NatashaNS Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Haha, dobro, nije bas za pohvalu, al' eto, oni bar javno iznesu to. Nisu ni prvi koji su to uradili niti poslednji koji ce uraditi, to sigurno. @Totamealand - Mislim da ce to biti audio, a ne video snimak (ne znam zasto, al' imam taj osecaj ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Budale. Oskar baš voli da pravi pizdarije. http://www.legacy-promotion.net/forum/inde...opic,677.0.html Huh, dobro je, već imam skoro sve od ovoga, samo umesto Pontusove imam Oskarovu trzalicu. Jebote, zar još imate tog Rage-a? Ja imam 2 komada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Kako ja da nabavim plakat sa HF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColourOfPain Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Sta fali npr. Heeding The Call ili Glory To The Brave? Lazo, naravno da nije problem u tim pesmama, ali hajde uzmi i napravi listu onoga što bi želeo da čuješ i onoga što si čuo na koncertu, pa ako posle ne budeš rekao FUJ, onda si veći HF fan od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Зато што су у бекстејџу имали много добро печење, ја јео Nego,sta ti kaze devojka - kakav je bio koncert? Zezas? Znaci, lik koji je stajao pored mene me je gurao iz nepoznatih razloga, a tad je bas bilo mirno (neka pauza valjda). Samo stoji i gura me laktom kol'ko god je mogao. Pa ti sad reci da to nije bilo namerno. Mis'im, nije sad bilo neko masovno guranje, pa ono, zakacio te jedan, pa drugi, ovo-ono, nego se bas videlo da me namerno gura iza nepoznatog razloga. O jebote,pa verovatno je lik pokusavao da se probije u prvi red i ZATO te je gurao (ne samo tebe kao tebe,vec sve redom),sta se tu tol'ko cudis? Jer ono o cemu je Raven pricao je nesto drugo... Lazo, naravno da nije problem u tim pesmama, ali hajde uzmi i napravi listu onoga što bi želeo da čuješ i onoga što si čuo na koncertu, pa ako posle ne budeš rekao FUJ, onda si veći HF fan od mene Znam,znam,i ja bih bio najsrecniji kad bi svirali nesto sa prva dva albuma (eventualno nesto sa treceg) Al' moglo je i drugacije da se protumaci ono sto si rekao da je "...ostatak liste FUJ" By the way,u'vatio sam 2 Oskarove trzalice Link to comment Share on other sites More sharing options...
zokocx Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) By the way,u'vatio sam 2 Oskarove trzalice A one trzalice dobro da punu kofu nisu bacili odjednom, ladno na pocetku gde sam bio tamo su najvise bacali a posle smo otisli sa drustvom na drugu stranu tj. blize izlazu i tamo nista ,bre Mehhhhhh moracu jos na koncerte Edited April 16, 2009 by zokocx Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Vezbaj,vezbak I te trzalice nisam bukvalno u'vatio,nego su pale dole (onaj deo gde je security stajao) i ladno ih niko nije primetio I tako one stoje tamo,i stoje,i cekaju mene Posle sam cimnuo nekog lika da mi ih doda A jedan smrad novinarski mi je mazn'o jednu trzalicu Ja je video,a on je pokupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 O jebote,pa verovatno je lik pokusavao da se probije u prvi red i ZATO te je gurao (ne samo tebe kao tebe,vec sve redom),sta se tu tol'ko cudis? Jer ono o cemu je Raven pricao je nesto drugo... Ne, nije pokusavao da se probije u prvi red. Pobogu, pa videla sam sta se desava. Drug mu je bio u prvom redu, on je stajao iza njega i jednostavno me gurao. Eto, zato sto mu se hoce. I nije gurao sve redom, nego bas mene. Valjda ja znam sta je bilo. Zato se i cudim. Ne bih toliko spominjala to da je masa skakala, pa me je slucajno gurnuo. Ovo je bilo namerno, iz nepoznatih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Možda ne voli HF a član je Yuma, pa si ga smorila po temama :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 A možda je to jednostavno njegov fazon za muvanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) Možda ne voli HF a član je Yuma, pa si ga smorila po temama Da, sigurno. A možda je to jednostavno njegov fazon za muvanje. Izem ti fazon, ako je to u pitanju (a nije). Edited April 16, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopOfTheMorning Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ma svidjash mu se, to je ochigledno. Mozhda sam to i ja bio. xD ( J/K ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 HAMMERFALL Destroys Vienna Hotel Room - Apr. 15, 2009 Peter Vinthagen Simpson of The Local reports that