Jump to content

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Sabaton pretenduje da postane jedan od vecih bendova u metalu :) , mnogo ljudi mi je reklo da samo zbog njih dolazi ;)hehe...

:) )

Sledece godine - Sabaton u Areni. :):)

Posted
Sabaton pretenduje da postane jedan od vecih bendova u metalu :), mnogo ljudi mi je reklo da samo zbog njih dolazi ;)hehe...

Kad su bili u BG-u prosli put (ne znam kome su bili predgrupa) bio sam ih propustio (jebi ga,beer drinking ispred SKC-a :alkos: ),al' sam ih kasnije gledao u Budimpesti :pivopije:

Ono,da su OK-OK su momci,mada ih ja ne bi toliko dizao u nebesa...pored Hammerfall-a :bigblue:

Posted
Kad su bili u BG-u prosli put (ne znam kome su bili predgrupa) bio sam ih propustio (jebi ga,beer drinking ispred SKC-a :alkos: ),al' sam ih kasnije gledao u Budimpesti :pivopije:

Ono,da su OK-OK su momci,mada ih ja ne bi toliko dizao u nebesa...pored Hammerfall-a :bigblue:

Bili predgrupa Therion/Grave Digger-u....

Prosle nedelje su prodate sve karte u SKC-u, tako da dopuna stize sutra!Da znate za danas ako neko ide da kupi da tamo nema trenutno!

Posted
Zašto ti u potpisu i dalje stoji Bullet?

Zaboravio sam da promenim, sada je kako treba...;)

Posted

Naravno da nece biti. Nit su svirali prvi put nit ce ga sada opet svirati.

Realno dolazi se zbog Sabbatona, da se slusa kvalitetan gej metal :pivopije:

Posted

pa znaci da odsviraju ceo nov album (koji mi nije nesto) i samo The Dragon Lies Bleeding ja bi bio zadovoljan! al bojim se da necemo cuti tu pesmu :(

najace je bilo kad smo ja i ortak na meet & greetu terali Cansa da napise The Dragon Lies Bleeding na zadnjoj strani knjige Zmajologija, gde je slika srecnog zmaja, i upada Fredrik i kaze "but the dragon is not bleeding, he's smiling" :lol: objasnili su :D

takodje Cans kaze da ima slicnu takvu knjigu samo na svedskom, kupio svojoj cerci :)

Posted

Ja bih najviše od svih pesama želeo da čujem The Dragon Lies Bleeding. A ne bi mi nimalo smetalo i da se skoncentrišu na pesme sa novog albuma, koji je po meni stvarno dobar. :rockdevil:

Posted

Evo lista koju bih ja hteo da čujem od Bloodbound-a, a imam u vidu da neće dugo svirati:

nova pesma

Behind the Moon

The Tempter

nova pesma

Metal Monster

Seven Angels

Screams in the Night

Nosferatu

Posted (edited)

Ljudi, evo setliste od sinoc iz Holandije! :bigblue::veseli::mrgreen:

Uh, krecu sa Glory To The Brave (ne znam da l' je napisano redom, al' mislim da jeste)... Jao, jedva cekam! :rockdevil:

Dakle:

Glory To The Brave

Renegade

Crimson Thunder

Any Means Necessary

Legion

Blood Bound

Heeding The Call

Natural High

Last Man Standing

The Way Of The Warrior

Between Two Worlds :wub::wub:

Riders Of The Storm

Trailblazers

Let The Hammer Fall

Hearts Of Fire

Odlicna setlista! Nisu preterivali sa novim albumom (4 pesme), mada, i da jesu, meni ne bi smetalo!

Samo, ja bih umesto 'Legion' stavila 'One Of A Kind'. :rockdevil:

Edited by NatashaNS
Posted

nisam preterano odusevljen set listom, moram priznati. OCE LI VISE TAJ AT THE END OF THE RAINBOW i DRAGON LIES BLEEDING???!?!?!?!

Posted

A joj da, vidi, nema 'At The End Of The Rainbow'.

E steta. Al' dobro, meni se svidjaju sve pesme sa liste.

Nije se rodio onaj koji je svima udovoljio. :):)

lol vidim natasa postavila full set listu min pre mene :D

de nadje to? xD

Lepo sam vam rekla da cu da pitam drugara koji je bio sinoc na koncertu. :da::bigblue:

Ti si negde na netu nasao?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...