Jump to content

2009.04.11. *SKC, Beograd* H A M M E R F A L L

FRUBI_ZMIJA_GADAFI

Recommended Posts

• Replies 934
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

PREDGRUPE KOJE CE NASTUPITI KAO SUPPORT NA KONCERTU U BEOGRADU 11.APRILA SU :

SABATON - http://www.myspace.com/sabaton

BLOODBOUND - http://www.myspace.com/bloodboundonline

Sabaton smo imali prilike da gledamo kao predgrupa Therion/Grave Digger-u jako dobar i kvalitetan bend.

Bloodbound je Swedski Heavy/Power sa odlicnim frontmenom Urban Breed-om koji je i vokal PYRAMIZE-a , tako da progeri znaju o cemu pricam... ostali preslusajte myspace.

BLOODBOUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Najbolji heavy metal bend nastao u 21. veku! Behind the Moon, Nosferatu, Metal Monster, Screams in the Night, Book of the Dead, The Tempter...:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Svaka čast za ovaj potez!

...

TOOOO TI PRICCAAMMM

OOOOOOHHH OOOHHHHH

SHE'S HOT AS HELL AND HELL YOU RIDE

MY LADY OF THE NIGHT CAN'T ROMANCE HER NO

CHARGIN THROUGH THE NIGHT HER ENGINE ROARS

WITH SCREAMIN TYRES, SPEWING FLAMES

KNOCKIN AT HER DOOR SHE'S A METAAALL MOOONNSTEEERRRRR

Znaci jebo HF, BLAD-FAKIN-BAUND !!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! I DALJE NE VERUJEM !

Za jedno vece Sabaton, Bladbaund i Hemerfol. PowerHeavy metal ubistvo !!!!!

Edited by LazaGNR

razmisljao sam da li da idem po drugi put na Hammerfall (hteo sam da sacekam novi album i vidim kakav je), ali sada kad su objavili Bloodbound to je to, definitivno me je to prelomilo :)

Jedva cekam rokacinu :rockdevil: YEAH!!!

Stvarno me zanima do kada ce cena biti 1600din, vec sam pitao i nema odgovora!?!?

Probajte da produzite maximalno rok, teska su vremena, a usteda od 400din znaci sigurno

:pivopije:

ne znam... verovatno ce biti cena do nove godine 1600 , pa onda ce da dignemo na 1800 , pa na 2000 , a na dan koncerta 2200 verovatno... mada to su sve razmatranja....

nama , bendu i manageru je od velikog znacaja da se karte kupuju u pretprodaji i ovo je jedini nacin da animiramo ljude da kupuju karte u pretprodaji....

jer se managementu svakog ponedeljka podnose izvestaji koliko je karata prodato itd.

ne znam... verovatno ce biti cena do nove godine 1600 , pa onda ce da dignemo na 1800 , pa na 2000 , a na dan koncerta 2200 verovatno... mada to su sve razmatranja....

nama , bendu i manageru je od velikog znacaja da se karte kupuju u pretprodaji i ovo je jedini nacin da animiramo ljude da kupuju karte u pretprodaji....

jer se managementu svakog ponedeljka podnose izvestaji koliko je karata prodato itd.

Ja mislim da bi jednom trebalo da probate obrnutu strategiju. Da pustite karte u prodaju po visokoj ceni, pa da ih onda pojeftinjujete kako se koncert bliži. Jer, jezgru fanova je svejedno koja je cena, došli bi na koncert svakako, a šira publika po pravilu nije ni obaveštena da će biti koncerta sve do pred sam koncert, a onda ih dočekaju maksimalne cene karata, što je za mnoge prepreka. Karte treba da budu najjeftinije na dan koncerta.

• 2 weeks later...

Au jbt, ja tek sad videh da je i Bloodbound predgrupa... ne znam kako mi je to promaklo ranije... Sad se razmišljam da dođem na cert... Nego, mrzi me da listam temu sad, može samo informacija o ceni karte (ako je poznata i ako su puštene u prodaju)? Hvala unapred!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...