Jump to content

Recommended Posts

Posted
A da se vi fino izderete pre koncerta za sve pesme koje 'ocete da cujete i oni naprave setlistu prema tome? :):)

Ne, veca je fora da u toku koncerta menjaju set listu kako se mi deremo :) .

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A da, i to sto kazes. :)

Taman, ostanu neke pesme sa njihove setliste, i onda se vi izderete za neke i te pesme fino ubace.

Lepo vama, lepo njima. :)

Posted (edited)

Dete im jebem....nema u set listi ni Bring the Hammer Down...jedina normalna pesma pored Any Means Necessary s' novog albuma....jednostavno ove pesme sto furaju tipa Legion, Hallowed i Punish su strasno dosadne i odvratne :puke:

Edited by RaVeN
Posted
Dete im jebem....nema u set listi ni Bring the Hammer Down...jedina normalna pesma pored Any Means Necessary s' novog albuma....jednostavno ove pesme sto furaju tipa Legion, Hallowed i Punish su strasno dosadne i odvratne :puke:

jbg. hteli mi da prihvatimo ili ne Hallowed sluzi da digne atmosferu jos vise , tako da ... razumite ih :) .

Posted
Svi se nesto zale na 'Between Two Worlds'

Ja volem onaj therionovski početak. :wub: (par puta sam se istripovao da kreće Via Nocturna :) )

Posted

Pa dobro, ima i toga, al' kad krenu baš orgulje... a i ja više volim Therion nego Ozzyja, pa mi valjda zato prvo Therion pao na pamet. :P

Posted

Mogli bi oni večeras da opiče double-headline svirku, bez HF-a, kad su već tu... :)

A i dobro je što će da se predstave, mislim da sam na 202-jci Sabaton još i čuo neki put, Bloodbound se ne sećam da su ikada puštali.

Posted

Auh, to me podseti, kada Džet intervjuiše te mlađe bendove, uvek bude materijala za komediju. Valjda neću zaboravim da snimim. :)

Posted (edited)

@Totamealand - Joj, ej, dobro si me podsetio, ja sam potpuno zaboravila na 202-ku!

Evo odma' pocinjem da slusam!

Edited by NatashaNS
Posted
Panzer Brigade! Kakav kralj! :) :) :)

E, mogli bi da odsviraju ovu pesmu, uopšte nije loša...

:) :) :)

au Dzetove bruke ne zna sta je tabula rasa :) :) :)

a ni bubnjar iz Bloodbounda :) :) :)

Posted
:) :) :)

au Dzetove bruke ne zna sta je tabula rasa :) :) :)

a ni bubnjar iz Bloodbounda :) :) :)

Da jbt, pita ga sta je Tabula Raza... :) :)

Posted (edited)
Panzer Brigade! Kakav kralj! :):):)

LOL, nije valjda to rekao? :)

Nisam bas sve cula sto su pricali, al' sam snimila sve osim prve Dzetove i njihove recenice kad ih je predstavljao valjda. :bigblue:

Secam se onog dela kad Dzet nije znao da procita Desdemonamelia. :)

I da, bio je dobar onaj deo kad je nesto spominjao Sabaton i onda kao 'Sbaton... koji ce nam sutra svirati', i posle toga se opet zeznuo i rekao da pba benda sutra sviraju, pa se ispravio na prekosutra. :)

E, mogli bi da odsviraju ovu pesmu, uopste nije loša...

Mogli bi stvarno, bas mi je zao sto je mozda nece biti na listi (nije je bilo ni u Sloveniji, pa pretpostavljam (al' ne mora da znaci) da nece biti ni kod nas).

Znaci, ipak si snimio.

I pretpostavljala sam da hoces (posto si rekao da ces snimiti ako se setis il' tako nesto).

Ja sam snimala i posle zaboravila da iskljucim kad je proslo to sa BloodBound-om i Sabaton-om. :)

Al' su se našli, bubnjar, basista i Džet. Ova priča za Tabula Rasa je vrh! "Jel to znači da pevate na švedskom?" (tj švedskoj) :):)

E jbg, ja nisam cula taj deo gde pominju album.

Moram preslusati snimak, pa da cujem. :)

Edited by NatashaNS
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...