Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
zanetcopy.jpg

Hammerfall 11.April 2009.god. (Subota), ponovo nastupa u Beogradu. Nakon nezaboravnog koncerta 2007. godine, bend je spreman da ponovo nastupa u Srbiji ispred svojih vernih fanova. Ovog puta, bend donosi svoju kompletnu opremu i scenografiju ( zamak, zastave, itd..) koji će ovaj koncert učiniti nezaboravnim.
Karte za koncert Hammerfall-a su u prodaji od 20. Novembra, po promotivim cenama od 1600 din. Nakon promo perioda, karte će biti skuplje. Karte mogu da se kupe u Felixu, Eventimu, Bilet servisu. VIP karte mogu da se nabave po ceni od 2500din. Limitiran je broj na 25 VIP karata. VIP karta omogućava pristup balkonu/galeriji SKC-a.

PREDGRUPE KOJE CE NASTUPITI KAO SUPPORT NA KONCERTU U BEOGRADU 11.APRILA SU :
SABATON - http://www.myspace.com/sabaton
BLOODBOUND - http://www.myspace.com/bloodboundonline

Sabaton smo imali prilike da gledamo kao predgrupa Therion/Grave Digger-u jako dobar i kvalitetan bend.

Bloodbound je Swedski Heavy/Power sa odlicnim frontmenom Urban Breed-om koji je i vokal PYRAMIZE-a , tako da progeri znaju o cemu pricam... ostali preslusajte myspace.

Vidimo se na koncertu!

Regularna karta: 1800din.
Na dan koncerta : 2000din. ( ukoliko ih bude )
VIP karta: 2500din.

MANJE OD 400 KARATA JE OSTALO U SLOBODNOJ PRODAJI !!!

_web_1a3db3dc9bd292b1e9e21a9e8fd21652.jpg Edited by Frubi_ZMIJA
  • Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Hammerfall 11.April 2009.god. (Subota), ponovo nastupa u Beogradu. Nakon nezaboravnog koncerta 2007. godine, bend je spreman da ponovo nastupa u Srbiji ispred svojih vernih fanova. Ovog puta, bend donosi svoju kompletnu opremu i scenografiju ( zamak, zastave, itd..) koji će ovaj koncert učiniti nezaboravnim.

Pa i 2007 su imali scenografiju na koncertima ali ovde je nisu montirali jer nije mogla da stane u SKC. Tako ce biti i ovaj put, nista mi necemo videti od tih zamkova, zastava.

Posted

Voleo bih prvo da vidim set listu koju će da piče na turneji, kao i da čujem novi album koji će valjda da izađe do tada, mada kontam da ću u svakom slučaju da dođem. :)

Heeding the Call! :rockdevil:

Posted (edited)
Nije tacno. Nisu im pustili kamion sa opremom gde je bila scenografija... to je greska bila nekog drugog ne SKC-a.

pozzz

Da, na granici im nisu dali (kol'ko sam cula, Madjari) da prenesu scenografiju.

U svakom slucaju se dolazi obavezno, i na koncert i na "meet & greet"! :rockdevil:

kako ce fanovi da se upoznaju sa bendom ako je lokacija tajna? :)

:)

Bas me zanima koja ce lokacija biti u pitanju... Videcemo. :bigblue:

фак јеас имаћу слику JoaCimom xD

Me too. :da:

:rockdevil::)

Edited by NatashaNS
Posted

pa... ako bude bilo para dolazim.... prva 2 albuma su bas extra... jos sledeca 2 nekako prolaze, mada slabo a sve ostalo je smece...

Posted

Znaci, prvih 150 karata je 1600 din., a ako se tih 150 rasproda, recimo, lupam, do 22. novembra, tada ce vec karte biti neke 2000 (recimo), al' i sa njima vazi "meet & greet", sve dok su kupljene do 24. novembra. Je l' tako?

Posted
Znaci, prvih 150 karata je 1600 din., a ako se tih 150 rasproda, recimo, lupam, do 22. novembra, tada ce vec karte biti neke 2000 (recimo), al' i sa njima vazi "meet & greet", sve dok su kupljene do 24. novembra. Je l' tako?

DA, naravno!

Posted

@ Kriki - Hvala na odgovoru! ;)

@ power slave - Sledeci put ako te vidim negde, na primer, na HF-u, javicu ti se, al' ti odma' moras skontati ko sam. :)

Hoces li ici na "meet" & greet" ili ne planiras to?

Posted
Hoces li ici na "meet" & greet" ili ne planiras to?

Hmm teshko...treba da se uzme karta za Haggard ovih dana, tako da mi to nazalost i nije bash u planu...mada ako ipak budem imao kinte dolazim sigurno.

Posted

I ja treba da uzmem kartu za Haggard ovih dana, pa onda za Coopera. Tek posle toga ću obezbediti sebi Kreator, Hammerfall i verovatno Circle II Circle, mada će to možda i da čeka malo. Samo nek se ovako nastavi, što više dobrih koncerata. :rockdevil:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...