Jump to content

2009.05.21. *SKC, Beograd* Circle Ii Circle/Manticora/Burning Black

Elderane

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

el se zna ko to organizuje, kad i gde?

Uskoro jos jedna sasvim solidna prog najava, nekima mozda i vrhunska.

Ma, kakvi SYX i DT, jedan mali bend, poznatog i afirmisanog lika Dzon Olive. :)

Samo datum da definisemo.

:pivopije:

Ko bi se sada snasao u ovoj temi...

Karte za CIIC/Manticora/Burning Black bice u prodaji od cetvrtka, 09.04.2009, samo u SKC-u po ceni od 1400 dinara! Zainteresovani ih mogu naruciti direktno od nas preko [email protected] vec sada. Karte su u boji, na masnom papiru, prave fanovske za jedan ovako mali koncert za prave fanove.

Kako nepunih mesec dana poslije ovog koncerta dolazi i Jon Oliva, eto feste za fanove Savatage-a!

Vidimo se!

Ne, ali to bi i ja volio da znam. Realno, gledam ovaj koncert zbog Manticore. Lars Larsen, pjevac Manticore je i agent za ove bendove, i jos mnoge, tako da ako ovo prodje bar blizu nule, bice jos ovakvih prog/power kultova.

Ko bi se sada snasao u ovoj temi...

Karte za CIIC/Manticora/Burning Black bice u prodaji od cetvrtka, 09.04.2009, samo u SKC-u po ceni od 1400 dinara! Zainteresovani ih mogu naruciti direktno od nas preko [email protected] vec sada. Karte su u boji, na masnom papiru, prave fanovske za jedan ovako mali koncert za prave fanove.

Kako nepunih mesec dana poslije ovog koncerta dolazi i Jon Oliva, eto feste za fanove Savatage-a!

Vidimo se!

A mi koji smo narucili karte jos pre par emseci, jeol nama stize na kucnu adresu ili kako?

Ako treba licno da dodjem, taman mi spremi i za Sonatu. ;)

To nam treba! :pivopije: Samo cepaj prog, bez pagans minda nista. :)

To ili Circus Maximus!!!

A mi koji smo narucili karte jos pre par emseci, jeol nama stize na kucnu adresu ili kako?

Ako treba licno da dodjem, taman mi spremi i za Sonatu. ;)

Uh, izgleda da nekako nemam te stare narudzbine... Ako bi mogao i ti i svi ostali da ih ponovis?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...