Swedish metallers HAMMERFALL have admitted to smashing up a Vienna hotel room on their European tour. "We are ashamed," confirmed the Gothenburg band's drummer Anders Johansson, according to a report in the newspaper Expressen. The band was partying at the Hotel Fürstenhof in the Austrian capital Vienna when things got a little out of hand. Johansson admitted that a large quantity of beer had been consumed when he and guitarist Oscar Dronjak decided to show off some of their taekwondo moves on the hotel's furniture. Dronjak reportedly injured himself when he tried to headbutt an offending inanimate object in the hotel room. "His head now looks awful. We are hoping he will be able to cover it up. In Prague (this evening) the show is going to be recorded. He is very ashamed at the moment," Anders Johansson said. Read more from The Local. "No Sacrifice, No Victory", the new album from HAMMERFALL, sold around 1,400 copies in the United States in its first week of release, according to Nielsen SoundScan. The CD debuted at No. 38 on the Top New Artist Albums (Heatseekers) chart, which lists the best-selling albums by new and developing artists, defined as those who have never appeared in the Top 100 of The Billboard 200. E seljaka...hoce da kopiraju one and the only Pantera guys!! Niko u danasnje vreme nije ni blizu njihovim izivljavanjima Drug mu je bio u prvom redu, on je stajao iza njega i jednostavno me gurao. Eto, zato sto mu se hoce. I nije gurao sve redom, nego bas mene. Ko gura...na kraju i ugura !! :) Možda ne voli HF a član je Yuma, pa si ga smorila po temama :) :) Ahahhahaha...jebeni vrh...bravo Grobe :) Dobra devojka na metal koncertima ti je kao devojka na elektro smerovima...tacka nagomilavanja !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 e , da zanima me a sta je to bilo, kao svuda najavljivali : HF donosi punu opremu , zamak zastave , ovo, ono , ludilo! a na kraju ispade doneli ?! WTF xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Prosli put je zadrzano na granici, mozda isto to i sad u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Opeljesili ih nasi carinici ... kao i prvi put :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Eve Ga Sabaton Pevac Nja Nja imam 2 Trzalice xD Oscar "Srbin" i Joca u akciji nadam se da rade linkovi xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 (edited) e , da zanima me a sta je to bilo, kao svuda najavljivali : HF donosi punu opremu , zamak zastave , ovo, ono , ludilo! a na kraju ispade doneli ?! WTF xD Ne moze to da stane kod nas, mala je bina. Trebao je biti i zamak, i laseri, vodopad... Svasta nesto cime bi i dozivljaj koncerta bio bolji, al' jbg. Edited April 16, 2009 by NatashaNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 pa evo vam slicice xD nadam se da ste zadovoljni Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Eve Ga Sabaton Pevac Nja Nja imam 2 Trzalice xD Oscar "Srbin" i Joca u akciji nadam se da rade linkovi xD Ima ja onu Oscarovu belu trzalicu, bas je lepa. Na slici se i ne vidi nesto, to treba uzeti u ruke i videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Pu jbm ti binu! koja beda... bas bih voleo da sam video tu vodu i te lasere i zamak!!! ccccccc JBM ti Srbiju! = Tursko selo kad nemozemo da napunimo neki veci objekat!!! e, obe su od Ponte neam od Oscara, nije bacao kod mene posto je on skoro svo vreme bio desna, a ja bio bas ispred Ponte al dobro trzalica je trzalica, vazno je da trza Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 mogo bi to da okacis na imageshack za one koji nemaju SHITBOOK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vangelis Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Aj plz neka mi neko odgovori ako zna :ZASTO JE HF KONSTANTNO TOKOM CELOG CERTA ODLAZIO U BACKSTAGE? Razocarali su me... I kakav je bio haos u 1. redu sa leve strane kad je pala ona ograda, al nema veze bar sam igurao tad debelog chovu sto se nabio ispred mene... nece da mi upload slike... nznm kako Mislis na ono debelo polucelavo govno koje sam opisao na strani, recimo 36? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FëanorSonOfFinwë Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Mislis na ono debelo polucelavo govno koje sam opisao na strani, recimo 36? Da onaj majmun sto je bio sa nekom devojkom! Kako me lik iznervirao bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts