nismo onaj pravi thrash, ali kad bi morali okarakterizirat muziku, najblize bi tome bio thrash...

Evo napokon je i masteriziranje zavrseno, konacan demo cd se nalazi na nasoj myspace stranici:

http://myspace.com/blackdivisionband

Sad mozete komentirati sve sto vam je dobro a sto ne, jer sada je to originalan snimak, dovrsen...

Posted

Daj bre Stevo,pusti ljude nek imenuju album kako zele!

Nego... Preslusao sam demo...

Lepo zvuci,samo nije thrash... Nisam ogranicen,svidja se meni ono,ali mislim da bend ne pripada ovom delu foruma! Doduse,ima thrash riffova!

Jedna stvar me je bas nasmejala na vasem spejsu ''Please email us at blackonion [email protected], (this is not a personal email and emails will be read by my management).''

MENADZMENT?!? WTF?! :):):) Bas ste ludi! :)

Odradicu recenziju za prvi broj Serbian Pit-a

Guest Black_565
Posted

A vidis i sam da smo opiceni...:D:D:D

Aj hvala...odradi ti to samo...:D

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

najbolji su mi oni seratori koji kazu " ne svidja mi se ovo ono kurac palac,al ostalo je sve super."

cek,pa sta onda ostane???

onako nije lose ,al nije ni tres..

i normalno da je bitno dal su Srbi.

Edited by Speed_Dead
Guest Black_565
Posted

Hvala na komentarima...

Imate svi pivo zbog toga... :pivopije:

Na sledecim izdanjima budemo se potrudili bit jos bolji...a dotle cemo se valjda vidit i na nekoj svirci... :rockdevil:

Guest Black_565
Posted

Pa nije thrash, rekli smo neka vrsta... Ustvari, ako bi bas morali svrstavat nasu muziku, to je mtal...moderan...al najblize vuce thrashu zbog pjesme stardust i jos kojih delova kod drugih stvari...