Guest Kriki Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ljudi ima li jos karata? IMA! Destruction. A neka se bar ovo proda ima nasa zemlja fanova za vakve koncerte. Mislim da to treba da ostavis na ovoj temu: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=40617 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Ljudi ima li jos karata? Ima. Edit: Prestig'o me Kriki, al' nema veze, dat je odgovor 2x. Edited March 4, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 @Kriki: Ma bre, to destruction samo stavio nako bzvz. Ono drugo je bilo upuceno ovoj temi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
She. Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Hvala na inf-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spear_hawk Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Evo i ja kupih cetiri karte napokon. Vidimo se u Beogradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belaj Lama Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 može li neko da okači playlistu sa turneje? ako je počela uopšte.... nisam upućen, a nemam vremena da ganjam po netu. zahvaljujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Imas je na prosloj strani ove teme, quote-ovanu. Al' pre jedno 2 strane smo je 'neko' i ja ostavili, tako da samo treba da kliknes jednom i eto ti liste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 može li neko da okači playlistu sa turneje? ako je počela uopšte.... nisam upućen, a nemam vremena da ganjam po netu. zahvaljujem. Sabaton: 01_Ghost Division 02_40:1 03_Panzer Battalion 04_Cliffs Of Gallipoli 05_Attero Dominatus 06_The Price Of A Mile 07_Primo Victoria 08_Metal Machine/Metal Crüe HammerFall: 01_Punish & Enslave 02_Crimson Thunder 03_Legion 04_Blood Bound 05_Renegade 06_Hallowed Be My Name 07_The Abyss 08_Last Man Standing 09_Heading The Call 10_Glory To The Brave 11_Something For The Ages 12_Any Means Necessary 13_Natural High 14_The Way Of The Warrior 15_Between Two Worlds 16_Riders Of The Storm - 17_Trailblazers 18_Let The Hammer Fall - 19_Hearts On Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Sad tek vidim, ima 2 bisa. Uh, al' ce biti dobro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Dobra lista Sabaton-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Procitao sam na Urban Breed forumu da ce ove pesme uvezbati, ali da ne znaju koje ce ostaviti za turneju sa HammerFallom i Sabatonom posto sviraju samo 30 minuta: Sweet Dreams Of Madness (sa novog albuma) Take One (sa novog albuma) Metal Monster Nosferatu Desdemonamelia Behind The Moon Black Heart Book Of The Dead The Tempter Bless The Unholy Edited March 6, 2009 by Night Prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belaj Lama Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 zahvaljujem još jednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 HammerFall: 01_Punish & Enslave 02_Crimson Thunder 03_Legion 04_Blood Bound 05_Renegade 06_Hallowed Be My Name 07_The Abyss 08_Last Man Standing 09_Heading The Call 10_Glory To The Brave 11_Something For The Ages 12_Any Means Necessary 13_Natural High 14_The Way Of The Warrior 15_Between Two Worlds 16_Riders Of The Storm - 17_Trailblazers 18_Let The Hammer Fall - 19_Hearts On Fire Da li je ova lista prava, ili se zezate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 http://www.metalsetlists.com/showthread.php?t=9776 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Procitao sam na Urban Breed forumu da ce ove pesme uvezbati, ali da ne znaju koje ce ostaviti za turneju sa HammerFallom i Sabatonom posto sviraju samo 30 minuta: Sweet Dreams Of Madness (sa novog albuma) Take One (sa novog albuma) Metal Monster Nosferatu Desdemonamelia Behind The Moon Black Heart Book Of The Dead The Tempter Bless The Unholy 30 minuta znači recimo 6 pesama. Neka ostave jednu s novog, Behind the Moon, Metal Monster i Nosferatu s prvog i Book of the Dead i The Tempter sa drugog, i ja ću biti prezadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Umesto Metal Monster da bude On the battlefield. To da uvezbaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ma kakvi, Metal Monster je ložačka pesma koju nikako ne bi smeli da izostave. Ionako su već rekli šta će vežbati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Neka su rekli, uvek mogu da iznenade nechim . Ionako imaju josh pesama koje bih radije chula... Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Set lista je bash jadna, ali mozda se u medjuvremenu i promeni . Chak i da ne, naravno da treba doci, narochito posle meet&greet-a, gde su se pokazali kao bash kul likovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ovo je neciji fake nalog ... ne obazirite se Nešto mi govori da ipak nije, ali proveriću, nemojte sumnjati u mene. Biće dobar koncert, na kraju, bez obzira na sve ovo što pišemo unapred ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 I ja se brinem dal je ovo 100% sigurno, jos nije prodato ni 1000 karata, a treba da se prebaci u arenu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 :) HF ce biti najposeceniji koncert ove godine u SKC-u !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ovoga puta prvi red obavezno! Cuvajte mi mesto ako ne stignem na vreme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Cuvajte mi mesto ako ne stignem na vreme! Nema chuvanja, ko dodje na vreme, doshao je. Dodji i ti ranije, sigurno ce biti dobro ispred. Moram i ja u prvi red... Oskar mi je obecao trzalicu, ali obecanje ludom radovanje , on sad sigurno i nema pojma ko sam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Dolazim mnogo ranije, to sigurno. Ljudi su carevi i ja jednostavno MORAM biti u prvom redu! Ne seca se mozda ni da je imao 'meet & greet' u BG-u, a kamoli da je 'nekom tamo' obecao trzalicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts