Vule iz Kule Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Meni sad ovde nesto nije jasno. Prvo, ako je mala sala postala livingroom, da li to znaci da su prebacili barske stolice i sl. sranja, pa time smanjili kapacitet sale? Drugo, ako se karte prodaju unutra, sta je sa onima koji budu hteli da ih kupe na dan koncerta? Oni bi morali da udju u koncertni prostor da bi kupili kartu, a ako su vec usli, mislim, zasto bi kupovali kartu? Konfuzno...
Elderane Posted April 16, 2009 Author Report Posted April 16, 2009 Kako ste se zbunili Znaci, mala sala je postala Livin Room. Stari prostor Livingroom-a je sada knjizara izdavacke kuce Laguna. Karte za sva desavanja u maloj sali od sada se kupuju tamo za sankom, a ne u blagajni SKC-a. Onaj ko hoce da kupi kartu na dan koncerta, moze da je kupi u Living Room-u, takodje, do nekih 17h uvece. Posle toga, kad se postave pregrade, karte se kupuju na njima, kao i za bilo koju svirku kojoj ste prisustvovali u maloj sali. Mala sala sada jeste kafic/klub, ali, naravno, kad je koncert, stolovi se micu, kao sto je bilo i u starom Livin Room-u. Nadam se da je sad jasnije. Koliko sam upucen, ovako ce biti na svim desavanjima u maloj sali/living room-u.
Vule iz Kule Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Sad ja ispadoh neki extra fan jer sam danas kupio kartu br. 001
ProgressiveR Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ja ću isto da pazarim za koji dan .. još ne verujem da ču u razmaku od mesec dana gleadti CIIC i JOP .... !
Angelystor Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Haha, a meni karta broj 002. Jeste da ima jos mesec dana do 'certa, al' bre samo dve karte za sada...
:matija Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Pa nece ovde ni biti mnogo ljudi 200-250, tako nesto.
Stormlord Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Nego mogu li se uneti oni obicni digitalni aparati?!
ZmYchE Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 HEY METALHEADS! Mitch here with Tom, Bill and Andy...Letting you know that rehearsals have been GREAT and we're ready for a tour like we've never done before! We PROMISE a set list FULL of CIIC hits as well as some Savatage classics....And we've got a few surprises in store, as well! TELL YOUR FRIENDS....We're expecting a great turn out from you guys and girls! ESPECIALY from the new places we will be visiting...(Serbia, Romania, etc. ) SO....Let's get ready to party! We'll see you SOON! Hehehehe!!! :D
METAL Man Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 ja imam kartu br 32. preslusavam album Delusions Of Grandeur i premocno jeee!!! Svrsh svrsh svrsh
crusader84 Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Sinoć valjda krenula turneja, čekamo izveštaje.
crusader84 Posted May 1, 2009 Report Posted May 1, 2009 Evo liste Manticore iz Kopenhagena! Cantos King Of The Absurd Nowhere Land Gypsies Dance 1 Gypsies Dance 2 The Old Barge Shadows With Tales To Tell Dan kasnije u Hambrugu valjda nije bila Nowhere land, ostalo isto...
ProgressiveR Posted May 2, 2009 Report Posted May 2, 2009 Danas sam bio u BG i nisam uspeo da kupim kartu ... nisam mogao da odem do SKC, pa sam tražio u Mamutu - tamo nema, bilet servis isto, Felix niej radio .. bem ti sreću
:matija Posted May 4, 2009 Report Posted May 4, 2009 Dobro su odsvirali, ali ocekujem bolju publiku kod nas. jea.
crusader84 Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Konačno se pojavila neka... Fatal Warning Dead of Dawn Forever Waiting Drum solo Sea of White Heal You Echoes Chase the Lies Soulbreaker Messiah Revelations So Many Reasons If I go Away [acoustic] Watching in Silence [acoustic] Nothing’s Going On Taunting Cobras Edge of Thorns
Angelystor Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Nothing’s Going On Taunting Cobras Edge of Thorns O_O Umrecu.
ProgressiveR Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 I ja na Edge ... sigurno! Nego ... šta je sa tim kartama ... nigde da ih iskopam!!!!!
Angelystor Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Mala sala SKCa, receno je vec. Na shanku se prodaju.
Recommended Posts