Jump to content

Recommended Posts

Posted

Legenda nad legendama! Jedan od rijetkih americkih muzicara koji se svugdje potvrdio! Ono sto me je navelo d apostavim ovu temu jeste da je krenula turneja Springseena i E-Street benda! Max Weinberg (genijalan bubnjar) je prije par dana govorio o tome!

Sta vi mislite o legendi koja nam je podarila legendarne stvari kakve su "Born In The USA" (iste godine kada je album izdat rodio sam se i ja! :mrgreen:biggrin.gifa: tongue.gif ), "Dancing In The Dark", "Streets Of Philadelphia", "Thunder Road", "Glory Days", "This Hard Land" i jos mnoge druge...???

Posted

Otkako znam za sebe slusam Springsteena i jos se sjecam njegovog postera u sekinoj i mojoj sobi. A kad sam prvi put cula "Born in USA" mislila sam da ne postoji nista jace, ljepse, bolje od te pjesme... biggrin.gif

Sta znaju djeca ko je Boss... biggrin.gif

• 3 weeks later...
Posted

bruce uopste nije izvrstan kako ljudi pricaju

imao je uspeh u karijeri,ali cisto srecom

u americi on je bog,dok on uopste nije neki gitarista,samo napali vec napaljene amere

u Evropi opste nije imao neki uspeh......born in usa je super pesma,i ima ih on jos koju,ali nije ni primirisat,jednom jo-u,ili steve-u

Posted

Ja ga gotivim. Ima bas "zdrav" zvuk. Jedino sto mi ne lezi preterano uz njegov divlji imidz. Mada gotivan je, narocito raniji period. Onaj cetvorostruki zivi album Live 75-85 mi je jedan od najdrazih r'n'r albuma

Posted

Max Weinberg (genijalan bubnjar)
Dobro,nisam bas Bruceov fan,ali Max je najbolji.Prvi put sam cuo za njega na Conanovom showu(Late night,mislim da si ga i ti prije pominjao negdje).Max Weinberg 7 ,najludji band!

Max je genije, ali je Conan O'Brien jos veci! :mrgreen:biggrin.gifa: Conan je definitivno najveca faca na televiziji! :mrgreen:biggrin.gifa: :mrgreen:

Max je definitivno zakon!!!

• 2 months later...
  • 1 year later...
Posted

The river,Secret Garden,Dancing In The Dark,Atlantic City su stvari koje sun promenile mi slusanje muzike ,tj poceo sam da slusam ono sto valja a ne neke glupsoti City.Mislim nisam nikad to slusao,daleko,ne daj boze ali da nisam poceo sa Springsteen-om i clashom i Queen-om ko zna gde bih sada bio! :mrgreen:

Posted

GENIJE!

njegova najbolja pesma je definitivno ,,because the night,,.

mnogi su je obradjivali i proslavljali se ali njegova verzija

najbolje zvuci.

niko nije pomenuo ,,the darkness on the edge of tawn,,.

inace covek je sjedinjio sve ljubitelje r n r zvuka bez

obzira kom zanru pripadali.

• 1 month later...