Jump to content

2009.04.11. *SKC, Beograd* H A M M E R F A L L

FRUBI_ZMIJA_GADAFI

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bila je plavuša i na COF - mislim da je to ista ta. Ali ko je jebe, takva se za mnom ni okrenula ne bi, prema tome - šta ima ja nju da gledam.

Pa nemoj tako pesimistichki :) alkohol je vocka chudnovata :)

Jel bi mogli jos barem 3 strane da pricamo o poluobnazenoj plavusi, da li voli da slusha metal ili je tu zalutala jer splav nije radio i koja joj je omiljena boja gacica :mrgreen:

Bila je plavuša i na COF - mislim da je to ista ta.

Aha,bila je i u petak na koncertu.

Jao,kad je posle svirke prisao neki pijani lik da joj ljubi (lize?) cizmu,tu ispred SKC-a... :) :) :):rockdevil:

Edited by LazaGNR

Upravo je Frederik basadzija Bloodbounda poslao zahvalnicu svim fanovima , a i nama kao organizatorima :) . Zele da se vrate da sviraju opet ... pa eto videcemo 2010 da ih smestimo u malu salu, mislim da su imali odlican koncert i da su odlican bend.

;)

pozzz svima :)

:veseli::rockdevil:

To!

Hvala bendu za zahvalnicu, i bas mi je drago sto hoce da dodju kod nas!

Hocemo i mi njih ponovo! :bigblue:

sabaton mozda tamo negde sept/okt 2010. tako mi rekose nesto.

Super!

Znaci, bar 2 odlicna koncerta za mene ce biti u 2010-oj (ili ako ne 2, bar jedan, al' potrudite se da dovucete i jedne i druge; BloodBound obavezno :bigblue: ). :rockdevil:

Edited by LazaGNR
Ocest i nauciti jednom da napises sve u 1 postu? :P

Kako je krenulo, možda Sabatonu zatreba i velika, na 202-jci se konačno smilovali da puste Sabaton više puta u par dana, čak su juče stigli do polufinala nedeljnog izbora, i evo već danas ih pustili ponovo. Pošto su na 202-jci inače malo teški po pitanju tih novih ne mnogo popularnih bendova (neki se možda sećaju koliko smo kukali za Evergrey), znači da ih baš dosta ljudi traži. Uz podršku koja se mogla primetiti na koncertu i koja se može videti po netu...

Edited by crusader84

Upravo je Frederik basadzija Bloodbounda poslao zahvalnicu svim fanovima , a i nama kao organizatorima :). Zele da se vrate da sviraju opet ... pa eto videcemo 2010 da ih smestimo u malu salu, mislim da su imali odlican koncert i da su odlican bend.

;)

pozzz svima :)

sabaton mozda tamo negde sept/okt 2010. tako mi rekose nesto.

pazi Frubi Bloodbound je bio sad predgrupa Sabatonu na njihovim solo turnejama(koliko mi se cini u Poljskoj su to radili) tako da ja mislim da mozes obe muve jednim udarcem da odradis ;)

Ma ako ova epidemija svinjskog gripa uzme maha, možda ništa od svih tih koncerata ne bude bilo. Bendovi neće ni moći da idu na turneje.

Ćuti ti baksuze! hahaha Mada bi nam zapravo dobro došla pauza od jedno pola godine bar, a bar godinu dana da ne budu koncerti sa kartama preko 20€, da se oporavimo finansijski. :)

pazi Frubi Bloodbound je bio sad predgrupa Sabatonu na njihovim solo turnejama(koliko mi se cini u Poljskoj su to radili) tako da ja mislim da mozes obe muve jednim udarcem da odradis ;)

Ne mora da znači da će i na sledećoj turneji da bude tako, u svakom slučaju ne zavisi od lokalnih organizatora, al' bilo bi dobro. :rockdevil:

Ja sam ti odgovorio . Rekoh ti da smo lazovi, lopovi itd.

Sta tu nije jasno , oces napismeno na memorandumu firme ?

:rockdevil:

Jel mogu to da stavim u potpis? :)

A nemojte da lazete ljudi vise za koncerte,nije lepo :no:

Inace cete zavrsiti onako kako ste zavrsili posle Legacy festa :da:

E aj ti lepo nemoj vise da ides na koncerte, ili uzmi pa sam organizuj koncerte sebi pa ih gledaj onako kako ti hoces. smarash jebeno. Koga uopste boli kurac za zamkove, lasere, svetla i sta ti ja znam. Idi na grand paradu, tamo ih imash koliko god oces.

Nego taj Sabaton & Bloodbound. Pa jebem li ga, ako je neki dobar termin, ja mislim da bi mogo Sabaton u veliku, ili moza u Dom Omladine, ako ga zavrse. Ma u svakomslucaju sto rece Sloba, bukirajte malu pa ako se sve rasproda onda gledajte sta i kako ...

E aj ti lepo nemoj vise da ides na koncerte, ili uzmi pa sam organizuj koncerte sebi pa ih gledaj onako kako ti hoces. smarash jebeno. Koga uopste boli kurac za zamkove, lasere, svetla i sta ti ja znam. Idi na grand paradu, tamo ih imash koliko god oces.

E sramoto jedna.Kakva grand parada te spopala?

Ako ti smetaju moji postovi,stavi me na ignore i nabi sebi nesto u dupe.Valjda ti onda nece smetati toliko :pivopije:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...