Killing Hand Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 eh, koji ste pioniri inace do jaja je sto ce sa delusions of grandeur biti cak 8 pesama Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 eh, koji ste pioniri inace do jaja je sto ce sa delusions of grandeur biti cak 8 pesama Ti im kazi nisi savatage slusao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Pwned,realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\\Warlock Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 el ce biti merchanta na koncertu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladream Posted May 10, 2009 Report Share Posted May 10, 2009 koji ce kurac trgovac na koncertu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svamp Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 kolko je karta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted May 11, 2009 Report Share Posted May 11, 2009 (edited) Evo ti sta kaze organizator: Karte za CIIC/Manticora/Burning Black bice u prodaji od cetvrtka, 09.04.2009, samo u SKC-u po ceni od 1400 dinara! Zainteresovani ih mogu naruciti direktno od nas preko [email protected] vec sada. Karte su u boji, na masnom papiru, prave fanovske za jedan ovako mali koncert za prave fanove Edited May 11, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Ja juce bio do SKCa na blagajni, ovi me gledaju kao Circle II Circle, ne, ne prodajemo karte za to.. tako da jel moze neki info gde da uzmem kartu ??? Ili da narucim preko maila ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Kasniš. Karte se ne prodaju na blagajni nego za šankom u maloj sali. A i ovi debili na blagajni kao da ne umeju da kažu ljudima da pitaju u maloj sali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 srpska posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 I ja bi trebalo konacno da kupim kartu za koji dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 (edited) Nisam ni ja još. Moram prvo da vidim sutra za Hjuza da nađem nešto ispod cene, a za ovo ću možda tek na dan koncerta, ali dolazim pa ne znam šta da bude! Dakle, izgleda da mnogi koji sigurno dolaze još nisu kupili karte, tako da organizatori, nemojte da brinete, nećemo baš da se obrukamo (valjda ), a ako se ipak dogodi nešto drugo, imate opravdanja u vidu koncerata AC/DC, Depeche Mode, Glenna Hughesa, Joea Bonamasse, Macy Gray, Enrikea Iglesijasa , Exilie... Edited May 12, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 I dalje mi se cini da ce biti nas stotinak. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Jebote,je l' ovo sledeće nedelje? Auu,za vikend mora pasti karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 fali mi jos 400 za ovaj skup sacu to da nesto izbaronisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 12, 2009 Report Share Posted May 12, 2009 Nađi neku malo stariju zensku, pa neki ti ona da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Sanjao sam jutros kako ipak idem na ovaj koncert i kako je sem mene došlo još desetak ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Sanjao sam jutros kako ipak idem na ovaj koncert i kako je sem mene došlo još desetak ljudi. Znaci da ti NE IDES na ovaj koncert? Sram te bilo! Da bi se ovaj koncert uopste odrzao svi koji imalo gotive neki od ovih bendova moraju da dodju, jer dovesti ovakav underground paket je stvarno herojski cin od strane organizatora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 Pa šta da radim, 3 pesme od Savatage očigledno nisu dovoljne da me motivišu. JOP svira više pesama, i to iz starijeg perioda, koji je daleko bolji. No, možda ipak dođem. Zanimljiva mi je ova Manicora, žestoki su, nisu njanjavi kao neki drugi power metalci. Mada, da budem iskren, od njih mi se najviše dopala pesma koja i nije njihova - obrada Future World od Pretty Maids. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted May 13, 2009 Report Share Posted May 13, 2009 (edited) Kasniš. Karte se ne prodaju na blagajni nego za šankom u maloj sali. A i ovi debili na blagajni kao da ne umeju da kažu ljudima da pitaju u maloj sali... :udri: :udri: :udri: Nista danas cu da odem do SKCa, ili sutra ako ne stignem danas ... jebo mater, mogli su zalepe negde neshto ili shta vec. E ovaj Burning Black uopste nije losh jebote, dobri su www.myspace.com/burningblackband Edited May 13, 2009 by Telcontar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Burning Black live... Ok su bend skroz... Ja se još dvoumim... a ideee mi seee...pa mi se ne ide.. hahaha Život je komplikovan.. Edited May 14, 2009 by ZmYchE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vule iz Kule Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 (edited) Burning Black live... Ok su bend skroz... Ja se još dvoumim... a ideee mi seee...pa mi se ne ide.. hahaha Život je komplikovan.. Da bi se ovaj koncert uopste odrzao svi koji imalo gotive neki od ovih bendova moraju da dodju, jer dovesti ovakav underground paket je stvarno herojski cin od strane organizatora! Edited May 14, 2009 by Vule iz Kule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 14, 2009 Report Share Posted May 14, 2009 jos 7 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 jos 6 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted May 15, 2009 Report Share Posted May 15, 2009 i dalje jos 6 dana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts