imaginos Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 alergican sam na hamerfall, ali na SABATON secem vene... sad, da li cu da budem dovoljno lud da kupim kartu da bih gledao predgrupu jedno 20 minuta, to je pitanje... - moja "wishful thinking" lista : ghost division atero dominatus primo victoria stalingrad back in control metal crue counterstrike (za kraj!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ovo ti je najverovatnija lista Sabatona: 01. Sun Tzu Says (intro) / Ghost Division 02. 40:1 03. Panzer Battalion 04. Cliffs Of Gallipoli 05. Attero Dominatus 06. The Price Of A Mile 07. Primo Victoria 08. Metal Machine / Metal Crue Na 202-jci su rekli da će Sabaton svirati oko 40 minuta, to je to otprilike. Koliko sam video na netu, jedino još Art of War i Wolfpack su se pojavljivale na nekim konertima (na ovoj turneji sa HF). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pmua Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Prodajem kartu za 1400. Ako je neko zaintresovan, nek se javi na PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) Pozdrav svima, samo da vas obavestimo da je do koncerta benda HAMMERFALL ostalo još malo.Koncert je u Subotu 11.Aprila u SKC-u. Predgrupe su već najavljeni Sabaton i Bloodbound. Trenutna cena karte je 1800 din, VIP 2500 din, na dan koncerta (ukoliko bude karata) cena će biti 2000 din. Karte se super prodaju, ukoliko ne želite da propustite ovaj događaj, požurite sa kupovinom iste jer je ostalo manje od 200 karata. Jedan od dokaza je top 10 prodaja na Eventimovom sajtu ( www.eventim-yu.com ) Top 10 1. AC/DC 2. HAMMERFALL 3. SINEAD O'CONNOR 4. SLIPKNOT ….. SATNICA KONCERTA HAMMERFALL: Ulaz u 20:00 Bloodbound (30 Min) 20:30 – 21:00 Promena opreme 20 Min Sabaton (45 Min) 21:20:-22:05 Namestanje bine i opreme 30 Min HAMMERFALL (105 Min) 22:30-00:15 Od ostalih koncerata u našoj organizaciji izdvajamo : DESTRUCTION + + Space Eater + Mathedras + Rising Dream + Imperious Rex 04. Maj 2009. Mala sala SKC-a, 20h 1500 din. limitirano na 350! PRONG 21.Juna (Nedelja) 2009. Mala sala SKC-a 1400 din. limitirano na 350! *NEW HATE ETERNAL/ MISERY INDEX (Dying Fetus clanovi)/ BENEATH THE MASSACRE/ 11.Avgust 2009. Mala sala SKC-a, limitirano na 350! Cena karte: 1400 din (prodaja od 15. maja) SHINING 23.Avgust 2009.Mala sala SKC-a, 20h 1000 din. limitirano na 350! SODOM + Bombarder + Space Eater 12.Septembra (Subota) Dom Omladine 1800 din. VIP 2500 limitirano na 666! PAUL DIANNO (ex-Iron Maiden) + Thunderbolt 18.11( mala sala SKC-a ) 1200 din. , limitirano na 350karata ! USKORO NOVE OBJAVE KONCERATA!!! Karte za sve koncerte (sem Hate Eternala) su puštene u prodaju, i mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Felix shop-u i u Bilet Servisu ( Trg Republike ). Legacy Promotion. www.legacy-promotion.net Edited April 7, 2009 by Kriki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 *NEW HATE ETERNAL/ MISERY INDEX (Dying Fetus clanovi)/ BENEATH THE MASSACRE/ 11.Avgust 2009. Mala sala SKC-a, limitirano na 350! Cena karte: 1400 din (prodaja od 15. maja) NE SERI!!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 IDI U MATERINU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 fantastichno GRIND! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ae bre otvarajte temu za taj Hate Eternal, nećete valjda na temi za jedan gej paver koncert da pričate o tome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Jos samo 4 dana!!! Ala ce ovo biti fenomenalan koncert!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ae bre otvarajte temu za taj Hate Eternal, nećete valjda na temi za jedan gej paver koncert da pričate o tome? Cekamo da nam posalju officijalni plakat pa da okacimo sav info kako treba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 konacno neki brutal za ovu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 SATNICA KONCERTA HAMMERFALL: Ulaz u 20:00 Bloodbound (30 Min) 20:30 – 21:00 Promena opreme 20 Min Sabaton (45 Min) 21:20:-22:05 Namestanje bine i opreme 30 Min HAMMERFALL (105 Min) 22:30-00:15 E shit, zavrsava se posle ponoci, moracu da pesacim kuci preko Gazele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) edit http://www.gspbeograd.com/nocne_linije1.htm pogledaj ovde Edited April 7, 2009 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ma mnogo daleko jbg Dok dopesacim do Trga pa od te stanice do kuce, isto mi dodje k'o od SKC-a do kuce. Koliko sam video na netu, jedino još Art of War i Wolfpack su se pojavljivale