~MaX~ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Kakve plavushe... to nije tr00 kao pricha o zamq... :) jbt, ne mozhe da prodje neki dobar koncert da neko ne poqsha da nadje dlaq u jajetu.. ja to nigde nisam video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Šta nisi video, plavušu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Bila je plavuša i na COF - mislim da je to ista ta. Ali ko je jebe, takva se za mnom ni okrenula ne bi, prema tome - šta ima ja nju da gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Bila je plavuša i na COF - mislim da je to ista ta. Ali ko je jebe, takva se za mnom ni okrenula ne bi, prema tome - šta ima ja nju da gledam. Pa nemoj tako pesimistichki alkohol je vocka chudnovata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) Jel bi mogli jos barem 3 strane da pricamo o poluobnazenoj plavusi, da li voli da slusha metal ili je tu zalutala jer splav nije radio i koja joj je omiljena boja gacica Bila je plavuša i na COF - mislim da je to ista ta. Aha,bila je i u petak na koncertu. Jao,kad je posle svirke prisao neki pijani lik da joj ljubi (lize?) cizmu,tu ispred SKC-a... :) Edited April 27, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 Upravo je Frederik basadzija Bloodbounda poslao zahvalnicu svim fanovima , a i nama kao organizatorima . Zele da se vrate da sviraju opet ... pa eto videcemo 2010 da ih smestimo u malu salu, mislim da su imali odlican koncert i da su odlican bend. pozzz svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunzeMetal Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Bilo bi super kad bi ponovo dosli. Odlican bend! Jos kad bi i Sabaton dosli ponovo,ali da budu headlineri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 sabaton mozda tamo negde sept/okt 2010. tako mi rekose nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Темплар Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Супер вест.Било би лепо да дођу опет Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) Upravo je Frederik basadzija Bloodbounda poslao zahvalnicu svim fanovima , a i nama kao organizatorima . Zele da se vrate da sviraju opet ... pa eto videcemo 2010 da ih smestimo u malu salu, mislim da su imali odlican koncert i da su odlican bend. pozzz svima To! Hvala bendu za zahvalnicu, i bas mi je drago sto hoce da dodju kod nas! Hocemo i mi njih ponovo! sabaton mozda tamo negde sept/okt 2010. tako mi rekose nesto. Super! Znaci, bar 2 odlicna koncerta za mene ce biti u 2010-oj (ili ako ne 2, bar jedan, al' potrudite se da dovucete i jedne i druge; BloodBound obavezno ). Edited April 28, 2009 by LazaGNR Ocest i nauciti jednom da napises sve u 1 postu? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Može, može. Dolazim sigurno i na Sabaton i na Bloodbound ako budu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ako bi kojim slučajem uglavili i Sabaton i Bloodbound zajedno u malu salu, bilo bi fenomenalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 WE WANT MORE SABATON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 (edited) Kako je krenulo, možda Sabatonu zatreba i velika, na 202-jci se konačno smilovali da puste Sabaton više puta u par dana, čak su juče stigli do polufinala nedeljnog izbora, i evo već danas ih pustili ponovo. Pošto su na 202-jci inače malo teški po pitanju tih novih ne mnogo popularnih bendova (neki se možda sećaju koliko smo kukali za Evergrey), znači da ih baš dosta ljudi traži. Uz podršku koja se mogla primetiti na koncertu i koja se može videti po netu... Edited April 27, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 Ali ako jedan Kredl ili In Flames skupi manje od 600 ljudi... dolazimo do onog staviti prst na celo i zapitati se sta dalje... Sto se tice nas ja mogu da vam kazem da nece biti pomisli da Sabaton ide u veliku salu tako da znate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ma to gej bendovi. hahaha Opušteno bre, krenete s malom, ako bude nekog interesovanja iznad očekivanog, lako može da se premesti. Za početak je dovoljno da koncerta bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ma ako ova epidemija svinjskog gripa uzme maha, možda ništa od svih tih koncerata ne bude bilo. Bendovi neće ni moći da idu na turneje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Upravo je Frederik basadzija Bloodbounda poslao zahvalnicu svim fanovima , a i nama kao organizatorima . Zele da se vrate da sviraju opet ... pa eto videcemo 2010 da ih smestimo u malu salu, mislim da su imali odlican koncert i da su odlican bend. pozzz svima sabaton mozda tamo negde sept/okt 2010. tako mi rekose nesto. pazi Frubi Bloodbound je bio sad predgrupa Sabatonu na njihovim solo turnejama(koliko mi se cini u Poljskoj su to radili) tako da ja mislim da mozes obe muve jednim udarcem da odradis Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ma ako ova epidemija svinjskog gripa uzme maha, možda ništa od svih tih koncerata ne bude bilo. Bendovi neće ni moći da idu na turneje. Ćuti ti baksuze! hahaha Mada bi nam zapravo dobro došla pauza od jedno pola godine bar, a bar godinu dana da ne budu koncerti sa kartama preko 20€, da se oporavimo finansijski. pazi Frubi Bloodbound je bio sad predgrupa Sabatonu na njihovim solo turnejama(koliko mi se cini u Poljskoj su to radili) tako da ja mislim da mozes obe muve jednim udarcem da odradis Ne mora da znači da će i na sledećoj turneji da bude tako, u svakom slučaju ne zavisi od lokalnih organizatora, al' bilo bi dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 By the way,mislim da sam jedini bio u Slayer majci u prvom redu I u pauzi izmedju ne-znam-sad-kojih-bendova su pustili Blood Of My Enemies Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ja sam ti odgovorio . Rekoh ti da smo lazovi, lopovi itd. Sta tu nije jasno , oces napismeno na memorandumu firme ? Jel mogu to da stavim u potpis? A nemojte da lazete ljudi vise za koncerte,nije lepo Inace cete zavrsiti onako kako ste zavrsili posle Legacy festa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 E aj ti lepo nemoj vise da ides na koncerte, ili uzmi pa sam organizuj koncerte sebi pa ih gledaj onako kako ti hoces. smarash jebeno. Koga uopste boli kurac za zamkove, lasere, svetla i sta ti ja znam. Idi na grand paradu, tamo ih imash koliko god oces. Nego taj Sabaton & Bloodbound. Pa jebem li ga, ako je neki dobar termin, ja mislim da bi mogo Sabaton u veliku, ili moza u Dom Omladine, ako ga zavrse. Ma u svakomslucaju sto rece Sloba, bukirajte malu pa ako se sve rasproda onda gledajte sta i kako ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stivi1 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 E aj ti lepo nemoj vise da ides na koncerte, ili uzmi pa sam organizuj koncerte sebi pa ih gledaj onako kako ti hoces. smarash jebeno. Koga uopste boli kurac za zamkove, lasere, svetla i sta ti ja znam. Idi na grand paradu, tamo ih imash koliko god oces. E sramoto jedna.Kakva grand parada te spopala? Ako ti smetaju moji postovi,stavi me na ignore i nabi sebi nesto u dupe.Valjda ti onda nece smetati toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 Stivi kazi Frubi ! Al glasno . Ja ti odgovorim na kure mi trubi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts