Jump to content

Recommended Posts

Posted

To vec ne znam... Valja uzeti u obzir cinjenicu da su to ipak ozenjeni ljudi sa decom, kontam da ce to uraditi za svoju dusu, par koncerta i sl, ali ostaje da se nadamo da ce snimiti i album, jer kako cujem, imaju jos nekih 5-6 pesama iz tog perioda koje nisu snimili...

Posted

prvre cetri pesme su iz 91, a druge cetiri iz 90, u pitanju su znaci 2 demo snimka spojena u kao neki album, naziv tacno ne znam.

norko i ja skupljamo podatke pa kad skupimo dovoljno materijala udaricemo sa nekim myspace profilom ili sl.

Posted

људи бре, цимајте ове да поново свирају!!! ово је феноменално!!! :rockdevil: Helpless је невероватна песма! јесте балада, али сабија колико је добра! а мој фаворит је дефитивно Soon I'll Be Dead. јебем ти живот, какав рефрен има!

уф, како би било добро да се окупе, па распале са пар свирки, па онда албум!

• 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pozdrav!!! Ukratko

32098410150320613218867.jpg

34029724988625935301311.jpg

06102011296.jpg

06102011294.jpg[/url]

dok gitarista ne okaci snimke sa svoje kamere ima nekolicina snimaka sa mobilnih

Edited by bldachau
Posted

:) rado. prvo da snimimo jednu, dvije nove pjesme ili neki EP sa cetri, pet pjesama

Hm... Basista u razgovoru za večerašnju emisiju reče da je ovo vjerovatno jedina svirka i da će bend snimiti jednu pjesmu, a evo ovdje čitam mnogo dobre vijesti. U svakom slučaju, poslušajte večerašnju emisiju koja je skoro komplet posvećena Dachau.

• 5 months later...
  • 2 weeks later...