death angel Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 A da se vi fino izderete pre koncerta za sve pesme koje 'ocete da cujete i oni naprave setlistu prema tome? Ne, veca je fora da u toku koncerta menjaju set listu kako se mi deremo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 A da, i to sto kazes. Taman, ostanu neke pesme sa njihove setliste, i onda se vi izderete za neke i te pesme fino ubace. Lepo vama, lepo njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 (edited) Dete im jebem....nema u set listi ni Bring the Hammer Down...jedina normalna pesma pored Any Means Necessary s' novog albuma....jednostavno ove pesme sto furaju tipa Legion, Hallowed i Punish su strasno dosadne i odvratne Edited April 8, 2009 by RaVeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Legion. Any Means i Something For The Ages.Ok. Manje-više sve ostalo sa albuma.Fuck off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zokocx Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Eventim je ponovo pusti karte u prodaju, znaci ima ih jos. Jao bice guzva gore nego na aerodromu \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 8, 2009 Author Report Share Posted April 8, 2009 Dete im jebem....nema u set listi ni Bring the Hammer Down...jedina normalna pesma pored Any Means Necessary s' novog albuma....jednostavno ove pesme sto furaju tipa Legion, Hallowed i Punish su strasno dosadne i odvratne jbg. hteli mi da prihvatimo ili ne Hallowed sluzi da digne atmosferu jos vise , tako da ... razumite ih . Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Svi se nesto zale na 'Between Two Worlds' Ja volem onaj therionovski početak. (par puta sam se istripovao da kreće Via Nocturna ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 To nije Therionovski početak, već liči na uvod u pesmu Mr. Crowley Ozzy Osburne-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Pa dobro, ima i toga, al' kad krenu baš orgulje... a i ja više volim Therion nego Ozzyja, pa mi valjda zato prvo Therion pao na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\\Warlock Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ma sta se zalite, bice odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 Slusajte veceras 202-ku od 19-21h, bice ekipa iz Sabatona i Bloodbounda ! Da se lepo predstave . Pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mogli bi oni večeras da opiče double-headline svirku, bez HF-a, kad su već tu... A i dobro je što će da se predstave, mislim da sam na 202-jci Sabaton još i čuo neki put, Bloodbound se ne sećam da su ikada puštali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mislim da je Vlada Džet za Bloodbound prvi put čuo kad su najavljeni kao predgrupa HammerFall-u. A možda ni tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Auh, to me podseti, kada Džet intervjuiše te mlađe bendove, uvek bude materijala za komediju. Valjda neću zaboravim da snimim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mogli bi oni večeras da opiče double-headline svirku, bez HF-a, kad su već tu... U Dangubi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Slusajte veceras 202-ku od 19-21h, bice ekipa iz Sabatona i Bloodbounda ! Da se lepo predstave . Pozzz Hoće li da krenu da zbore uskoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 A mozda budu kod Olge od 21h , to bi bilo bolje nego da ih Dzet intervijuise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) @Totamealand - Joj, ej, dobro si me podsetio, ja sam potpuno zaboravila na 202-ku! Evo odma' pocinjem da slusam! Edited April 9, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Brate, šta je ovaj rekao, ko je tu iz Sabatona, ko iz Bloodbounda? btw Panzer Brigade, počelo je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Panzer Brigade! Kakav kralj! :) E, mogli bi da odsviraju ovu pesmu, uopšte nije loša... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Panzer Brigade! Kakav kralj! :) E, mogli bi da odsviraju ovu pesmu, uopšte nije loša... :) au Dzetove bruke ne zna sta je tabula rasa :) a ni bubnjar iz Bloodbounda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 :) au Dzetove bruke ne zna sta je tabula rasa :) a ni bubnjar iz Bloodbounda :) Da jbt, pita ga sta je Tabula Raza... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Prodajem kartu za HammerFall. 1400 din. Kontakt preko pp-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Evo snimka... http://rapidshare.com/files/219396234/Radio20209042009.ra Al' su se našli, bubnjar, basista i Džet. Ova priča za Tabula Rasa je vrh! "Jel to znači da pevate na švedskom?" (tj švedskoj) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Panzer Brigade! Kakav kralj! LOL, nije valjda to rekao? Nisam bas sve cula sto su pricali, al' sam snimila sve osim prve Dzetove i njihove recenice kad ih je predstavljao valjda. Secam se onog dela kad Dzet nije znao da procita Desdemonamelia. I da, bio je dobar onaj deo kad je nesto spominjao Sabaton i onda kao 'Sbaton... koji ce nam sutra svirati', i posle toga se opet zeznuo i rekao da pba benda sutra sviraju, pa se ispravio na prekosutra. E, mogli bi da odsviraju ovu pesmu, uopste nije loša... Mogli bi stvarno, bas mi je zao sto je mozda nece biti na listi (nije je bilo ni u Sloveniji, pa pretpostavljam (al' ne mora da znaci) da nece biti ni kod nas). Evo snimka... http://rapidshare.com/files/219396234/Radio20209042009.ra Znaci, ipak si snimio. I pretpostavljala sam da hoces (posto si rekao da ces snimiti ako se setis il' tako nesto). Ja sam snimala i posle zaboravila da iskljucim kad je proslo to sa BloodBound-om i Sabaton-om. Al' su se našli, bubnjar, basista i Džet. Ova priča za Tabula Rasa je vrh! "Jel to znači da pevate na švedskom?" (tj švedskoj) E jbg, ja nisam cula taj deo gde pominju album. Moram preslusati snimak, pa da cujem. Edited April 9, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts