vegeta Posted November 15, 2008 Report Share Posted November 15, 2008 sa gardijanima u basti se nikako niste zajebali, onaj ko je hteo da ih cuje, kupio je kartu i usao. onaj koji je samo blejao bezveze i koji bi inace izblejao u studenjaku ili ispred skca je blejo u parku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 ^cini ti se, gomila ljudi je dosla sa namerom da ih gledaju iz parka, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Distorzirana Oblanda Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Gardijani u pola dana pola noci pune skc . Sad sto smo se mi zajebali sa bastom, pa je ostalo vise ljudi u parku i ispred skc-a to je nesto drugo.... A Hammerfall , ja cenim da ce biti 700+ ljudi na koncertu, posebno sto je sada niza karta nego prosli put, prosli put su mejdeni i therion sjebali hammerfall, tako da ocekujemo toliko. Sto je sasvim ok . Niste se vi zajebali sa bastom (mozda malo ), ja brate kad mi se ide na neki koncert gledam da kupim kartu na vreme (necemo u ovom slucaju da se vadimo na pare, na dan koncerta su duplo skuplje)... Matorog Coopera eto najverovatnije preskacem zbog ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 16, 2008 Author Report Share Posted November 16, 2008 Zajebali smo se. Vise necemo praviti koncerte u basti i to je to, mnogo je ljudi gledalo koncert iz parka, a i zasto bi platili kartu kada se sve lepo culo do slavije , tako da ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Zajebali smo se. Vise necemo praviti koncerte u basti i to je to, mnogo je ljudi gledalo koncert iz parka, a i zasto bi platili kartu kada se sve lepo culo do slavije , tako da ... ) ne slazem se, sobzirom da sam ja pola certa probao da slusam iz parka, zvuk je bio nikakav, nisam pesme mogo da raspoznam. samo nekakvo sustanje, poput loseg bootlega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
llamallamaduck Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ja bi' ish'o samo ako su opet "The Poodles" predgrupa, oni su me jedini odushevili te vecheri kad je bio 'cert 2007... onaj Krokus me zabo, a HammerFall mi nije bio nishta posebno (auf... samo kad se setim onog "jeftinog tezgaroshkog" Oscarovog guitar-soloa sa bakljom na gitari... lejm ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 ^ Preslusaj sabaton obavezno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 pa sta se onda hvalis . uh moracu da razmislim za hammerfall,bas mi se ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Ja bih im doneo Glory to the Brave da mi potišu na tom meet and greet-u, ali mi se nešto ne dopada ideja da mi šaraju po bukletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Pa da, koja glupost, to mozesh i sam da uradish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 (edited) Kao sto je najavljeno od danas su karte u prodaji ! Promotivna cena je 1600din. VIP su 2500din, nakon promotivnog perioda cena obicne karte ce biti 2000din, a VIP najverovatnije 2800din. Svi koji kupe karte do 24.og novembra do 18:30h , imace priliku da upoznaju bend ( na karti vam pise sve , sta kako i gde ) ! To je ono oficijalno, ne oficijalno, interesovanje ce biti izgleda ogromno za koncert, eventimu se potkrala greska i pustili su karte u sistem prosle veceri, 15-ak minuta nakon pustanja u sistem , prodalo se 10-ak karata ! Sto jos nije zabelezeno !!! http://www.eventim-yu.com/portal/rs/drugo/...mmerfall/45479/ praticemo listu / rejting prodaje na njihovom sajtu ;)hehehe Edited November 20, 2008 by Frubi_ZMIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Ja sam zvao SKC i rekoshe mi da josh nisu dobili karte...Znash li mozhda kad dobijaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 Upravo smo ostavili karte u Felix ! Tako da jbg. izvinjavam se svima koji su od jutros cekali karte ispred felix-a. Rekli su mi da je bilo oko 30-ak ljudi koji su cekali karte. Haggard je kriv otisli su u 6 jutros.... pa nsmo mogli pre da ostavimo . U Bilet Servisu su karte isto u prodaji danas od 17h . Eventim standardno . SKC takodje prodaje karte. Za ljude koji dolaze na meet and greet a nemaju mogucnost da kupe karte , mogu da kupe na blagajni skc-a do 19h istog dana, i onda samo udjete na meet and greet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Karta kupljena! Prvo sam bila u Mungosu, rekose mi da dobijaju sutra, i onda sam otisla u Com Trade i tamo uzela 4 karte. Vidimo se u ponedeljak, ko dodje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 mogu da kupe na blagajni skc-a do 19h istog dana, i onda samo udjete na meet and greet ! ...sto ce reci da je meet & greet u SKCu, jel' tako? U Domu omladine se mogu kupiti Eventimove karte za HammerFall, ali na njima nema nikavog uputstva za meet & greet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Nemam običaj da idem na meet and great, s tim što je ovo nešto drugačija prilika, pa se možda i odlučim na taj korak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 20, 2008 Author Report Share Posted November 20, 2008 ...sto ce reci da je meet & greet u SKCu, jel' tako? U Domu omladine se mogu kupiti Eventimove karte za HammerFall, ali na njima nema nikavog uputstva za meet & greet. Nemoguce ! Na SVIM kartama pise za meet and greet, mozda nisu znali ovi sto prodaju.... pozzz vidimo se. Da , MEET AND GREET je u SKC-u , ali nece moci da se udje bez karte, jer ce biti obezbedjenje na ulazu . pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naragoth Posted November 20, 2008 Report Share Posted November 20, 2008 Sutra ujutru posle faxa idem da uzmem kartu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 I`m happy to let you know, that Sabaton will come along as our special guest for these shows: April 07.th Maribor - Stuk April 08.th Zagreb - Boogaloo April 10.th Sofia - Universiada Hall April 11.th Belgrad - SKC April 12.th Budapest - Petöfi Hall April 14.th Wien - Gasometer April 15.th Prag - Abaton tako da je i oficijalno potvrdjeno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Imam neki osecaj da ce opet snimati spot kod nas. Haha, eto, tacno je. Mogli su nas fino ubaciti u spot (kao, ubace par scena/slika sa "meet & greet-a na kraju spota). Bas me zanima kakav ce biti novi spot, a i kakva je pesma (i ceo album, naravno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Jel mogu da se potpisu na kartu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NatashaNS Posted November 21, 2008 Report Share Posted November 21, 2008 Ja sam planirala da im dam kartu, da se potpisu na nju. Sto da ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted November 22, 2008 Author Report Share Posted November 22, 2008 Some additional tourdates have been confirmed, by popular demand taking HammerFall to countries such as Bulgaria and Croatia for the first time. Sabaton are confirmed for this leg as well, with another support to be announced soon. April 7th - Maribor, Slovenia - Stuk April 8th - Zagreb, Croatia - Boogaloo April 10th - Sofia, Bulgaria - Universiada Hall April 11th - Belgrad, Serbia - SKC April 12th - Budapest, Hungary - Petöfi Hall April 14th - Wien, Austria - Gasometer April 15th - Prague, Czech Republic - Abaton Ete ti gi .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 kupljena karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Koliko dugo ce da traje meet and greet, zanima me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts