AXIS Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Prvi red ili nista.,,.i meni ostavite mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Ne seca se mozda ni da je imao 'meet & greet' u BG-u, a kamoli da je 'nekom tamo' obecao trzalicu. Pa bash to. Ali bolje da budem u prvom u redu, da moze da me vidi i onda postoji (dodushe, veoma mala ) verovatnoca da mu negde iz malog mozga izroni slika kad smo prichali i cirkali i da mi je tad obecao... To mi je kao obecao poshto sam mu rekla da mi je dan pre toga bio rodj, pa kao dao bi mi za poklon, ali jebi ga, trenutno nema kod sebe. Fora. A mozda i nije. Nema veze, umesto toga me chastio 2 piva Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Jebote,kol'ko covek mora da pobrise postova da bi se prica vratila na svirku... Kakav balkon,samo prvi red Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Sweet Dreams Of Madness (sa novog albuma) Take One (sa novog albuma) Metal Monster Nosferatu Desdemonamelia Black Heart This . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Joj, nemoj Black Heart, baladu u fazonu Bryan Adams-a, pored toliko eksplozivnijih pesama, kao što su Behind the Moon i The Tempter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXIS Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 NOSFERATU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Uzeo kartu danas, oh yeah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Jebote,kol'ko covek mora da pobrise postova da bi se prica vratila na svirku... Sta, ovde je bilo spama? Ja ga se nesto i ne secam. Kakav balkon,samo prvi red Tako je Lazo, reci im! Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Ljudi, josh mesec dana!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Još mesec. Biće to zajeban mesec za mene, nadam se da ću doći i na ovaj koncert sa dugom kosom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 a hoces li to da se sisas casti ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) Sad u subotu ce biti jos tacno 4 nedelje do koncerta! Jedva cekam! Bice lepo opet ih cuti i videti. Dobro je sto je bio onaj 'meet & greet' pre par meseci, a ne da sam morala da ih cekam od objave koncerta do aprila. Edited March 11, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 a hoces li to da se sisas casti ti? Ako me nateraju moji budući poslodavci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 dolazim i ja na cert.. vidimo se tamo evribadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 (edited) sto se tice koncerta Sabaton znam da ce da odvali a HF mora bas da me lepo iznenadi nisam nesto zagrejan za njih Edited March 12, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 'Oce, iznenadice te. Valjda. Meni ce sigurno biti fantasticno, vec znam. dolazim i ja na cert.. vidimo se tamo evribadi E bas super! Doneo si pravu odluku. Vidimo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\\Warlock Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ma sta iznenadi, ima da bude freakin great!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Meni ce isto biti fantasticno, al' to se odnosilo a Mitu koji i nije nesto bas posebno odusevljen HF-om (nije tr00 ), pa je rekao kao, morace da ga iznenade. Al' mi koji ih bas bas volimo, nama ce da bude odlicno, u svakom slucaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 (edited) 1. AC/DC 2. IL DIVO 3. HAMMERFALL 4. NIGHTWISH (VOUCHER) 5. SLIPKNOT 6. ORTHODOX CELTS 7. PARTIBREJKERS 8. IN FLAMES 9. BRUCE SPRINGSTEEN & TH... not bad not bad ... prodaja je na nivou . Edited March 13, 2009 by Frubi_ZMIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 aj molim te zamoli ih za Dragon Lies Bleeding molim te da ne idemo za dzabe na koncert :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 I ja bih voleo da idem za dzabe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Jel karta još uvek 1600 ili je poskupela? Pošto je bila priča o poskupljenju, a na sajtu bilet servisa stoji 1600 i dalje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Jel karta još uvek 1600 ili je poskupela? Pošto je bila priča o poskupljenju, a na sajtu bilet servisa stoji 1600 i dalje... I dalje je 1600din, ali uskoro ce poskupeti,na dan koncerta ce najverovatnije biti 2000din. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 15, 2009 Author Report Share Posted March 15, 2009 Najverovatnije ce biti od sledeceg ponedeljka cena 1800din. Javicemo danas/sutra, kada isplaniramo lepo sve. Cekamo u pon. izvestaje pa cemo verovatno tada objaviti za poskupljenje. Dosta je bilo . Ko ce doci na koncert doci ce ... ko je hteo da ustedi malo para ustedeo je i to je to . Pravda ce biti zadovoljena. pozzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts