vladream Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 icicu samo da cujem Zak-a kako peva Edge of Thorns, jesam gledao Savatage 6 puta, ali nikad sa njim. a leba ti, pa kad si ih gledao, '85-'91?
Bata Trokrilni Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Gledao ih je od 1997. na ovamo. Meni mnoooooogo više leži stari Savatage, zaključno sa albumom Gutter Ballet, tako da bih, da Jon Oliva's Pain dolazi, svakako išao. Ovako - nije to to, tim pre što mi Manticora i Power Quest nisu neka motivacija.
Sandman Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 I ja daleko vise volim stariji Savatage,i rado bih gledao JOP,ali ide se i na ovo.
_powerslave_ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Dolazi se prvenstveno zbog CIIC, pa zatim zbog Manticore, Power Quest josh ne chuh, videcemo i oni kakvi su.
vladream Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Gledao ih je od 1997. na ovamo. a sta, Stevens nije pevao '97? ne lupaj
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ...mozete ih naruciti vec od danas, preko naseg sajta... Koji je sajt sefe ?
José Luis Chilavert Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Koji je sajt sefe ? http://www.terranostra-networks.com/site/
azal Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 (edited) a sta, Stevens nije pevao '97? ne lupaj 2001-2002. jednom u beogradu, jednom na szigetu i americi nekoliko puta sa nevermore i fates warning i tako jos neke turneje. u to vreme je debeli jon svirao kljave i pevao njegove pesme a novi pevac Damon Jiniya (koji nikad nije snimao sa njima, samo bio na turnejama) pevao Zakove stvari. bedak sto nisu snimili album sa njim. Bio je odlican pevac i mlad dosta, mislim da je mogao da ih osvezi malo. ne znam sta prince prdi, Wake of Magellan je izasao 1998 i tad je Zak pevao, ustvari bio je u bendu sve do 2000. Pa se Jon vratio na Poets and Madmen 2001. Edited November 3, 2008 by azal
Bata Trokrilni Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Ma, mislio sam da je 1997. izašao Magelan, omašio sam jednu godinu, ionako mi je taj album najslabiji od svih albuma Savatage. A za Zaka nisam ni imao pojma kad je otišao, pa sam lupio da je odmah posle tog albuma.
ZmYchE Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Bla bla bla... Power Quest su manje vise smesan bend, ali verujem da ce naprave neku kul atmosferu..cisto eto podgrejavanje mase CIIC sviraju svasta na koncertima, ne samo CIIC stvari, naravno obavezno prodje nesto od Savatage-a, tako da eto jos vise radovanja!
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 I ja slusah malo na youtube-u taj Power Quest,i sviraju onu vrsto gay powera koja je uber smesna,ali videcemo mozda se opravdaju uzivo.
SkullKrusheR Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 hmmmmmmm... ciic i manticora, zanimljivo... mozda i odem. zak mi je jedan od omiljenih pevacha, mada bi mi vishe leglo da dodje savatage. voleo bih da chujem edge of thorns ili neshto drugo iz zakove savatage ere.
~MaX~ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 U jbt.. ovo deluje jako interesantno.. iako ni jedan od ovih bendova ne slusham neshto posebno cena je i vishe nego prihvatljiva da dodjem i odgledam ovo..
Sandman Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 voleo bih da chujem edge of thorns ili neshto drugo iz zakove savatage ere. Pa gotovo sigurno sviraju Edge Of Thorns.
azal Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 cu da pustim suzu na edge of thorns samo tako.
Out Of Time Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 wow, power quest! am, like, so there...
Rob Swire Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 cu da pustim suzu na edge of thorns samo tako. +1 nego, u kom je mantikora fazonu? znam da im se pevach zove lars larsen i to je vec predobro
azal Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 (edited) nisam nista novo slusao, ali ono staro mi bilo kao sto je onaj demons and wizards trebao da zvuci ali nije. znaci mesavina americkog i evropskog powera, bling guardian i iced earth...thrash riffovi i melodije. Pevac me podseca na Hansija mnogo na prvom albumu. Edited November 6, 2008 by azal
Lunar Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Manticorin Black Circus PArt 1: Letters je mucho dobar. A ljudi ma je omiljeni 8 deadly sins. Mada sada su vishe u nekom progressive fazonu nego u power, mada ima tu svashta.
METAL Man Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Poruceno! Nadam se da sam upao medju onih 30 ljudi.
crusader84 Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 A mogli bi organizatori i na sajt da ture info. Mislim ono, kao preko tog sajta se naručuje a nigde ni slova o koncertu.
METAL Man Posted November 11, 2008 Report Posted November 11, 2008 Upravo. Ja sam porucio ali mi se niko ne javlja vec skoro nedelju dana... Samo da ne bude nekih otkazivanja opet.
Elderane Posted November 11, 2008 Author Report Posted November 11, 2008 Aj' ne baksuziraj Odgovorice ti nekad neko (npr. ja)
Recommended Posts