na nekim konertima (na ovoj turneji sa HF). Kad su svirali The Art Of War, imali su mozda jedno 25 minuta, a ovde ce biti malo duza lista, tako da tu pesmu iskljucite. Wolfpack je bila umesto The Price Of A Mile, kad bi nju svirali kod nas bio bi vrh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Sto duze traje....to bolje (treba blejati u prazno jedno 3 sata posle koncerta...jebem ti usrane vozove) !! Mogli ste bre beogradjani da odvedete raju iz provincija u neku birtiju...da se malo zapijemo posle koncerta No, pazi sad ovo: Danas upade profesor u amfiteatar i rece da cemo imati kolokvijum u subotu od 18h...ja se istog trenutka uhvatio za glavu, poceo da vristim (zato sto se taj ispit daje iskljucivo preko kolokvijuma)...odem do profe na pauzi, kazem da je HammerFall u subotu i pitam da promeni termin za par sati ranije...on me onako cudno pogleda, upita ''sta je taj HammerFall'' i rece da dodjem sutra kod njega s' kartom za koncert...pa ce me naknadno pitati sledece nedelje !! Kralj Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 No, pazi sad ovo: Danas upade profesor u amfiteatar i rece da cemo imati kolokvijum u subotu od 18h...ja se istog trenutka uhvatio za glavu, poceo da vristim (zato sto se taj ispit daje iskljucivo preko kolokvijuma)...odem do profe na pauzi, kazem da je HammerFall u subotu i pitam da promeni termin za par sati ranije...on me onako cudno pogleda, upita ''sta je taj HammerFall'' i rece da dodjem sutra kod njega s' kartom za koncert...pa ce me naknadno pitati sledece nedelje !! Kralj Hahahaha, koji kralj! Moras ga castiti picem zbog toga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Hahahah...vec smo to veceras odradili ispred domova...diplomirao drugar kod njega, pa posrkali svi zajedno 2 'gajbice' !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\\Warlock Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Sjebo sam glupo koleno!!!!!!! ako se ne oporavi do subote ima da se ubijem!!!!!!!! :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ti fino sednes u kolica i ima da te puste na balkon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\\Warlock Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ti fino sednes u kolica i ima da te puste na balkon. Good idea, thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Nema na cemu, i drugi put. Joj, a gde su sad nasli da objave Sonatu! Sad mi se uopste ne slusaju HF, Sabaton i BloodBound! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Nisi valjda lud da ideš peške preko Gazele? Ja sam se u decembru posle Morbida vraćao kući sam pešaka,i išao sam i preko gazele. Od SKC-a do bloka mi je trebalo nekih sat i po.Ne bih to radio inače(možda da je bilo leto)ali se koncert završio posle 2 a tada je bio poslednji noćni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 (edited) Meni je najjači trip bio kada sam posle onog velikog 'certa Kraljevskog Apartmana u SKC-u 2005 bio zaglavio u gradu preko noći a ništa živo nije radilo, pa sam blejao napolju do prevoza (a bilo 'ladno, sneg) što je još crnje na dan koncerta sam radio ceo dan (takođe napolju!), i na kraju došao kući posle 24 sata od kojih jedno 20 provedenih napolju. Edited April 7, 2009 by crusader84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bokee Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Kad je bio Gamma Ray/Helloween prosle godine mi izasli sa koncerta a napolju napadalo po metra snega, a ja u plitkim patikama. Ijaaao, dosao sam mokar kuci, jebem ti i Gamma Ray i sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 +1 Jebote ona šljapavica, i u gradu je bila katastrofa, a meni još 2km pešadije od stanice do kuće. Ali tada bar nisam bio sam, i odoh sa društvancetom do Underworlda (to je isto bilo zanimljivo kako sići niz stepenice na nogama). Jel bilo nekih promena u listi HammerFall-a? Mrzi me više da tražim po netu... Ono što sam prethodno pohvatao ide ovako: 01. Punish & Enslave 02. Crimson Thunder 03. Legion 04. Blood Bound 05. Renegade 06. Hallowed By My Name 07. The Abyss 08. Last Man Standing 09. Heeding The Call 10. Glory To The Brave 11. Something For The Ages 12. Any Means Necessary 13. Natural High (ili Carved In Stone) 14. The Way Of The Warrior (ili Keep The Flame Burning) 15. Between Two Worlds 16. Riders Of The Storm ------------------------------ 17. Lore Of The Arcane 18. Trailblazers 19. Let The Hammer Fall ------------------------------ 20. Hearts On Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts