Jump to content

Recommended Posts

Posted
angel84, pridruzuj mi se. :)

pridruzujem se,pridruzujem se :D stvarno su kraljevi :D Frubi,drzim palceve da koncert bude rasprodat :D ja sam se obezbedila sto se karte i autograma tice :D

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vegeti i meni je potpisao palice xD

I zmajologiju su mi potpisali! Sa sve The Dragon Lies Bleeding /m/

Anders izgleda totalno slogirano xD Kad god smo se sreli pogledom on mi pokazivo thumbs up xD Bez ikakvog izraza lica. On je u stvari neko drugo bice. Mozda Staljin?

Mamu im j*ebem iscepali svima karte na ulazu. Valjda nas nece drkati za koncert.

Posted (edited)
Vegeti i meni je potpisao palice xD

I zmajologiju su mi potpisali! Sa sve The Dragon Lies Bleeding /m/

Ovo smo vec culi od vegete. :)

Kako mi je smesno da pisem "od vegete". Daj reci kako se zove on. :)

Ja imam i sliku dok on drzi palicu/e. :bigblue:

A secam se da sam videla kad ih je potpisao. :da:

Evo i te slike.

img0012resizemv0.jpg

w707.png

Anders izgleda totalno slogirano xD Kad god smo se sreli pogledom on mi pokazivo thumbs up xD Bez ikakvog izraza lica. On je u stvari neko drugo bice. Mozda Staljin?

Anders je i inace lik nevidjeni. A sinoc - na svakoj slici pokazuje to. :):)

Edited by NatashaNS
Posted (edited)
img0005resizenh5.jpg

Da l' se neko zmoda prepoznaje na ovoj slici?

Mozda vegeta? :bigblue:

Imam neki osecaj da si ti jedan od ova 2, 3 lika na slici. :)

Da li sam u pravu? :)

Evo sam i ja odje!!! :D Stavi josh koju, ili okachi na spejs, upravo sam ti poslao request!

Edited by Moody
Posted (edited)

Koji si ti? Onaj izmedju lika sa crvenom kapom i lika u majci HF-a?

Ne znam zasto, al' imam neki osecaj da bi to mozda mogao biti ti. :):)

Imala sam osecaj i da je vegeta (daj nek' neko kaze ime ovog decka, stvarno mi je smesno da pisem vegeta :) ) na toj slici i da je on il' taj sa crvenom kapom il' ovaj pored (za koga sad mislim/imam neki osecaj da si ti), a nije. :)

Edited by NatashaNS
Posted

Pa jbg, mora od nechega da se zhivi!!! :P Inache, sada sam gledao emisiju na Metropolisu gde je bio intervju sa Oskarom i rekao je da nece doneti celu produkciju zbog problema na granici a i velichine sale!!! Ajde Frubi nameshtaj to!!!

Posted
pa poenta je sto niko nije mogao da se seti kako se kaze dunja na engleskom,hahahahahaha :) :) :)

e da jebote. lupali smo glavu po' sata. Ja lepo kazem, ukvarena jabuka. :D

Posted
Je li toliko bilo hladno tamo, da su morali da nose kape, i pored toga što su lokali k'o smukovi?

Mother open your holy gates for the soul of Norman Bates!! :D

Shala, prijatelju...

Ljudi ako ima josh neko slike nek ih kachi!!! :D

Posted

moje ime nikada necete saznati MUHAHAHAHA :)

img0012resizemv0dg8.jpg

to je ta pogubljena faca! lik je car :D mada taj pogled vise govori nesto tipa "kakve su ti ovo sranje palice" :lol:

Posted
Pa jbg, mora od nechega da se zhivi!!! :P Inache, sada sam gledao emisiju na Metropolisu gde je bio intervju sa Oskarom i rekao je da nece doneti celu produkciju zbog problema na granici a i velichine sale!!! Ajde Frubi nameshtaj to!!!

Pa ne postoji taj trik pomocu kojeg taj najavljivani dvorac moze da stane u SKC. Pogledaj na you tube-u kakva im je bina bila na prosloj turneji. Mozda oni tu produkciju pre 2 godine nisu uspeli da prevezu preko granice ali cak i da su uspeli ne bi mogli da instaliraju onu binu u SKC.

Nego meni je onaj prostor gde je Blaze Bayley imao koncert prosle godine mnogo jaci od SKC-a. Moze da stane isti broj ljudi kao u SKC-u, a bina je 3x veca nego ona u SKC-u.

Posted

Alo ljudi, da li vi kontate da mozda moze da se iznajmi / postavi veca bina u SKC-u ?!?! Ne?

Opustite se i neka koncert bude iznenadjenje...

Da razjasnimo prosli put nisu doneli full produkciju jer im nije prosao kamion gde se nalazila produkcija granicu... to ovog puta ne moze da se ponovi... ;)

Posted (edited)

tako je, pustite cika frubija da odradi svoje, a kako ce to da odradi je na njemu :D

hahaha evo me ladno na ovoj slici, a pored Drevna sikirica. izgledam ko neki klinac, to je zato sto mi se ne vidi brada :mhihi:

picture027vv0.jpg

Edited by vegeta
Posted (edited)

PREDGRUPE KOJE CE NASTUPITI KAO SUPPORT NA KONCERTU U BEOGRADU 11.APRILA SU :

SABATON - http://www.myspace.com/sabaton

BLOODBOUND - http://www.myspace.com/bloodboundonline

Sabaton smo imali prilike da gledamo kao predgrupa Therion/Grave Digger-u jako dobar i kvalitetan bend.

Bloodbound je Swedski Heavy/Power sa odlicnim frontmenom Urban Breed-om koji je i vokal PYRAMIZE-a , tako da progeri znaju o cemu pricam... ostali preslusajte myspace.

Edited by Frubi_ZMIJA
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...